Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

is smagu, ir liūdna, kai ateina pabaiga...

metų projektas - 12 puodelių kavos

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Su Naujaisiais 4u.gif
Kelis kartus vis peržiūrėjau advento kalendorių, norėjosi ne vieną nustebinti. Tačiau deja, liko tik vienas komplektas adventinių atvirukų smile.gif Man visgi prie širdies liko nuostabioji silkė,man jos ir vienos kaip foto būtų tikę smile.gif Tad Erikamaja, jei nepasikeitė adresas galiu išsiųsti,o jei jis kitoks, brūkštelėk man wink.gif
Ačiū organizatorei ir visoms, kurios nepabūgo ir advento kalendorių nupiešė gražiomis spalvomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2015 01 02, 17:02)
Sveikos 4u.gif Su Naujaisiais 4u.gif
Kelis kartus vis peržiūrėjau advento kalendorių, norėjosi ne vieną nustebinti. Tačiau deja, liko tik vienas komplektas adventinių atvirukų smile.gif Man visgi prie širdies liko nuostabioji silkė,man jos ir vienos kaip foto būtų tikę smile.gif Tad Erikamaja, jei nepasikeitė adresas galiu išsiųsti,o jei jis kitoks, brūkštelėk man wink.gif
Ačiū organizatorei ir visoms, kurios nepabūgo ir advento kalendorių nupiešė gražiomis spalvomis 4u.gif

Oi kaip smagu.Ačiū labai. Adresiukas tas pats.
Su Naujais visas ir visus, tegul jie išties būna NAUJI.
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2014 12 28, 15:34)
is smagu, ir liūdna, kai ateina pabaiga...

user posted image

labai gera ideja, super smile.gif
Atsakyti
NEPAMIRŠKIM smile.gif smile.gif smile.gif

QUOTE(mamagute @ 2014 12 07, 11:13)

"MINUSAS". Improvizuokit  smile.gif

Terminas: 2014.12.07-2015.02.28

Taisyklės:
1. Dalyvauti gali tik atsiskaitę visus ND.
2. Laukiamos tik naujos (nearchyvinės) nuotraukos.
3. Galima suruošti daugiau nei vieną nuotrauką (kiekis neribojamas).
4. Nuotrauką kelti į SM pradžiamokslio temą ir ČIA .

https://www.flickr.c...57649647685725/

P.S.  Kas neatsiskaitę visų ND - paskubėkit ir laukiam dalyvaujant  smile.gif

Atsakyti
Vakaro žiūriniams.
Kiekviena nuotrauka privertė sustoti, perskaityti jos istroiją, savotiškai išgyventi...
http://clapandshare....graphs-of-2014/
Atsakyti
nu tai su Naujais smile.gif kad tema būtų gyva biggrin.gif

kas nors pradedat naujus projektus? tokius neįmanomus kaip 365? o gal dar kokių kitokių prisigalvojot?
Atsakyti
prisigalvojam biggrin.gif kol neišgaravo noras fotografuot ...

365 būtų misija neįmanoma, o va vienas mėnesinis, kitas savaitinis projektas - jau pradėti

52 jūros veidai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 06 sausio 2015 - 21:00
QUOTE(saigha @ 2015 01 06, 20:58)
prisigalvojam  biggrin.gif  kol neišgaravo noras fotografuot ...

365 būtų misija neįmanoma, o va vienas mėnesinis, kitas savaitinis projektas - jau pradėti

52 jūros veidai

Geras projektas kai jura uz keliu zingniu biggrin.gif

Su Naujais visas!!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Oho kaip čia tylu!!! blink.gif Nežinau ar kas prisimenat, bet kažkiek dalyvavau temoje prieš keletą metų, daug ko sužinojau, išmokau, bet pora pastarųjų metų nebebuvo kada - pakeičiau darbą, namus, gyvenime atsirado naujas žmogus, pareikalavęs viso mano laiko ir dėmesio. Nebespėjau dalyvaut temoje - kiek atsimenu budavo dienų, kai visi 50 temos puslapių per dieną užsipildydavo ir jos tiesiog vijo viena kitą ax.gif Dabar atėjo metas, kai noriu vėl fotografuoti ir išmokti kažko naujo, todėl grįžtu pas jus. Ar priimsit?

QUOTE(R-P @ 2015 01 06, 21:31)
kas nors pradedat naujus projektus? tokius neįmanomus kaip 365? o gal dar kokių kitokių prisigalvojot?

Kalbant apie projektus, nusprendžiau pradėt projektą 53 sekmadieniai (365 man tikrai būtų neįmanomas. Gyvenime vadovaujuosi logika, kad geriau jokio nei bet koks biggrin.gif Tai liečia ir fotografiją. Jei nėra įdomaus objekto, norimo apšvietimo - nefotografuoju išvis). Daviau pažadą SAU kiekvieną sekmadienį įkelt Flickr po vieną įdomiausią/reikšmingiausią tos savaitės foto. Kadangi, kad noriu pabandyti įgyvendinti šį projektą sugalvojau vakar, tai su pirmu sekmadieniu jau vėluoju doh.gif Nieko, šiam paruošiu 2 foto.

P.S. Tuos pora metų taip jau visai nesėdėjau "fotiką supakavus", fotografavau reikšmingiausius šeimos įvykius šeimos albumui, atsitiktinumo dėka pasisekė laimėti novaturo kelionių nuotraukos konkursą, kuris man padovanojo visai neblogą fotoknygą.
Taip pat sekiau daugumos temos senbuvių keliamus darbus FB, Flickr, efoto. Labai tikiuos, kad nebevarysit daryt namų darbų iš naujo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilguna: 07 sausio 2015 - 16:06
Nauji metai, nauji bandymai biggrin.gif ateinu su nelemtais ND3:

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2015 01 06, 20:58)
.

pavydžiu, kad turi galimybę tokią smile.gif šakės kaip norėčiau prie jūros bent mėnesį pagyvent smile.gif

QUOTE(Smilguna @ 2015 01 07, 15:33)
Sveikos,
Oho kaip čia tylu!!! 

junkis smile.gif bet čia tikrai tylu, nebe tie laikai, kai po 50 Psl privarydavom biggrin.gif

QUOTE(pagieza2 @ 2015 01 07, 15:54)

neužskaitau .. paskutinėj fokuso nerasta.. greičiausiai sujudėjo fotikas fotografuojant..

aš tai neapsiemiau jokio projekto, nes buvau prieš porą metų projektą 12 susigalvojus. sakau flegmom kaip man, bus kaip tik biggrin.gif nu ir ką, pirmus tris mėn tik ištempiau biggrin.gif

nesugebu įsipareigoti net sau. Man turi būti tinkamas oras, tinkama nuotaika, savijauta, dar gal koks menulis tinkamas ir slėgis kieme biggrin.gif visada atrasiu daug priežasčių kodėl aš negaliu šiandien fotografuot biggrin.gif doh.gif
Atsakyti