Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vasarele @ 2014 12 16, 13:55)
Vis vargstu su  5ND sad.gif Gal kas įvertins, patars, nukreips...

pritariu, Vasarele, kad tikrai teisingu keliu eini. Kaip ir minėjo, bandyk dar kiek šviesiau nufotografuot: kiek labiau atverk diafragmą ar sumažink išlaikymą. Dabar šešėliuose visur pilkuoja . Apšviestos vietos- baltos. Taigi pabandyk vos vos kiek šviesiau Bet kad ir "išdegimų " nebūtų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pagieza2 @ 2014 12 16, 13:26)
Na ateinu su ND3  4u.gif

Laukiu komentarų už ir prieš  smile.gif

pritariu, kad fonas galėtų daugiau skirtis tarp 1 ir 3 foto (aišku, tiek, kiek matosi). Ir gal reiktų šviesiau nufotografuot? Pagrindą pakeist? Dabar ta stalo spalva, seno fotiko ir juostelių spalvos bei apdulkėjimai sukelia kažkokį "purvinumo" jausmą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 17 gruodžio 2014 - 09:12
Sveikos 4u.gif

4 ND antras dublis:

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Galbūt ateina laikas į viską pažvelgti kiek kitaip?

user posted image

Iki Kalėdų liko 7 dienos.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 12 17, 13:35)
Galbūt ateina laikas į viską pažvelgti kiek kitaip?
Iki Kalėdų liko 7 dienos.

omg, pas mane ant komodos tokia auganti knygų krūva stovi biggrin.gif tik gal ne taip tvarkingai sudėliota biggrin.gif kiekviena knyga vis laukia savo eilės, bet nesulaukia, o jų tik daugėėėja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai džiūgauju, kad ta knygų krūva tik laikina. Man jos tūkstantį kartų labiau patinka lentynose. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2014 12 17, 21:28)
Aš tai džiūgauju, kad ta knygų krūva tik laikina. Man jos tūkstantį kartų labiau patinka lentynose.  biggrin.gif

aš pokolkas dar neturiu lentynos, knygos nepagarbiai dėžėse guli, bet vis kas kaž kiek laiko traukiu, traukiu, traukiu po vieną kitą į dienos šviesą, perverčiu, ir taip lieka gulėt ant komodos smile.gif) krūva, tik auga, auga... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2014 12 17, 10:11)
pritariu, kad fonas galėtų daugiau skirtis tarp 1 ir 3 foto (aišku, tiek, kiek matosi). Ir gal reiktų šviesiau nufotografuot? Pagrindą pakeist? Dabar ta stalo spalva, seno fotiko ir juostelių spalvos bei apdulkėjimai  sukelia kažkokį "purvinumo" jausmą 4u.gif

Jei atvirai, neįtinka ir man, bet bandžiau prisiversti bent ką nors padaryti g.gif

Jau turiu kitą idėja, bandysiu išpildyti 4u.gif
Atsakyti
Gruodžio 18 d. Iki Kalėdų liko 6 dienos...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2014 12 18, 12:04)
Gruodžio 18 d. Iki Kalėdų liko 6 dienos...

Labai patinka smile.gif
Atsakyti
Sveiki! smile.gif

Skanuoju senas senas fotojuostas, suku galvą kur geriau atspausdint.
Gal galėtumėte ką patarti Vilniuje apart Pro centro? smile.gif Kur pigiau, nes foto bus daaaaug. Norėčiau ant matinio popieriaus.

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2014 12 18, 20:44)
Sveiki! smile.gif

Skanuoju senas senas fotojuostas, suku galvą kur geriau atspausdint.
Gal galėtumėte ką patarti Vilniuje apart Pro centro? smile.gif Kur pigiau, nes foto bus daaaaug. Norėčiau ant matinio popieriaus.

Dėkoju  4u.gif

fotospauda.lt
Atsakyti