Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų didinimas

QUOTE(SensualitY @ 2014 12 21, 19:59)
Oho! Kiek daug Jums suleido  :4u:  turi būti gražu..Gal parodytumėt prieš ir po? [Tik lūpas] :4u:  Aš visad leidžiuos iki 1ml,kažkaip niekad daugiau neprašydavau.. Įdomu,kaip atrodo 1,5 :bigsmile:

Planavau 1cc, bet ji suleido tik i virsutine lupa. Viena puse atrode kreivai, nes ji ir naturaliai tokia, tai prasiau pradet antra cc. Siaip po paros jau praejo patinimas ir atrodo dar geriau-naturaliau. Su 1 per abi lupas turbut nelabai matytus man rezultatas.
O jus tik viena lupa didinates? Ir ar po injekcijos jums israso vaistus gerti?
user posted image
Atsakyti
Gražu,ir tikrai labai natūraliai atrodo 4u.gif

Aš į abi leidžiu,bet pas mane jos kiek putlesnės,tai užtenka to 1.. 4u.gif

Jūs apie prieš herpesą? Aciclavier arba Vaciclavier? Geriu visada keletą dienų iki ir keletą dienų po 4u.gif
Atsakyti
Netokie pavadinimai, davė klinikoje. Trys skirtingi vaistai. Vieni nuo skausmo, kurių negeriu ir galvoju, ar tuos kitus gert. Beje, aš ne Lietuvoje, tai gal naudoja skirtingus.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Vis tiek bus prieš virusiniai,jei neturite polinkio į herpesą tai ir negerkite 4u.gif Įdomu,kokios kainos užsienyje?
Atsakyti
QUOTE(SensualitY @ 2014 12 22, 11:53)
Vis tiek bus prieš virusiniai,jei neturite polinkio į herpesą tai ir negerkite 4u.gif  Įdomu,kokios kainos užsienyje?

Gavau didele nuolaida ir isejo apie 400lt
Atsakyti
Gal dar kas turite pasidalinti savo patirtimi? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prasau pasidalinkite kur atlikote lupu putlinima Vilniuje? Labai noreciau kontaktu gero meistro 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau pasiputlinti savo lupytes smile.gif Jos pas mane ir taip nera plonos,bet noreciau paryskinti kontura ir siaip, kad jos butu lygesnes. Galvoju apie kosmetologe K. Nasterova. Gal kuri esat buvus pas ja siai procedurai ir galit papasakot kas kaip? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, as putlinausi Azuolyno Spa Kaune, suleido visa svirksta,is pradziu regis puse,bet po poros dienu grizau dar karta,kad suleistu likuti. Ka galiu pasakyti...Skaudejo,o ir tino po proceduros dar kelias dienas, teko ne tik saldyti,bet ir vaistuku pagerti nuo tinimo. Apatine lupa dar ilgai skaudejo,nes norejau jos putlenses per viduri,ten daugiausiai ir suleido. Galutinis rezultatas matesi gal po kokiu 2 savaiciu. Nors as beveik to rezultato nebematau,toks jausmas,kad mano organizmas "suvalge" ta hialurono ir rezultatas tikrai labai minimalus, sekanti karta leisiuos juverderm.
Atsakyti
labas mergytes. Matau kad neman vienai nelaiko lupos paputlintos. unsure.gif Ilgiausiai mensi, per metus kaip idiote pasidariau 4 injekcijas, pinigai vejais kaskart nueina. leidaus restyline, ale jis geriausias, paskutini kart leidaus jau isdievinta juvederma, tas po poros savaiciu dingo. Cia turbut kaip ir su nagais, kas menesi gali eit daryt papildyma biggrin.gif .
Atsakyti
Parekomenduokit patikimą specialistą Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2016 09 07, 14:19)
Parekomenduokit patikimą specialistą Vilniuje? smile.gif

+1 Man irgi aktualu! 4u.gif
Atsakyti