Vis vargstu su 5ND Gal kas įvertins, patars, nukreips...
Dirbtiniame apšvietime
Auto
Lemputė
Rankinis
QUOTE(Gaziulka @ 2014 12 16, 11:57)
Labai ačiū už stabtelėjimą ir labai įdomų komentarą
Jaučiu, skaitysiu dar (ne)kartą tiek eilutes, tiek ir tarp jų
QUOTE(Vasarele @ 2014 12 16, 12:55)
Vis vargstu su 5ND Gal kas įvertins, patars, nukreips...
Tai, kad viskas kaip ir gerai. Jei rankiniam būtum tinkamai išeksponavus , t.y nufotografavus kiek šviesiau, viskas būtų ok.
QUOTE(R-P @ 2014 12 16, 14:04)
Say- man tai nepakeliama tokia dokumentika. Negaliu žiūrėt. Ne silpnų nervų žmonėms
aš tai kartais galvoju, kad mane praktiškai tik tokia fotografija iš tiesų sujaudina ir įkvepia. visa kita - om, ai, kaip gražu, miela, švelnu ir pan., o suJAUDina - tik stipri, aštri socialinė fotografija. matyt, labai mėgstu jaudintis
QUOTE(R-P @ 2014 12 16, 15:04)
pagieza- nzn žinok, linkusi neužskaityti. Nelabai matosi skirtumas, išskyrus atstumą. O pati supratai kokia esmė šio nd?
na kaip suprantu nd esmė matyti fono išplaukimo skirtumą, kai objektą prizoomini, tik labai jau sudėtinga daugiau to fono parodyti, pradeda lysti visi namų kampai
QUOTE(sayonara @ 2014 12 16, 14:45)
aš tai kartais galvoju, kad mane praktiškai tik tokia fotografija iš tiesų sujaudina ir įkvepia. visa kita - om, ai, kaip gražu, miela, švelnu ir pan., o suJAUDina - tik stipri, aštri socialinė fotografija. matyt, labai mėgstu jaudintis
turbūt kiekvienas skirtingų emocijų ieškom mane per daug emociškai paveikia. Bet turiu nusipirkus Magnum bylekokio storio albumą, kur vos pakeliu tą knygą bet tai albumas, kurį rečiausiai vartau. Man per sunku emociškai.. dabar galvoju net, kodėl aš ją pirkau.. tada neturėjau dar nei vaikų, nei šeimos, kažkokiomis kitokiomis akimis visai žiūrėjau
Papildyta:
QUOTE(pagieza2 @ 2014 12 16, 15:13)
na kaip suprantu nd esmė matyti fono išplaukimo skirtumą, kai objektą prizoomini, tik labai jau sudėtinga daugiau to fono parodyti, pradeda lysti visi namų kampai
na gerai, aš gera, užskaitau
QUOTE(R-P @ 2014 12 16, 15:04)
Say- man tai nepakeliama tokia dokumentika. Negaliu žiūrėt. Ne silpnų nervų žmonėms
Man ir labai stiprios ir neigiamas emocijas keliancios nuotraukos. Kazkaip sunku tokias ziuret, o kaip atrast jegu tokias padaryt net neisivaizduoju.
QUOTE(Dalyja @ 2014 12 16, 19:11)
Man ir labai stiprios ir neigiamas emocijas keliancios nuotraukos. Kazkaip sunku tokias ziuret, o kaip atrast jegu tokias padaryt net neisivaizduoju.
vat, aš irgi dažnai pagalvoju apie tai. Ne tik kaip padaryti tokias, bet apskritai, kaip toliau gyvent :)vieni į karą važiuoja, kiti eina specialiai į psichikos namus, ar pas sunkiai sergančius ligonius ir pan. Aš nuprotėčiau nuo savo minčių. Nesugebėčiau uždaryt duris, ir toliau mėgautis savo gyvenimu. Jaučiu stačia galva pulčiau į visišką depresuchą tikrai turi būt labai stiprus. tokiose situacijose vien mokėt fotografuot neužtenka..
