Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Jei nesusirinks pakankamas kiekis, t.y., 24, tai galima padaryti taip, kad kai kurie turės po dvi dienas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 11 23, 16:01)
Jei nesusirinks pakankamas kiekis, t.y., 24, tai galima padaryti taip, kad kai kurie turės po dvi dienas.  smile.gif

Taip ir bus, tik vis viliuosi, kad suveiks studentiškas paskutinės nakties sindromas ir leisim pasireikšti daugiau dalyvių tongue.gif

Advento kalendorius. Jau 17 dalyvių yahoo.gif :

1. o la la la
2. Miraval
3. sbo
4. Idda
5. Afrė
6. Veronika~
7. Voveraite1302
8. Ich
9. saigha
10. Dalyja
11. viktorija09
12. sea_girl
13. Koretė
14. Pagieza2
15. Ka
16. erikamaja
17. pandre
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 23 lapkričio 2014 - 17:21
akims paganyti smile.gif daug biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

cia kai kitiems truputi pafotkinu
user posted image
Atsakyti
Gaziulka, be galo mielos seimynines foto 4u.gif As tave atsimenu su vienu berniuku... Kiek pas tave ju dabar? Jau pasimeciau biggrin.gif
Atsakyti
ir atskirai j/b, jei dar neįkyrėjo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sea Girl @ 2014 11 23, 21:38)
Gaziulka, be galo mielos seimynines foto 4u.gif  As tave atsimenu su vienu berniuku... Kiek pas tave ju dabar? Jau pasimeciau biggrin.gif

dabar du berniukai ir mergaitė, ir dar ne taip ir mažai vaisingų metų priešaky biggrin.gif tave, mano paskutinėm žiniom, atsimenu su keturiais berniukais smile.gif ir laaaaaaaabai gerom vaikų nuotraukom, kurių jau irgi senokai nemačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2014 11 23, 20:52)
dabar du berniukai ir mergaitė, ir dar ne taip ir mažai vaisingų metų priešaky biggrin.gif tave, mano paskutinėm žiniom, atsimenu su keturiais berniukais smile.gif  ir laaaaaaaabai gerom vaikų nuotraukom, kurių jau irgi senokai nemačiau mirksiukas.gif

Nu kaip faina!!! Ir reiskia dar bus ateity thumbup.gif

Pas mane 4 berniukai ir daugiau nebus biggrin.gif o tu mano flickr nematai...? yra ten vaiku foto...

p.s. j/b irgi kokiso fainos wub.gif Man ipatingai pirma wub.gif ir ta su storu katinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2014 11 23, 21:56)
Nu kaip faina!!! Ir reiskia dar bus ateity thumbup.gif

Pas mane 4 berniukai ir daugiau nebus biggrin.gif o tu mano flickr nematai...? yra ten vaiku foto...
p.s. j/b irgi kokiso fainos wub.gif  Man ipatingai pirma wub.gif  ir ta su storu katinu biggrin.gif

nu sąmoningai neplanuoju, bet kas ten žino biggrin.gif

nea, nematau flickr. pati ten nesu, dabar va pabandžiau per paiešką Sea Girl įvesti, tai kž ne tokių išmetė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2014 11 23, 21:09)
nu sąmoningai neplanuoju, bet kas ten žino biggrin.gif

nea, nematau flickr. pati ten nesu, dabar va pabandžiau per paiešką Sea Girl įvesti, tai kž ne tokių išmetė biggrin.gif

Kazi kokiu ten tau ismete biggrin.gif ne tuo vardu ten esu, bet AZ parasiau wink.gif
Atsakyti
kažkaip baisu drumst tą tikrumą ir šiltumą komentarais, bet... išties, labai labai! smile.gif
Atsakyti
Gaz, žiauriai fainos buitinės, naminės, jaukios, kvepiančios laukais foto smile.gif
Vis su ta pačia leicute fotkini?
Atsakyti
Gaziulka, labai jaukios foto bigsmile.gif Katino ir mažojo istorijos nerealios smile.gif))

Na štai 24 d. stuktelėjo, einu burti Advento dienų ir rašyti jums laiškų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 24 lapkričio 2014 - 09:09
Advento kalendoriaus dienos išdalintos, tikrinkite Flickr paštą ir laukiame nuotraukyčių smile.gif

Liko dar 6 laisvos Advento dienos:

Gruodžio 18 d. -
Gruodžio 19 d. -
Gruodžio 20 d. -
Gruodžio 21 d. - o la la la
Gruodžio 22 d. -
Gruodžio 23 d. -
Gruodžio 24 d. -

Norinčius dalyvauti labai kviečiu, o dalyvių prašau užsirašyti dar po antrai Advento kalendoriaus nuotraukai smile.gif Flickr temojesmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 24 lapkričio 2014 - 09:50