Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2015 01 21, 10:08)

Labas vakaras 4u.gif Aš noriu paklausti, iš kur pas jus toks baltumas? Apdirbate po to kažkaip nuotraukas galbūt? Ir kokybė prasta labai...

Papasakokite žingsniais ką darote ir su kokiu aparatu. Kokie parametrai fotografuojant?

Nors aš jauniklė dar tame, bet gal vis gi padėčiau bent kelią pamatyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sriubytė: 21 sausio 2015 - 20:58
QUOTE(Sriubytė @ 2015 01 21, 21:47)
Labas vakaras  4u.gif  Aš noriu paklausti, iš kur pas jus toks baltumas? Apdirbate po to kažkaip nuotraukas galbūt? Ir kokybė prasta labai...

Papasakokite žingsniais ką darote ir su kokiu aparatu. Kokie parametrai fotografuojant?

Nors aš jauniklė dar tame, bet gal vis gi padėčiau bent kelią pamatyti 4u.gif

buvau pridirbus nustatymus, nes ne taip nustačiau baltos spalvos balansą ir t.t. doh.gif Jau susitvarkiau, bandysiu greitu metu perfotografuot. O kokybė prasta, nes sukarpiau ir sumažinau nuotraukas, o po to teko didint ir gavosi visiškas šlamštas. Daugiau neekspermentuosiu. Fotoaparatas Canon eos 1100D. Einu peržvelgt paskutines kelias temas ir pasiskaityt komentarų, nes kitaip nieko nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2015 01 22, 10:17)
buvau pridirbus nustatymus, nes ne taip nustačiau baltos spalvos balansą ir t.t.  doh.gif Jau susitvarkiau, bandysiu greitu metu perfotografuot. O kokybė prasta, nes sukarpiau ir sumažinau nuotraukas, o po to teko didint ir gavosi visiškas šlamštas. Daugiau neekspermentuosiu. Fotoaparatas Canon eos 1100D. Einu peržvelgt paskutines kelias temas ir pasiskaityt komentarų, nes kitaip nieko nebus  smile.gif

Su baltos spalvos balansu susipažinsi artimiau ties 5 ND, dabar patarčiau paliktį jį ramybėje ir susikocentruoti ties tuo ko reikalauja 1ND smile.gif

Perskaityk pirmą puslapį atidžiai, ten viskas aiškiai ir paprastai išdėstyta smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ateinu su ND4, laukiu vertinimų

user posted image

user posted image

user posted image

teko susidurti su problema paskutinėje foto - fotoaparatas nefokusuoja jei objektas arti, teko visaip jį apgaudinėti, kol gavau bent dalinai ryškų žiedą doh.gif
Atsakyti
Kiekvienas objektyvas turi minimalų atstumą iki objekto (milimetrai būna nurodyti ant objektyvo). Tai matyt bandėt fotografuoti iš daug arčiau nei gali objektyvas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2015 01 22, 15:03)
Kiekvienas objektyvas turi minimalų atstumą iki objekto (milimetrai būna nurodyti ant objektyvo). Tai matyt bandėt fotografuoti iš daug arčiau nei gali objektyvas.  smile.gif

Tikrai taip...
Atsakyti
VP uzskaitau
Atsakyti
QUOTE(R-P @ 2015 01 23, 12:59)
VP uzskaitau

ačiū 4u.gif kas dar? arba bent kokių komentarų?
Atsakyti
Dar vienas bandymas:

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
g.gif Čia kažkaip viskas labai keistai atrodo. Ar nebandai pergudrauti ko nors?
Atsakyti
xjxuxsxtxex, man irgi panasu, kad cia kazkas ne tas padaryta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VP @ 2015 01 22, 14:56)
Sveikos  4u.gif ateinu su ND4, laukiu vertinimų

TAIP
Atsakyti