Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(saigha @ 2015 02 02, 23:28)
VP - jei tas plakiklis niekur nelipo, tai greičiausiai jo išvis nereikėjo smile.gif

Imk trečią TAIP - ir sveika atvykusi į šeimą smile.gif  4u.gif

Supratau ir labai ačiū 4u.gif

Geras jausmas pagaliau įveikti visus ND thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VP @ 2015 02 02, 22:56)
Supratau ir labai ačiū  4u.gif

Geras jausmas pagaliau įveikti visus ND  thumbup.gif

sveikinam, liekis į bendruomenę, gaivink temą nuotraukomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2015 02 03, 07:34)
sveikinam, liekis į bendruomenę, gaivink temą nuotraukomis smile.gif

Ačiū, stengsiuosi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Retai užsuku, bet vis skaitau laikas nuo laiko kuo kvėpuojate wink.gif
Vis pasuku galvą, kad reikėtų pasimatyti?a?

O dar labiau suku galvą, kaip noriu į Kauną biggrin.gif į A. Kunčiaus parodą „SEKMADIENIAI PRIE JŪROS. Palanga 1965–2014”. Gal atsirastų kas norėtų su manimi ir savaitgalį nudumtumėme?a?

Konkursui "Minusas"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 03 vasario 2015 - 19:34
QUOTE(Afrė @ 2015 02 03, 19:31)
Sveikos ax.gif
Retai užsuku, bet vis skaitau laikas nuo laiko kuo kvėpuojate wink.gif
Vis pasuku galvą, kad reikėtų pasimatyti?a?

O dar labiau suku galvą, kaip noriu į Kauną biggrin.gif į A. Kunčiaus parodą „SEKMADIENIAI PRIE JŪROS. Palanga 1965–2014”. Gal atsirastų kas norėtų su manimi ir savaitgalį nudumtumėme?a?
Konkursui "Minusas"
user posted image

aha, meetuko reiktų..smile.gif
iki kada paroda vyks?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2015 02 03, 20:27)
aha, meetuko reiktų..smile.gif
iki kada paroda vyks?

Paroda vyks iki pirmos pavasario dienos smile.gif

Gal paplanuokim ir meetuką? Kurį savaitgalį galėtumėte? Man iškrenta vasario 20-21d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 03 vasario 2015 - 21:58
oi, ir aš noriuuu
būsiu Kaune kią svaitgalį, vasario 14-15
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2015 02 03, 21:57)
Paroda vyks iki pirmos pavasario dienos smile.gif

Gal paplanuokim ir meetuką? Kurį savaitgalį galėtumėte? Man iškrenta vasario 20-21d.

apie vasario 21 d. pagalvočiau, gal atlėkčiau smile.gif

QUOTE(saigha @ 2015 02 03, 22:34)
oi, ir aš noriuuu
būsiu Kaune kią svaitgalį, vasario 14-15

man šitas tai be šansų, į priešingą LT pusę važiuosiu rimtos progos švęsti smile.gif
Atsakyti
Say, omenyje turėjau 20-21, kad niekaip man wink.gif Dukrai varžybos ir ilgai lauktas gimtadienis biggrin.gif

Gal imkim paskutinį savaitgalį? Aš šiaip ir darbo dieną galiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

pavasario belaukiant...

user posted image

labai įdomu išgirsti nuomonę, kokios klaidos, ką galėčiau daryti kitaip. Jeigu augaliukas išgyvens, galbūt pavyktų ir perdaryti, pataisyti smile.gif

ir išvis, ar galima taip kelti foto čia norint išgirsti kritikos, patarimų, ar tik konkrečiai kai kas nors neaišku bei dalyvaujant konkursuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2015 02 04, 15:11)
Say, omenyje turėjau 20-21, kad niekaip man wink.gif Dukrai varžybos ir ilgai lauktas gimtadienis biggrin.gif

Gal imkim paskutinį savaitgalį? Aš šiaip ir darbo dieną galiu ax.gif

aišku. galim galvoti apie paskutinį. darbo dienomis aš niekaip. be šansų absoliučiai smile.gif

QUOTE(VP @ 2015 02 04, 18:11)
Sveikos  4u.gif

pavasario belaukiant...

labai įdomu išgirsti nuomonę, kokios klaidos, ką galėčiau daryti kitaip. Jeigu augaliukas išgyvens, galbūt pavyktų ir perdaryti, pataisyti  smile.gif

ir išvis, ar galima taip kelti foto čia norint išgirsti kritikos, patarimų, ar tik konkrečiai kai kas nors neaišku bei dalyvaujant konkursuose?  4u.gif

galima kelti, kada nori ir ką nori, bet mes visada prašome dalyvių, kad kruopščiai atsirinktų patį geriausią variantą ir keltų ne bile ką smile.gif
klaidų kaip ir nėra grubių, bet tamsoka, kompozicija tvarkinga, gal šiek tiek erdvės viršuje norisi, pats kadras iš esmės paprastutis. net nežinau, ką daugiau pasakyti. kad sužavėtų bent jau mane, tai reikia originalumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2015 02 04, 19:31)
galima kelti, kada nori ir ką nori, bet mes visada prašome dalyvių, kad kruopščiai atsirinktų patį geriausią variantą ir keltų ne bile ką smile.gif
klaidų kaip ir nėra grubių, bet tamsoka, kompozicija tvarkinga, gal šiek tiek erdvės viršuje norisi, pats kadras iš esmės paprastutis. net nežinau, ką daugiau pasakyti. kad sužavėtų bent jau mane, tai reikia originalumo biggrin.gif

Supratau, neužversiu pripyškintų nuotraukų kratiniu lotuliukas.gif
Su laiku manau pasikinkysiu ir tą originalumą, kolkas mane skatina noras švariai pateikti kad ir paprastučius objektus smile.gif

Atsakyti