Jei nesusirinks pakankamas kiekis, t.y., 24, tai galima padaryti taip, kad kai kurie turės po dvi dienas.
QUOTE(Ka @ 2014 11 23, 16:01)
Jei nesusirinks pakankamas kiekis, t.y., 24, tai galima padaryti taip, kad kai kurie turės po dvi dienas.
Taip ir bus, tik vis viliuosi, kad suveiks studentiškas paskutinės nakties sindromas ir leisim pasireikšti daugiau dalyvių
Advento kalendorius. Jau 17 dalyvių :
1. o la la la
2. Miraval
3. sbo
4. Idda
5. Afrė
6. Veronika~
7. Voveraite1302
8. Ich
9. saigha
10. Dalyja
11. viktorija09
12. sea_girl
13. Koretė
14. Pagieza2
15. Ka
16. erikamaja
17. pandre
Gaziulka, be galo mielos seimynines foto As tave atsimenu su vienu berniuku... Kiek pas tave ju dabar? Jau pasimeciau
ir atskirai j/b, jei dar neįkyrėjo
Papildyta:
dabar du berniukai ir mergaitė, ir dar ne taip ir mažai vaisingų metų priešaky tave, mano paskutinėm žiniom, atsimenu su keturiais berniukais ir laaaaaaaabai gerom vaikų nuotraukom, kurių jau irgi senokai nemačiau
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2014 11 23, 21:38)
Gaziulka, be galo mielos seimynines foto As tave atsimenu su vienu berniuku... Kiek pas tave ju dabar? Jau pasimeciau
dabar du berniukai ir mergaitė, ir dar ne taip ir mažai vaisingų metų priešaky tave, mano paskutinėm žiniom, atsimenu su keturiais berniukais ir laaaaaaaabai gerom vaikų nuotraukom, kurių jau irgi senokai nemačiau
QUOTE(Gaziulka @ 2014 11 23, 20:52)
Nu kaip faina!!! Ir reiskia dar bus ateity
Pas mane 4 berniukai ir daugiau nebus o tu mano flickr nematai...? yra ten vaiku foto...
p.s. j/b irgi kokiso fainos Man ipatingai pirma ir ta su storu katinu
QUOTE(Sea Girl @ 2014 11 23, 21:56)
Nu kaip faina!!! Ir reiskia dar bus ateity
Pas mane 4 berniukai ir daugiau nebus o tu mano flickr nematai...? yra ten vaiku foto...
nu sąmoningai neplanuoju, bet kas ten žino
nea, nematau flickr. pati ten nesu, dabar va pabandžiau per paiešką Sea Girl įvesti, tai kž ne tokių išmetė
QUOTE(Gaziulka @ 2014 11 23, 21:09)
nu sąmoningai neplanuoju, bet kas ten žino
nea, nematau flickr. pati ten nesu, dabar va pabandžiau per paiešką Sea Girl įvesti, tai kž ne tokių išmetė
Kazi kokiu ten tau ismete ne tuo vardu ten esu, bet AZ parasiau
Gaz, žiauriai fainos buitinės, naminės, jaukios, kvepiančios laukais foto
Vis su ta pačia leicute fotkini?
Vis su ta pačia leicute fotkini?
Gaziulka, labai jaukios foto Katino ir mažojo istorijos nerealios ))
Na štai 24 d. stuktelėjo, einu burti Advento dienų ir rašyti jums laiškų
Na štai 24 d. stuktelėjo, einu burti Advento dienų ir rašyti jums laiškų
Advento kalendoriaus dienos išdalintos, tikrinkite Flickr paštą ir laukiame nuotraukyčių
Liko dar 6 laisvos Advento dienos:
Gruodžio 18 d. -
Gruodžio 19 d. -
Gruodžio 20 d. -
Gruodžio 21 d. - o la la la
Gruodžio 22 d. -
Gruodžio 23 d. -
Gruodžio 24 d. -
Norinčius dalyvauti labai kviečiu, o dalyvių prašau užsirašyti dar po antrai Advento kalendoriaus nuotraukai Flickr temoje
Liko dar 6 laisvos Advento dienos:
Gruodžio 18 d. -
Gruodžio 19 d. -
Gruodžio 20 d. -
Gruodžio 21 d. - o la la la
Gruodžio 22 d. -
Gruodžio 23 d. -
Gruodžio 24 d. -
Norinčius dalyvauti labai kviečiu, o dalyvių prašau užsirašyti dar po antrai Advento kalendoriaus nuotraukai Flickr temoje