is smagu, ir liūdna, kai ateina pabaiga...
metų projektas - 12 puodelių kavos
Sveikos Su Naujaisiais
Kelis kartus vis peržiūrėjau advento kalendorių, norėjosi ne vieną nustebinti. Tačiau deja, liko tik vienas komplektas adventinių atvirukų Man visgi prie širdies liko nuostabioji silkė,man jos ir vienos kaip foto būtų tikę Tad Erikamaja, jei nepasikeitė adresas galiu išsiųsti,o jei jis kitoks, brūkštelėk man
Ačiū organizatorei ir visoms, kurios nepabūgo ir advento kalendorių nupiešė gražiomis spalvomis
Kelis kartus vis peržiūrėjau advento kalendorių, norėjosi ne vieną nustebinti. Tačiau deja, liko tik vienas komplektas adventinių atvirukų Man visgi prie širdies liko nuostabioji silkė,man jos ir vienos kaip foto būtų tikę Tad Erikamaja, jei nepasikeitė adresas galiu išsiųsti,o jei jis kitoks, brūkštelėk man
Ačiū organizatorei ir visoms, kurios nepabūgo ir advento kalendorių nupiešė gražiomis spalvomis
QUOTE(Afrė @ 2015 01 02, 17:02)
Sveikos Su Naujaisiais
Oi kaip smagu.Ačiū labai. Adresiukas tas pats.
Su Naujais visas ir visus, tegul jie išties būna NAUJI.
QUOTE(saigha @ 2014 12 28, 15:34)
labai gera ideja, super
NEPAMIRŠKIM
"MINUSAS". Improvizuokit
Terminas: 2014.12.07-2015.02.28
Taisyklės:
1. Dalyvauti gali tik atsiskaitę visus ND.
2. Laukiamos tik naujos (nearchyvinės) nuotraukos.
3. Galima suruošti daugiau nei vieną nuotrauką (kiekis neribojamas).
4. Nuotrauką kelti į SM pradžiamokslio temą ir ČIA .
https://www.flickr.c...57649647685725/
P.S. Kas neatsiskaitę visų ND - paskubėkit ir laukiam dalyvaujant
QUOTE(mamagute @ 2014 12 07, 11:13)
"MINUSAS". Improvizuokit
Terminas: 2014.12.07-2015.02.28
Taisyklės:
1. Dalyvauti gali tik atsiskaitę visus ND.
2. Laukiamos tik naujos (nearchyvinės) nuotraukos.
3. Galima suruošti daugiau nei vieną nuotrauką (kiekis neribojamas).
4. Nuotrauką kelti į SM pradžiamokslio temą ir ČIA .
https://www.flickr.c...57649647685725/
P.S. Kas neatsiskaitę visų ND - paskubėkit ir laukiam dalyvaujant
Vakaro žiūriniams.
Kiekviena nuotrauka privertė sustoti, perskaityti jos istroiją, savotiškai išgyventi...
http://clapandshare....graphs-of-2014/
Kiekviena nuotrauka privertė sustoti, perskaityti jos istroiją, savotiškai išgyventi...
http://clapandshare....graphs-of-2014/
prisigalvojam kol neišgaravo noras fotografuot ...
365 būtų misija neįmanoma, o va vienas mėnesinis, kitas savaitinis projektas - jau pradėti
52 jūros veidai
365 būtų misija neįmanoma, o va vienas mėnesinis, kitas savaitinis projektas - jau pradėti
52 jūros veidai
QUOTE(saigha @ 2015 01 06, 20:58)
prisigalvojam kol neišgaravo noras fotografuot ...
52 jūros veidai
52 jūros veidai
Geras projektas kai jura uz keliu zingniu
Su Naujais visas!!!!
Sveikos,
Oho kaip čia tylu!!! Nežinau ar kas prisimenat, bet kažkiek dalyvavau temoje prieš keletą metų, daug ko sužinojau, išmokau, bet pora pastarųjų metų nebebuvo kada - pakeičiau darbą, namus, gyvenime atsirado naujas žmogus, pareikalavęs viso mano laiko ir dėmesio. Nebespėjau dalyvaut temoje - kiek atsimenu budavo dienų, kai visi 50 temos puslapių per dieną užsipildydavo ir jos tiesiog vijo viena kitą Dabar atėjo metas, kai noriu vėl fotografuoti ir išmokti kažko naujo, todėl grįžtu pas jus. Ar priimsit?
