Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2015 01 23, 15:57)
g.gif Čia kažkaip viskas labai keistai atrodo. Ar nebandai pergudrauti ko nors?

kodėl keistai?
pergudraut nebandau nieko ir neįsivaizduoju kaip galėčiau.

kitas bandymas:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xjxuxsxtxex: 23 sausio 2015 - 17:24
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2015 01 23, 18:17)
kitas bandymas:

jeigu įdomi mano nuomonė (primenu, balso dar neturiu biggrin.gif ) tai vėl horizonto nesužiūrėjai, ir norisi daugiau erdvės objektams (šiek tiek daugiau vietos aplink) 4u.gif bet lauk tikrų vertintojų nuomonės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VP: 23 sausio 2015 - 18:56
QUOTE(VP @ 2015 01 23, 19:55)
jeigu įdomi mano nuomonė (primenu, balso dar neturiu  biggrin.gif ) tai vėl horizonto nesužiūrėjai, ir norisi daugiau erdvės objektams (šiek tiek daugiau vietos aplink)  4u.gif bet lauk tikrų  vertintojų nuomonės  mirksiukas.gif

horizontas toks kreivas atrodo, nes už nugaros padėtas baltas lapas. Dar nenusipirkau didesnio, tai iš dviejų dėlioju ir nukreivoju. Ačiū už komentarus 4u.gif paskata stengtis
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2015 01 23, 17:53)

ačiū labai thumbup.gif

Turiu jau 2 taip, trūksta dar vieno 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2015 01 24, 11:58)
horizontas toks kreivas atrodo, nes už nugaros padėtas baltas lapas. Dar nenusipirkau didesnio, tai iš dviejų dėlioju ir nukreivoju. Ačiū už komentarus 4u.gif  paskata stengtis

aš prieš pradedant atsiskaitinėti ND skaičiau nemažai ankstesnių temų, paskui kai pradėjau atsiskaitinėti, taip pat nematydavau kreivo horizonto ir kitų klaidų, kol nesulaukdavau komentarų biggrin.gif na bet dabar, beveik kiekvienoje pamatytoje nuotraukoje aš iškart atkreipiu dėmesį į tą horizontą lotuliukas.gif

Šiaip ne kartą jau čia merginos rašė, kad geriau neskubėti su ND, pabandyti vienaip, kitaip ir tik tada, kai visos tavo pastebimos smulkmenos bus ištaisytos (tas nelygos fonas iš 2 lapų, netinkami objektai, prastas apšvietimas ar dar kasnors) - kelti čia 4u.gif Sunku pradžioj, kai pats tų dalykų dar nepastebi, bet kritika ir komentarai padeda išmokti matyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VP: 24 sausio 2015 - 11:59
VP, taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2015 01 24, 13:04)

Ačiū 4u.gif Judu toliau thumbup.gif
Atsakyti
xjx, NE. Keisk fotografavimo rakursa ir didink tarpus tarp objektu. Kas itakojo mandarinu pasirinkima?
Gotte, saunus projektas! Paciai iskilo melejonas prisiminimu beziurint, ir keletas nuotrauku darytu gimdykloj post faktum is asmeninio albumo,kurias pavartant sugryztu i ta reiksminga musu seimai diena:) foto video-be abejones,grazus prisiminimas.
Atsakyti
sveikos,

Išklausiau maisto fotografimo kursą, jis man labai aktualus, nes dirbu su saldumynais, netiesiogiai, bet buvo svarbu žinoti maisto fotografimo taisykles.

pasidalinu su Jumis savo keliomis fotografijomis iš seminaro. Galbūt turėsit ką pakomentuoti.

user posted image user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
As ne maisto fotografe, bet klepsu yra mano akim ziurint. Labai padetu kitu fotografu darbu vartymas, daug tokiu matau ir paciuose namu interjero zurnaluose... Pastebejau,kad derina spalvas, arba kaip tik daro ryskius kontrastus... zaidzia su fonais, isdestymu, spalvomis...
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2015 01 25, 17:31)
As ne maisto fotografe, bet klepsu yra mano akim ziurint. Labai padetu kitu fotografu darbu vartymas, daug tokiu matau ir paciuose namu interjero zurnaluose... Pastebejau,kad derina spalvas, arba kaip tik daro ryskius kontrastus... zaidzia su fonais, isdestymu, spalvomis...

labai ačiū už pastabas, dar tik pirmi žingsniai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2015 01 25, 15:57)
sveikos,

Išklausiau maisto fotografimo kursą, jis man labai aktualus, nes dirbu su saldumynais, netiesiogiai, bet buvo svarbu žinoti maisto fotografimo taisykles.

pasidalinu su Jumis savo keliomis fotografijomis iš seminaro. Galbūt turėsit ką pakomentuoti.

Kompozicija, kadro balansas išlieka pagrindine Tavo problema. Galbūt rastum jėgų skirti tam daugiau laiko ir pastangų?

O ir originalumo norėtųsi. Ypač po kursų.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2015 01 25, 22:22)
Kompozicija, kadro balansas išlieka pagrindine Tavo problema. Galbūt rastum jėgų skirti tam daugiau laiko ir pastangų?

O ir originalumo norėtųsi. Ypač po kursų.

Na, mano fotografijas tikrino kursų fotografė, sakė viskas gerai. Kas negerai būdavo liepdavo pertaisyti ir jos akiai tinkamo kadro g.gif
Atsakyti