Melancholiškas Velykinis portretas:
Ir vėl aš.. norėjau paklausti tokio dalyko, ar kas nors dalyvaujate Flickr nuotraukų pardavimuose? Nes aš gavau iš jų email, kad nori pardavinėti mano foto, tai galvoju gal pas mus dar kas dalyvauja, būtų įdomu sužinoti plačiau...kaip sekasi ir pan.
Tema mirus, kaži sulauksiu kokios žinutės
QUOTE(gotte @ 2015 04 08, 20:18)
Ir vėl aš.. norėjau paklausti tokio dalyko, ar kas nors dalyvaujate Flickr nuotraukų pardavimuose? Nes aš gavau iš jų email, kad nori pardavinėti mano foto, tai galvoju gal pas mus dar kas dalyvauja, būtų įdomu sužinoti plačiau...kaip sekasi ir pan.
lyg ir Koretė buvo gavus tokį pasiūlymą, jos paklausk, gal daugiau papasakos, ar apsiėmė, tai nežinau
tęsiam projektus, gaivinam temą
14/52
52 jūros veidai
QUOTE(gotte @ 2015 04 08, 19:18)
Man jie uzvakar jau koki 6-7 karta parase... Bet cia anksciau as klausiau, kaip su tomis foto kur parduodamos Getty... tai sake negalima, taip ir liko, nes dauguma mano nuotrauku flickre parsiduoda Getty... Dabar vel pamirso turbut, vel siulo pardavineti pas juos... nezinau nieko... galvoju gal pabandyti, tiesiog su kitomis foto...
Ačiū už atsakymus dėl flickr. Aš sutikau, ilgai negalvojau, vis tiek ten tos foto stovi ir tiek.. bet gal blogai, kad nepagalvojau... nežinau net kokie tokio pardavimo pliusai ar minusai aš visai nepatyrus tame reikale
Sea Girl, o kas tai yra Getty? Ar seniai tu ten? kokie įspūdžiai, gal patart kažką turi?
Sea Girl, o kas tai yra Getty? Ar seniai tu ten? kokie įspūdžiai, gal patart kažką turi?
QUOTE(gotte @ 2015 04 08, 22:45)
Getty Images
Virs metu jau.... nedaug moka, nezinau kaip kitur... Bet prikapsi po kazkiek kas menesi. Tik papuolus esu ant kazkokio tikrai durno inspektoriaus... parsiunca man atgal nuotraukas kurios yra in review, kad tipo modelis pasirasytu... kai tuo tarpu visur viskas pasirasyta tuose model releasuose Paskui prisegu tarkim, ta pati release, nieko nepakeitus...apbsoliuciai nieko, ir patvirtina tada suprask kai nori. Mane ziauriai erzina, nes man laiko atima... Durniausia kad neina tiesiogiai bendrauti su tuo inpektorium...jei atsiuncia ka nors atgal, turi istaisyti ir vel pasiusti, nera back and forth comunincations. Zaliuoju is pykcio.. siuo metu 6 nuotraukos del tu prakeiktu model releasu parsiustos atgal, kai kurios nuotraukos po 2-3 releasus ir tipo liepia kad pasirasytu visi modeliai...kai viskas pasirasyta Zinau, kad prisegsiu lygiai tuos pacius releasus nieko nekeitus ir issiusiu atgal, patvirtins...jau su koki 10 nuotrauku taip buvo Parasiau as i Getty del to...labai slow response pas juos, kai galu gale po poros savaiciu teieksi atsakyti, tai tik paprase prisegti failus prie kuriu prisikabino inspektrius, ir vel dingo kaip i vandeni ... 3 savaites tyla ir nezinau ka daryti... As issiusciau tas foto su model releasais atgal, zinau kad patvirtintu (nors nieko nekiesciau ), bet dar laukiu gal visgi Getty teiksis zvilgtelt ir paziuret kas per "problema" pas ta inpektoriu, nes uzkniso... kiek gali tai kartotis.
Tai va, pasakysiu kad communication su Getty Images ***.....
Papildyta:
Ir dar be flickr ir getty, atejo man pakvietimai is ROOM agency ir CrowdMedia... As net negirdejus tokiu, tai net nezinau... Ar esat kas girdeje/susidure su tom dviem kompanijom?
Sea Girl, uoj kai nemėgstu va tokių tampymosi visokių ir lėtais atsalkymais...UK amžinai taip būna... veee...bloga nuo to..nafik geriau jau nesivelti iš viso o kaip darai model release dėl savo vaikų? ar tokių foto neparduodi? nes paprastą model release aš suprantu, o dėl vaikų tai pats pildai viską, ane?
