Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sriubytė @ 2015 02 05, 23:33)

Man irgi tamsoka smile.gif Patiko šviesa švelni iš šono, bet jos daugiau noriu. Šiaip labai vis laukiu tavo darbų ir judėjimo pirmyn. Panašiu juk metu baigėm ND, įdomu kokia kryptim keliausi smile.gif
Nu aš tai šaudau į kairę į dešinę, viskas man patinka, viska norisi fotografuoti, tikslo kaip ir neturiu, nes dar nerandu kas konkrečiai mane kabintų. Kol kas žavi atradimo džiaugsmas smile.gif tai ir ieškau vis ko nors kas mane džiugintų biggrin.gif

Laukiu dabar knygos Fotografo akis - miklinsiu akį.

Nekeliu čia, nes... net nežinau kodėl, nejaučiu, kad labai turėčiau ką parodyt. Ai, na vienas kadras man pačiai patinka, bet šitoj vietoj žaidžia manau mamos pelėdos  žvilgsnis smile.gif  ŠTAI ČIA

man labai dažnai būna, kad nufotografuoju ir pati labai savimi didžiuojuosi kaip man pavyko, bet praeina kelios dienos, savaitė ir man jau nebeatrodo jog ten gerai lotuliukas.gif kas mane "tikrai kabina" aš taip pat dar nežinau, bet vartydama kitų nuotraukas, aš galiu valandų valandas tyrinėti portretus bei maisto fotografiją ax.gif tai bandysiu siekti tikslo ir gilintis į šias sritis, gal bandant atrasiu ir tikrus savo kabliukus 4u.gif

"Fotografo akis" ir aš turiu, bet dar neskaičiau, laukia savo eilės po "susipažinkite: išlaikymas" thumbup.gif

o tamstos pelėdžiukas ir man gražu 4u.gif
Atsakyti
Ryto žiūriniams: Alessio Trerotoli - Urban Melodies

Kažkas dalinosi juostelėmis dvigubos ekspozicijos žaidimui... rolleyes.gif Gal jau yra rezultatų? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 09 vasario 2015 - 10:34
QUOTE(o la la la @ 2015 02 09, 10:33)
Kažkas dalinosi juostelėmis dvigubos ekspozicijos žaidimui... rolleyes.gif  Gal jau yra rezultatų? bigsmile.gif

dar ne. mes dar tik apsikeisim juostelėmis, tai dar antras reikės išfotkint. gal link kovo..smile.gif
Atsakyti
nebe tie laikai, kai juostelė išfotografuojama per savaitę biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau rėmelių ir pribrendo reikalas atsispauzdinti keletą nuotraukų. Gal kas turit ką nors rekomenduoti? Nebrangiai, kokybiškai ir pan. smile.gif
Atsakyti

Fotoplius - šiaip Klaipėdoj, bet atsiunčia ir į kitus miestus
Atsakyti
Sveikos. Šį sekmadienį t.y. Vasario 15d planuoju visgi vykti į parodą Kaune. Kas prisijungtumėte? Būčiau 12-13val.
Atsakyti
smile.gif

tik parašyk tiksliai - kelintą ir kur
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2015 02 11, 15:13)
smile.gif

tik parašyk tiksliai - kelintą ir kur

Rotušės a. 1/Vilniaus g. 2, Kaunas. Manau,kad 12-13val. Parašysiu penktadienį, kai žinosiu tiksliau iš kitų merginų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilguna @ 2015 02 10, 14:10)
Sveikos, nusipirkau rėmelių ir pribrendo reikalas atsispauzdinti keletą nuotraukų. Gal kas turit ką nors rekomenduoti? Nebrangiai, kokybiškai ir pan. smile.gif

fotospauda.lt

žiauriai pigu, aš kažkada dariau eksperimentą , užsisakinėjau iš visų pigiakų nuotraukas (office1, maxima foto, dar ten kažkokie ššš), nu ir tikra tragedija buvo.. bet atradau fotospauda, tai nzn, jau turbūt arti tūkstančio fotkių ten spausdinus- niekad nenuvylė- ir popierius padorus, ir bent man spalvos, šviesumas/tamsumas, kontrastas- tokios kaip iš monitoriaus. Buvo kartą brokas su spalvomis ir kontrastu daliai nuotraukų, tai be jokių problemų perspausdino iš naujo. Nors kai fotkės už tokią kainą, gėda buvo sakyt, kad kažkas negerai biggrin.gif bet.. ant durniaus pabandžiau, ir suveikė biggrin.gif taip kabo daug ant sienų, kai kurios ant tiesioginės saulės spindulių- dar nei viena nenubluko smile.gif tai čia manau geriausias kainos ir kokybes santykis.
O jei kažkokio prašmatnesio popers nori, tai gali kreiptis į procentrą. Man ten irgi patiko, nėra pigu, bet gausi ką nori. Didesnę fotkę spausdinausi, tai pasikvietė kartu viską sureguliuot.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2015 02 11, 19:17)
Rotušės a. 1/Vilniaus g. 2, Kaunas. Manau,kad 12-13val. Parašysiu penktadienį, kai žinosiu tiksliau iš kitų merginų  4u.gif

Pasimatom 13val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R-P @ 2015 02 12, 01:11)
fotospauda.lt

žiauriai pigu, aš kažkada dariau eksperimentą , užsisakinėjau iš visų pigiakų nuotraukas (office1, maxima foto, dar ten kažkokie ššš), nu ir tikra tragedija buvo.. bet atradau fotospauda, tai nzn, jau  turbūt arti tūkstančio fotkių ten spausdinus- niekad nenuvylė- ir popierius padorus, ir bent man spalvos, šviesumas/tamsumas, kontrastas- tokios kaip iš monitoriaus. Buvo kartą brokas su spalvomis ir kontrastu daliai nuotraukų, tai be jokių problemų perspausdino iš naujo. Nors kai fotkės už tokią kainą, gėda buvo sakyt, kad kažkas negerai biggrin.gif bet.. ant durniaus pabandžiau, ir suveikė biggrin.gif taip kabo daug ant sienų, kai kurios ant tiesioginės saulės spindulių- dar nei viena nenubluko smile.gif tai čia manau geriausias kainos ir kokybes santykis.
O jei kažkokio prašmatnesio popers nori, tai gali kreiptis į procentrą. Man ten irgi patiko, nėra pigu, bet gausi ką nori. Didesnę fotkę spausdinausi, tai pasikvietė kartu viską sureguliuot.

Ačiū už rekomendaciją - pasinaudosiu wink.gif
Atsakyti