Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ačiū, ačiū smile.gif
Say, taip, su leica, susigyvenus aš su juo visiškai,nieko geresnio neįsivaizduoju.
Atsakyti
Gal galite padėti? Nesuprantu, kodėl nenueina vienas Flickr laiškas?

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2014 11 24, 09:57)
Ačiū, ačiū smile.gif
Say, taip, su leica, susigyvenus aš su juo visiškai,nieko geresnio neįsivaizduoju.

ilga ir ištikima meilė.. gera skaityti wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

prisistatau su nauju sm niku , tik nežinau KAIP teisingai iš naujo prisistatyti biggrin.gif tikiuosi nd nereikės daryt biggrin.gif

user posted image

QUOTE(sayonara @ 2014 11 19, 08:31)
Sveikos,

Klausimas: kodėl fotografuojate su juosta tos, kurios fotografuojate su juosta? Koks Jūsų tikslas? Kodėl pasirinkote šią priemonę, kas paskatino? Ar patenkintos rezultatais?

Klausiu, nes esu šioje ir šios pakraipos temose daug metų, nuo ištakų stebėjau žmones. Pradžioje būna pliūpsniai įsigyjančių naujus gerus skaitmeninius fotikus, o po to masiškai metamasi link juostos.

Todėl klausiu pagrindinio žurnalistinio klausimo: KODĖL? smile.gif

nes Tu kalta , ir Tavo Kiev'as biggrin.gif o beje, jis veikia? gyvas? naudojamas?

siaura juosta neprilipo visiškai, nors va, gražulkios buitiakas susižiūrėjo labai... pati taip pat fotkinu buitiaką į juostą, bet aš taip nemoku.. pastebėjau, kad su siaurajuosčiu elgiuosi lygiai taip pat kaip su skaitmena- mažiau galvoju, greičiau maigau doh.gif todėl rezultatai gaunasi neverti dėmesio.. jis visiškai automatinis- pradedant autofokusu, baigiant ekspo skaičiavimu, ir net juosteles prasukimu biggrin.gif todėl manau reiktų pabandyti kada su kokiu senu zenitu pafotkint, gal kitaip galva veiks, nei su automatiniu.

o juostą, tiksliau savo Kievą, renkuosi dėl įvairių priežasčių. Viena iš jų- dėl visiško manualo. Tai vienintė fotografavimo priemonė, kuri leidžia man susikaupti ir tuo pačiu atsipalaiduoti, pajusti kaifą ir malonumą. Tada stebiu šviesą, šešėlius, judesį, spalvas, tiesiog visa pasineriu į supančią aplinką. Pagarba tiems, kas moka su skaitmena į tokią būseną pasinerti smile.gif tai vat, manau čia viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl aš juostą myliu. Mėgstu palyginti juostinę fotografiją su žvejyba. Išėjus fotografuoti, turbūt jaučiuosi kaip tas žvejys rūke sedėdamas ant kranto, ir žiūrėdamas į pludę- atsipalaidavęs, bet tuo pačiu ir būdrus. Ir išeinant galvoja kur eis, ant kokio kranto sedės, ką ant kabliuko maus.

oo, ta proga seną fotkę komentaro iliustravimui dedu biggrin.gif ji kaip tik atspindi tą būseną, kurios žodžiais aš nemoku paaiškinti smile.gif

user posted image
Atsakyti
R-P, Tavo meškerė pas mane ant sienos kabo smile.gif žvejoju ir aš besimaudydama smile.gif
sorry dėl TO Kiev'o biggrin.gif (aš nesigailiu tongue.gif) Maniškis gyvas, seniai naudojau, reiktų išsitraukti. Bet šiuo metu kitą esu išsitraukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2014 11 25, 06:25)
R-P, Tavo meškerė pas mane ant sienos kabo smile.gif žvejoju ir aš besimaudydama smile.gif
sorry dėl TO Kiev'o biggrin.gif (aš nesigailiu tongue.gif) Maniškis gyvas, seniai naudojau, reiktų išsitraukti. Bet šiuo metu kitą esu išsitraukus smile.gif

oo, vonioj kabo? geras bigsmile.gif

nu tai lauksim rezultatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R-P @ 2014 11 25, 13:05)
oo, vonioj kabo? geras  bigsmile.gif

aha, man ten kelios jb foto tiko, tai ir grožiuosi besiturkšdama biggrin.gif
Atsakyti
Gražu žiūrėti, kaip kelioms juosta tinka, nerealiai. Neįsivaizduoju jūsų skaitmeninių.
Gaziulka, pirmoji tavo jb nuostabuma. Ir spalvota, kur tryse, vyresnėlis guli, vyras ir vienas iš mažiukų. Buvau pasiilgusi tavo darbų, brūkštelk flickr kur tave sekti galima smile.gif
O dar ir Purienos darbų baisulingai pasiilgau.
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčius @ 2014 11 29, 20:55)
Gražu žiūrėti, kaip kelioms juosta tinka, nerealiai. Neįsivaizduoju jūsų skaitmeninių.
Gaziulka, pirmoji tavo jb nuostabuma. Ir spalvota, kur tryse, vyresnėlis guli, vyras ir vienas iš mažiukų. Buvau pasiilgusi tavo darbų, brūkštelk flickr kur tave sekti galima  smile.gif
O dar ir Purienos darbų baisulingai pasiilgau.

Aciu uz grazu zodi smile.gif kad nera kur manes sekti, nei flickr, nei fb neturiu. O tu kas tokia busi? Jei puriena pameni, reiškia, kz is senioku, pakeitusiu nicka g.gif
Atsakyti
user posted image
Iki Kalėdų liko 23 d. bigsmile.gif

Papildyta:
Baigėsi konkursas "Tas rudens jausmas".
Ačiū dalyvavusiems 4u.gif
Sveikinu gutejj ir laukiu adresiuko, kuriuo laimėtojai išsiųsiu žadėtą prizą biggrin.gif 000552.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 01 gruodžio 2014 - 11:41
Laba diena.

Įsigijau piramjį savo veidrodinuką, norėdama artimiau jį pažinti nusprendžiau atlikti namų darbus, tikiuosi mūsų draugystė bus graži smile.gif Taigi prisistatau su pirmuoju:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sriubytė @ 2014 12 01, 15:37)
Laba diena.

sveika atvykus smile.gif užskaitau! ir tos sriubos noriu kur avatare biggrin.gif kas ten per sriubytė?
Atsakyti