Kalbant apie projektus, nusprendžiau pradėt projektą 53 sekmadieniai (365 man tikrai būtų neįmanomas. Gyvenime vadovaujuosi logika, kad geriau jokio nei bet koks Tai liečia ir fotografiją. Jei nėra įdomaus objekto, norimo apšvietimo - nefotografuoju išvis). Daviau pažadą SAU kiekvieną sekmadienį įkelt Flickr po vieną įdomiausią/reikšmingiausią tos savaitės foto. Kadangi, kad noriu pabandyti įgyvendinti šį projektą sugalvojau vakar, tai su pirmu sekmadieniu jau vėluoju Nieko, šiam paruošiu 2 foto.
P.S. Tuos pora metų taip jau visai nesėdėjau "fotiką supakavus", fotografavau reikšmingiausius šeimos įvykius šeimos albumui, atsitiktinumo dėka pasisekė laimėti novaturo kelionių nuotraukos konkursą, kuris man padovanojo visai neblogą fotoknygą.
Taip pat sekiau daugumos temos senbuvių keliamus darbus FB, Flickr, efoto. Labai tikiuos, kad nebevarysit daryt namų darbų iš naujo
Oho kaip čia tylu!!! Nežinau ar kas prisimenat, bet kažkiek dalyvavau temoje prieš keletą metų, daug ko sužinojau, išmokau, bet pora pastarųjų metų nebebuvo kada - pakeičiau darbą, namus, gyvenime atsirado naujas žmogus, pareikalavęs viso mano laiko ir dėmesio. Nebespėjau dalyvaut temoje - kiek atsimenu budavo dienų, kai visi 50 temos puslapių per dieną užsipildydavo ir jos tiesiog vijo viena kitą Dabar atėjo metas, kai noriu vėl fotografuoti ir išmokti kažko naujo, todėl grįžtu pas jus. Ar priimsit?
QUOTE(R-P @ 2015 01 06, 21:31)
kas nors pradedat naujus projektus? tokius neįmanomus kaip 365? o gal dar kokių kitokių prisigalvojot?
Kalbant apie projektus, nusprendžiau pradėt projektą 53 sekmadieniai (365 man tikrai būtų neįmanomas. Gyvenime vadovaujuosi logika, kad geriau jokio nei bet koks Tai liečia ir fotografiją. Jei nėra įdomaus objekto, norimo apšvietimo - nefotografuoju išvis). Daviau pažadą SAU kiekvieną sekmadienį įkelt Flickr po vieną įdomiausią/reikšmingiausią tos savaitės foto. Kadangi, kad noriu pabandyti įgyvendinti šį projektą sugalvojau vakar, tai su pirmu sekmadieniu jau vėluoju Nieko, šiam paruošiu 2 foto.
P.S. Tuos pora metų taip jau visai nesėdėjau "fotiką supakavus", fotografavau reikšmingiausius šeimos įvykius šeimos albumui, atsitiktinumo dėka pasisekė laimėti novaturo kelionių nuotraukos konkursą, kuris man padovanojo visai neblogą fotoknygą.
Taip pat sekiau daugumos temos senbuvių keliamus darbus FB, Flickr, efoto. Labai tikiuos, kad nebevarysit daryt namų darbų iš naujo
Nauji metai, nauji bandymai ateinu su nelemtais ND3:
QUOTE(saigha @ 2015 01 06, 20:58)
.
pavydžiu, kad turi galimybę tokią šakės kaip norėčiau prie jūros bent mėnesį pagyvent
QUOTE(Smilguna @ 2015 01 07, 15:33)
junkis bet čia tikrai tylu, nebe tie laikai, kai po 50 Psl privarydavom
QUOTE(pagieza2 @ 2015 01 07, 15:54)
neužskaitau .. paskutinėj fokuso nerasta.. greičiausiai sujudėjo fotikas fotografuojant..
aš tai neapsiemiau jokio projekto, nes buvau prieš porą metų projektą 12 susigalvojus. sakau flegmom kaip man, bus kaip tik nu ir ką, pirmus tris mėn tik ištempiau
nesugebu įsipareigoti net sau. Man turi būti tinkamas oras, tinkama nuotaika, savijauta, dar gal koks menulis tinkamas ir slėgis kieme visada atrasiu daug priežasčių kodėl aš negaliu šiandien fotografuot