QUOTE(gotte @ 2015 04 08, 23:24)
Sea Girl, uoj kai nemėgstu va tokių tampymosi visokių ir lėtais atsalkymais...UK amžinai taip būna... veee...bloga nuo to..nafik geriau jau nesivelti iš viso o kaip darai model release dėl savo vaikų? ar tokių foto neparduodi? nes paprastą model release aš suprantu, o dėl vaikų tai pats pildai viską, ane?
Taip reikia model releases del savo vaiku... po kiekviena foto. Ir netgi savo foto siunciau... nors ten daugiau matosi didziulis kalnas ir moteryte kaip skruzdelyte tolumoje, vistiek turejau pasirasyti model release pati sau
Kiek svetimu vaiku turiu pardavime, tai gal tik viena parsidave... maniskiai tik parsiduoda...LOL Man kazkaip nefaina svetimu vaiku foto pardavinet, zmones pasiraso, bet as nezinau ka jie isties galvoja... Todel nedaug tokiu yra pas mane.
QUOTE(Sea Girl @ 2015 04 08, 23:30)
Taip reikia model releases del savo vaiku... po kiekviena foto. Ir netgi savo foto siunciau... nors ten daugiau matosi didziulis kalnas ir moteryte kaip skruzdelyte tolumoje, vistiek turejau pasirasyti model release pati sau
Kiek svetimu vaiku turiu pardavime, tai gal tik viena parsidave... maniskiai tik parsiduoda...LOL Man kazkaip nefaina svetimu vaiku foto pardavinet, zmones pasiraso, bet as nezinau ka jie isties galvoja... Todel nedaug tokiu yra pas mane.
aš neturiu svetimų vaikų foto pardavimui, tiesa yra vyresnių bet dar nepilnamečių modelių.
o tu darai fotosesijas kitiems?
QUOTE(gotte @ 2015 04 08, 23:45)
o tu darai fotosesijas kitiems?
Iki gimstant 4-tam vaikui darydavau, bet tik word to mouth kaip sakant... daugiau kaimynai, draugai, nesireklamavau... Paskui gime dar vienas vaikas, sustojau... su 4-riais as nerandu laiko tam... Dabar jau galeciau po truuuputi, bet matai as turiu problema- visai nesu biznio zmogus, nezinau nei kaip nei su kuo... Jau kaip ir susigalvojau domain name koki uzregistruoti, reiketu gal po biski pradeti, bet nesuprantu is kur pas mane tiek baimes ir nepasitikejimo...
Sveikos,
bandom dar kartą
1.4 / 1/200 / ISO100
5.6 / 1/160 / ISO800
22/ 1/125 / ISO6400
Papildyta:
Ačiū, bet realiai tiek čia to darbo Tik iš pradžių atrodo sudėtinga, o kai pradedi, pamatai, kad visai lengva. Aišku, vėliavėles dariau kiek ilgiau, bet kadangi ruošiausi Kovo 11 fotografuoti vaikus, tai šiam ND, negaminau jų specialiai.
bandom dar kartą
1.4 / 1/200 / ISO100
5.6 / 1/160 / ISO800
22/ 1/125 / ISO6400
Papildyta:
QUOTE(R-P @ 2015 04 02, 23:34)
Aster šaunuolė, na ir pasistengei! aš užskaitau
Ačiū, bet realiai tiek čia to darbo Tik iš pradžių atrodo sudėtinga, o kai pradedi, pamatai, kad visai lengva. Aišku, vėliavėles dariau kiek ilgiau, bet kadangi ruošiausi Kovo 11 fotografuoti vaikus, tai šiam ND, negaminau jų specialiai.
QUOTE(Sea Girl @ 2015 04 09, 02:09)
Dabar jau galeciau po truuuputi, bet matai as turiu problema- visai nesu biznio zmogus, nezinau nei kaip nei su kuo... Jau kaip ir susigalvojau domain name koki uzregistruoti, reiketu gal po biski pradeti, bet nesuprantu is kur pas mane tiek baimes ir nepasitikejimo...
pas mane irgi yra ryškių problemų dėl biznio darymo.. ta baimė ir nepasitikėjimas apie kurį kalbi paskui praeina, bet jeigu nėra tos biznio gyslelės sunku labai... nes nori juk tik fotkinti, o susiduri su krūva kitokių dalykų - kaip reklama, bendravimas su klientais, naujų paieška, tas pats domain, internetinis puslapis ir jo atnaujinimas, sutartys su klientais, mokesčių mokėjimas, ataskaitos ir t.t. man visi šitie reikalai yra peilių peilis..
Aster užskaitau