Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R-P @ 2015 01 07, 22:07)

neužskaitau .. paskutinėj fokuso nerasta.. greičiausiai sujudėjo fotikas fotografuojant..

keista g.gif fotografavau su stovu, nelabai galėjo sujudėt, o ir per mano monitorių neatrodo kad nefokuse būtų, matyt akys mano išsiliejusios biggrin.gif

man pačiai labiau kliūva langas už eglutės, norisi vienspalvio lygaus fono, bet nepakeliu aš eglės vazone nuo palangės, reikės laukt kol vyras grįš... rolleyes.gif
Atsakyti
pagrieza, manau, kad R-P žiūrėjo pirmose dvejose fotose į senio sagtį, kur fokusas, o trečioje fokusas jau aukščiau, tame ir bėda gal?

aš užskaityčiau - technine prasme.
Atsakyti
QUOTE(Sriubytė @ 2014 12 17, 12:43)
Sveikos 4u.gif

4 ND antras dublis:

user posted image
user posted image
user posted image

jeigu nesunku, mestelkit kokį žodį smile.gif Nes taip ir likau ties 4 ND.
Atsakyti
Sriubyte, aš nesikabinėsiu - užskaitau.
Atsakyti
sriubyte- užskaitau smile.gif

pagieža, galiu užskaityt, man negaila smile.gif
paskutinėj nėra aštrumo ir viskas, 99,99 proc biški sujudėjo spaudžiant. Man nekliudo smile.gif tik būna po to ateity klausimų, kodėl nuotraukos nepakankamai ryškios, nors fokusas kaip ir vietoj turėtų būt.
Atsakyti
QUOTE(R-P @ 2015 01 08, 18:09)

pagieža, galiu užskaityt, man negaila smile.gif
paskutinėj nėra aštrumo ir viskas, 99,99 proc biški sujudėjo spaudžiant. Man nekliudo smile.gif tik būna po to ateity klausimų, kodėl nuotraukos nepakankamai ryškios, nors fokusas kaip ir vietoj turėtų būt.

ačiū už komentarą, dabar aiškiau 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif .
Pirmiausiai tai norečiau pasveikinti temos dalyvius su praėjusiomis šventemis 4u.gif .Nuostabios Kalėdinio laukimo nuotraukos,visos,nei vienos negalečiau išškirti thumbup.gif .
Bandau atsiskaityti 3ND

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pandre, tikėtai/netikėtai nudžiuginai mane bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Ačiū už nuostabią Andre Kertesz knygelę/fotoalbumą ir jautrius žodžius smile.gif
Ak wub.gif
Atsakyti
ND3 4u.gif bent man atrodo geresnis variantas smile.gif laukiu komentarų

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
pepa- neužskaitau. Pažiūrėk į pagiežos ND, ir pagalvok- kodėl smile.gif

pagieža- užskaitau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(R-P @ 2015 01 10, 23:25)

pagieža- užskaitau  thumbup.gif

Širdingai dėkoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=R-P,2015 01 11, 00:25]
pepa- neužskaitau. Pažiūrėk į pagiežos ND, ir pagalvok- kodėl smile.gif

Žiuriu ir galvoju... g.gif ,arba del objekto,arba velgi visko per daug?Turbut fotografuojant ir komponojant as kažko nesuvokiu ax.gif .
Atsakyti