Man sunku karo fotografiją žiūrėti. Per paskaitas žiūrėjom dokumentinį filmą ir šiaip ištraukas apie karo fotografus...tai rodė badaujančius vaikus ir pasakojo fotografai kokius jausmus patyrė ten būdami, ką matė, ką fotografavo...koks vėliau tų fotografų likimas...kaip pasiekiama riba, kai pradėdi eiti iš proto... ir pan.... man po to ne vienos dienos reikėjo atsigauti.. net ašaros byrėjo bežiūrint ir beklausant..
Aš kartais sąmoningai nežiūriu kai kurių nuorodų.. per sunkiu tiesiog..
Aš kartais sąmoningai nežiūriu kai kurių nuorodų.. per sunkiu tiesiog..
QUOTE(sayonara @ 2014 12 16, 07:31)
Aciu. Apmirus tema, dar tik siandien pagalvojau, kad labiausiai ilgiuos skaitiniu, nauju atradimu, stipresnes fotografijos...
Del reikalavimu ND pritariu del grieztesniu reikalavimu. Juk cia ne mokykla, neapibreztas 'egzaminu' atsiskaitymo laikotarpis. Megaukites kiekvienu namu darbu, pazvelkite i juos kitaip, ne i kaip nasta, kuria reikia kuo greiciau nukresti nuo savo peciu, nes tik tada atsivers durys i kazkoki tai fotografijos 'roju'. Eikit neskubedami, apgalvokit, ieskokit, isjauskit, bandykit, kad ir simta kartu, ne del sauso 'Taip', bet del tokio kai paciam dziugu ir sirdis dainuotu, kai jaustu, kad tikrai ismokau ir dar daugiau, darykit tai del SAVES.
Graziu visoms artejanciu svenciu, laimes, darnos, jaukumo namuose ir sveikatos Jums ir Jusu artimiesiams
QUOTE(R-P @ 2014 12 16, 22:10)
vat, aš irgi dažnai pagalvoju apie tai. Ne tik kaip padaryti tokias, bet apskritai, kaip toliau gyvent :)vieni į karą važiuoja, kiti eina specialiai į psichikos namus, ar pas sunkiai sergančius ligonius ir pan. Aš nuprotėčiau nuo savo minčių. Nesugebėčiau uždaryt duris, ir toliau mėgautis savo gyvenimu. Jaučiu stačia galva pulčiau į visišką depresuchą tikrai turi būt labai stiprus. tokiose situacijose vien mokėt fotografuot neužtenka..
daugelį žmonių būtent nuo depresijos gelbsti būtent darbas ar pagalba sužalotiems, suluošintiems, išprotėjusiems, nelaimingiems žmonėms. kai nusisuki nuo savęs kaip savo paties gyvenimo centro į kitą. sako, padeda.
QUOTE(Bluedew @ 2014 12 17, 01:33)
Aciu. Apmirus tema, dar tik siandien pagalvojau, kad labiausiai ilgiuos skaitiniu, nauju atradimu, stipresnes fotografijos...
Del reikalavimu ND pritariu del grieztesniu reikalavimu. Juk cia ne mokykla, neapibreztas 'egzaminu' atsiskaitymo laikotarpis. Megaukites kiekvienu namu darbu, pazvelkite i juos kitaip, ne i kaip nasta, kuria reikia kuo greiciau nukresti nuo savo peciu, nes tik tada atsivers durys i kazkoki tai fotografijos 'roju'. Eikit neskubedami, apgalvokit, ieskokit, isjauskit, bandykit, kad ir simta kartu, ne del sauso 'Taip', bet del tokio kai paciam dziugu ir sirdis dainuotu, kai jaustu, kad tikrai ismokau ir dar daugiau, darykit tai del SAVES.
Graziu visoms artejanciu svenciu, laimes, darnos, jaukumo namuose ir sveikatos Jums ir Jusu artimiesiams
dėkui.
kas Tu? akivaizdu, kad skaitai nuo seniau.