Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Sveikos svajoniu romanu skaitytojos,
Siulau savo perskaitytas knygas, dug, neskaiciavau, bet tikrai daugiau nei 100vnt, puse butu plonos, kitos is seriju "Laisvalaikio parkas" ir "silkas", knygu tikrai daug, pirkta pries du metus, parduociau uz 30 euru, Klaipeda. Atskirai nepardavineju po knyga. Ka domina i AZ, temos neseku.
Atsakyti
Vajee kokia tyla čia. Ką skaitot?
Aš dabar pakartojau atspalvius, nes juk į filmą ėjau. Dabar noriu kažko kito. Gal kuri turit apie sportą-boksą, MMA? senokai skaičiau. Na pvz:
Sidney Halston "Worth the fight" seriją (Against the cage ir t.t. )ar

Sarah Castille "redemption" serija (Against ropes irt.t.)
L.A Casey "Slater brothers" serija
Elisabeth Reyes "5th street" serija ar kažką panašaus rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 18 vasario 2015 - 08:23
išseko ištekliai? biggrin.gif

aš pradėjau Unidentified redhead. Jau kažkas geriau, bet neveža. Bet bent jau moteris ne jauniklė. Ir dar duodasi su 10 metų jaunesniu hihihi.gif

Atsakyti
Matet Svajoniu knygu naujienas pries knygu muge? Pasirode nauja S.E.Phillps knyga "Isimyleti Neprilygstamaji" apie Mege Koranda ir Teda Bodina. Apie M. Korandos tevus tai cia bus "auksine mergaite" taip berods vadinas, o apie Bodino tevus kuri knyga? Nes ziauriai irgi girdeta, tik neatgaminu dabar kuri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 02 18, 14:52)
Matet Svajoniu knygu naujienas pries knygu muge? Pasirode nauja S.E.Phillps knyga "Isimyleti Neprilygstamaji" apie Mege Koranda ir Teda Bodina. Apie M. Korandos tevus tai cia bus "auksine mergaite" taip berods vadinas, o apie Bodino tevus kuri knyga? Nes ziauriai irgi girdeta, tik neatgaminu dabar kuri  doh.gif

Apie Bodino tevus yra Texaso serijoj. Lietuviskai is tos serijos yra Ledi, buk gerute, Pirmoji dama, ir Ka as padariau del meiles. o apie tevus Fancy Pants. As skaicius rusiskai, bet vistiek I lentyna pirksiu. Myliu sita autore.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinka: 18 vasario 2015 - 15:12
QUOTE(Isila @ 2015 02 18, 11:24)
išseko ištekliai?  biggrin.gif

aš pradėjau Unidentified redhead. Jau kažkas geriau, bet neveža. Bet bent jau moteris ne jauniklė. Ir dar duodasi su 10 metų jaunesniu hihihi.gif

nu noriu sporto labai labai biggrin.gif

o kas čia ką skaitai? unsure.gif
Atsakyti
įmečiau tau truputi sporto į temą fb
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 02 18, 21:34)
įmečiau tau truputi sporto į temą fb

wub.gif draugas išgelbėjo draugą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2015 02 18, 16:52)
Matet Svajoniu knygu naujienas pries knygu muge? Pasirode nauja S.E.Phillps knyga "Isimyleti Neprilygstamaji" apie Mege Koranda ir Teda Bodina. Apie M. Korandos tevus tai cia bus "auksine mergaite" taip berods vadinas, o apie Bodino tevus kuri knyga? Nes ziauriai irgi girdeta, tik neatgaminu dabar kuri  doh.gif

Aciu uz zinias, bet kokie gudrus, pries pat knygu muge isleido smile.gif Kuri ten knyga kuri, nelabai gaudausi, kai tu bveikeju tiek daug, be to, seniai ka ir skaiciau is sios Teksaso serijos. Reiks isigyt kada, dabar turiu dar pilna trumpu romaniuku ir nauja Kleypas eilej.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2015 02 19, 20:16)
Aciu uz zinias, bet kokie gudrus, pries pat knygu muge isleido smile.gif Kuri ten knyga kuri, nelabai gaudausi, kai tu bveikeju tiek daug, be to, seniai ka ir skaiciau is sios Teksaso serijos. Reiks isigyt kada, dabar turiu dar pilna trumpu romaniuku ir nauja Kleypas eilej.

prasom 4u.gif as ta serija Texaso pasirodo esu skaicius, bet kai leidzia nepaeiliui, o is skirting u seriju tai ir gaunas balaganas...

As ir pradeju skaityt Kleypas kilmingu aristokraciu serija ...
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 02 18, 20:55)
nu noriu sporto labai labai biggrin.gif

o kas čia ką skaitai? unsure.gif

kažką jau tos autorės esu skaičius, bet neatgaminu ką. Su jumoru parašyta, tai tinka man.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 02 18, 08:23)
Dabar noriu kažko kito. Gal kuri turit apie sportą-boksą, MMA? senokai skaičiau. Na pvz:
Sidney Halston "Worth the fight" seriją (Against the cage ir t.t. )ar

Aš kaip pilypas iš kanapių, kartais pas jus užsuku, tai sakau reik ir prisidėt kažkuom, net tik šniukštinėt smile.gif Man patiko visai:

Scoring Wilder (Young Adult/sport)
https://www.goodread...-scoring-wilder

Serija apie ledo ritulininkus Cold fury hockey:
https://www.goodread...w/21794306-alex

Off serija Sawyer Bennet (ne tik sportininkai):
https://www.goodread...ries/101253-off

Real seriją turbūt skaitėt Katy Evans:
https://www.goodread...ies/101524-real

Atsakyti