QUOTE(Sriubytė @ 2015 02 05, 23:33)
Man irgi tamsoka Patiko šviesa švelni iš šono, bet jos daugiau noriu. Šiaip labai vis laukiu tavo darbų ir judėjimo pirmyn. Panašiu juk metu baigėm ND, įdomu kokia kryptim keliausi
Nu aš tai šaudau į kairę į dešinę, viskas man patinka, viska norisi fotografuoti, tikslo kaip ir neturiu, nes dar nerandu kas konkrečiai mane kabintų. Kol kas žavi atradimo džiaugsmas tai ir ieškau vis ko nors kas mane džiugintų
Laukiu dabar knygos Fotografo akis - miklinsiu akį.
Nekeliu čia, nes... net nežinau kodėl, nejaučiu, kad labai turėčiau ką parodyt. Ai, na vienas kadras man pačiai patinka, bet šitoj vietoj žaidžia manau mamos pelėdos žvilgsnis ŠTAI ČIA
man labai dažnai būna, kad nufotografuoju ir pati labai savimi didžiuojuosi kaip man pavyko, bet praeina kelios dienos, savaitė ir man jau nebeatrodo jog ten gerai kas mane "tikrai kabina" aš taip pat dar nežinau, bet vartydama kitų nuotraukas, aš galiu valandų valandas tyrinėti portretus bei maisto fotografiją tai bandysiu siekti tikslo ir gilintis į šias sritis, gal bandant atrasiu ir tikrus savo kabliukus
"Fotografo akis" ir aš turiu, bet dar neskaičiau, laukia savo eilės po "susipažinkite: išlaikymas"
o tamstos pelėdžiukas ir man gražu