Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sriubytė @ 2015 01 28, 21:14)
Idomu ar Lietuvoje buve atveju, kad konkreciai del orumo izeidimo butu kreipesis toks zmogus.

As dar daug ko nezinau, o daug zinoti noriu smile.gif ar yra foto serija sukurta Lietuvoje butent zmogaus su sunkesne, tragiskesne istorija?

be abejo, yra, ir diskusijų daug tomis temomis būta. pvz., kai prof. Kubilių mirtinai partrenkė sankryžoje Vilniuje, tai buvo visuomenei ir žiniasklaidai vienas pirmųjų tokių egzaminų, susijusių su asmens orumu: ar pažeistas jau mirusio asmens orumas plačiai rodant jo sudarkytą kūną dvidešimtyje nuotraukų iš visų pusių? nepamenu, ar ši tema priėjo iki teisminio proceso, tikriausiai ne, nes mūsų šalyje orumas būna traktuojamas taip, kaip kam norisi ar patogu. bendrai paėmus teismuose daug garbės ir orumo bylų, nebūtinai su nuotraukomis susijusių. bet ir su foto yra, neabejoju.
Atsakyti
vakaro pasaka
Atsakyti
aš pritariu RP mintims apie Gottes pirmas foto iš šios dar nebaigtos serijos. Man jos pabrėžtu nenatūralumu dvelkia. Na kūno kalba visai ką kitą pasakoja. Galbūt kitaip žiūrėsis kai visą seriją parodysi. Gal kad neužbaigta taip atrodo.
Atsakyti
Sveikos, prisimenu savo pradzia cia ax.gif ...
Kaip begyvenat, kas pamenat mane smile.gif (cia Rytine Kava)
Atsakyti
Sveikos nuotrauku megejos wub.gif as vis stabiliai uzsuku kas metelius kitus pasiskaityt kuo gyvenat wub.gif kaip matau istikimiausios mokytojos tos pacios kaip ir pries beveik 8metus kai pirma kart izengiau drebedama cia ax.gif fainai kad vis dar esat ir vis dar padedat daug senu matytu niku,dar daugiau pasikeitusiu,taip pat ir naujokiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės ir sveikučiai VISI smile.gif

Užmačiau informaciją apie SNAP konferenciją. Gal kam aktualu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 02 vasario 2015 - 12:04
Sveikos 4u.gif na bandau ND5 4u.gif

Natūraliam apšvietime:
Auto
user posted image
Debesėlis
user posted image
Manual
user posted image

Dirbtiniame apšvietime:
Auto
user posted image
Lemputė
user posted image
Manual
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VP @ 2015 02 02, 20:39)
Sveikos  4u.gif na bandau ND5  4u.gif

Natūraliam apšvietime:
Auto

aš užskaitau smile.gif Tik plakiklį bandyčiau kitaip įkomponuot:)
Atsakyti
VP, as irgi sakau TAIP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2015 02 02, 21:43)
aš užskaitau smile.gif Tik plakiklį bandyčiau kitaip įkomponuot:)

Ačiū už TAIP 4u.gif

Gal galima plačiau? Bandžiau kelis variantus, bet jis sunkiai tilpo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2015 02 02, 22:25)
VP, as irgi sakau TAIP 4u.gif

Ačiū thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2015 02 02, 13:02)
Sveikutės ir sveikučiai VISI smile.gif

Užmačiau informaciją apie SNAP konferenciją. Gal kam aktualu smile.gif

Ar esate kasnors dalyvavę seminaruose? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(VP @ 2015 02 02, 22:50)
Ačiū už TAIP  4u.gif

Gal galima plačiau? Bandžiau kelis variantus, bet jis sunkiai tilpo  doh.gif

na kad tas plakiklis nebūtų taip prispaustas ir suspaustas. Gal kažkaip atremt į dubenėlį, gal prieky bandyt dėt, gal dar kažkaip kitaip galvot...Reik bandyt smile.gif
Atsakyti
VP - jei tas plakiklis niekur nelipo, tai greičiausiai jo išvis nereikėjo smile.gif

Imk trečią TAIP - ir sveika atvykusi į šeimą smile.gif 4u.gif
Atsakyti