Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Paskutinį kartą įspėju, kad dalintis el. knygų nuorodomis šiame forume nėra leistina, išskyrus atvejus, kai turimas rašytinis autoriaus (leidyklos) sutikimas arba kai knygai nebetaikoma autorių teisių apsauga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 10 sausio 2015 - 15:15

ačiū ačiū notworthy.gif lekiu žiūrėt kaip kalėdinių dovanų

Matai, o va mane tokios ilgos ir pernelyg detalios erzina. Jei ilga ir vyksta veiksmas tai ok, skaitai ir džiaugiesi. Bet jei pasakoja kokios trečios eilės tetos gyvenimo istoriją tai man neįdomu. Prisipažinsiu-praleidžiu rolleyes.gif

Kol kas "Law man" man patinka. Moteris eilinį kartą kaip čebato aulas, bet vyras-OMG. Tokį griebt ir prisirakint prie savęs. Akivaizdu kad gyvenime tokių nebūna, bet karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 10 sausio 2015 - 15:15
oba, velnių gavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2015 01 11, 17:42)
oba, velnių gavau doh.gif

dalinamės per kitus šaltinius. Beje, mum ne pirmą kartą velnių dėl to duoda hihihi.gif

būkim supratingos ir pageidavimus išsakykim grupelėje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 01 11, 17:52)
dalinamės per kitus šaltinius. Beje, mum ne pirmą kartą velnių dėl to duoda hihihi.gif

būkim supratingos ir pageidavimus išsakykim grupelėje wink.gif

pala pala nepagavau kokių nuorodų negalima kelti. Iš goodreads?
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 01 12, 07:12)
pala pala nepagavau kokių nuorodų negalima kelti. Iš goodreads?

pačių knygų kelt negalima, t.y. kai paprašai pasidalinti turima knyga, jos kelti čia negalima. Aprašymus apie knygą su nuorodom galima. ŽOdžiu, čia negalima kelt nuorodų, per kurias įmanoma knygą parsisiųsti.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 01 12, 11:40)
pačių knygų kelt negalima, t.y. kai paprašai pasidalinti turima knyga, jos kelti čia negalima. Aprašymus apie knygą su nuorodom galima. ŽOdžiu, čia negalima kelt nuorodų, per kurias įmanoma knygą parsisiųsti.

pioneer.gif aiškuma. bet mes turim grupę clap_1.gif
Atsakyti
Tyluma. Neskaitot? Isila radai ką nors ar vis dar rūdija tavo skaityklė?

Aš šiaip ne taip išstenėjau Law Man ir ashley padėjau į šoną. Nu pabaiga jau toookia ištęsta kad negaliu.
Paiėmiau Tessa Dare. Pakartojau "Romancing the Duke" ir imsiuos antros dalies biggrin.gif Pasiilgau istorinių labai. O T. Dare rašo labai neblogas knygutes- ir jumoro, ir veiksmo, ir meilės pilna. "Romancing the Duke" tokia Pabaisa ir negražuolė istorija lotuliukas.gif Bet tokia faina wub.gif Žiūrėsim kas antroj daly "Say yes to the Marquess"
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2015 01 16, 08:00)
Tyluma. Neskaitot? Isila radai ką nors ar vis dar rūdija tavo skaityklė?

Aš šiaip ne taip išstenėjau Law Man ir ashley padėjau į šoną. Nu pabaiga jau toookia ištęsta kad negaliu.
Paiėmiau Tessa Dare. Pakartojau "Romancing the Duke" ir imsiuos antros dalies biggrin.gif Pasiilgau istorinių labai. O T. Dare rašo labai neblogas knygutes- ir jumoro, ir veiksmo, ir meilės pilna. "Romancing the Duke" tokia Pabaisa ir negražuolė istorija lotuliukas.gif Bet tokia faina wub.gif Žiūrėsim kas antroj daly "Say yes to the Marquess"

nerūdija, o pūva hihihi.gif

nėr įkvėpimo...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2015 01 16, 08:15)
nerūdija, o pūva hihihi.gif

nėr įkvėpimo...

swoon.gif labai labai blogai. Manau kad sergi. Reik eiti ieškoti Goodreads tau vaistų ph34r.gif
Atsakyti
Nu jau kokia tyla blink.gif

Aš dabar baiginėju Sophie Jordan tuos debiutančių failus. Man labai patiko, gaila toliau dar neišleista doh.gif

Prasikuičiau po norų sąrašą, gal turit pasidalinti(grupelėje):
Lorrain Heat "Scoundrels of St. James" serija
Vicky Dreiling "How to" serija
Elisabeth Hoyt "Maiden Laine" serija ir "Lost Lords of pembrook" serija
Sabrina Jeffries "Royal Broderhood" serija
Mary Balogh "Bedwyn saga" serija
Laura lee Guhrke "Girls Barchelors" serija

Gal nors kažką turit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikki: 25 sausio 2015 - 09:55
QUOTE(mikki @ 2015 01 25, 09:48)
Nu jau kokia tyla blink.gif

Aš dabar baiginėju Sophie Jordan tuos debiutančių failus. Man labai patiko, gaila toliau dar neišleista doh.gif

Prasikuičiau po norų sąrašą, gal turit pasidalinti(grupelėje):
Lorrain Heat "Scoundrels of St. James"  serija
Vicky Dreiling "How to" serija
Elisabeth Hoyt "Maiden Laine" serija ir "Lost Lords of pembrook" serija
Sabrina Jeffries "Royal Broderhood" serija
Mary Balogh "Bedwyn saga" serija
Laura lee Guhrke "Girls Barchelors" serija

Gal nors kažką turit blush2.gif

paieškosiu
Atsakyti