Alabama, taip, dalis fotografuoja dėl mados, nes pamatė, kaip kitiems "gražiai gaunasi" ir kaip daug kas aikčioja dėl juostos, todėl ir jiems reikia, ir jie nori. Kai kurių toks sprendimas pasiteisino - atrado dalį savęs būtent šioje priemonėje ir puikiai susidraugavo, pavyzdžių apstu ir temoje. Dalis... neatrado, bet fotografuoja ir rodo, tikėdamiesi, kad tai automatiškai geriau, negu skaitmena. Nors nėra taip.
Dar kita dalis be juostos kaip be rankų. Aš, tarkim, iš jų. Ne dėl mados pradėjau ir niekada nemesčiau, jei apskritai gyvenime fotografuoju ir fotografuosiu. Man skaitmena tiesiog kaip priemonė nepatinka, tas žvilgčiojimas į ekraniuką, keli kadrai vienu metu, prasukinėjimas, trynimas, kartojimai - toks nervas ir blaškymasis. O juostinį rankose laikydama aš kur kas ramesnė. Man tos ramybės labai reikia, kai esu tokia neurotiška asmenybė. Todėl, manau, mano asmeniniu atveju mes tiesiog suradome viena kitą ir apsiženijome. Ar ši "šeima" laiminga, žiūrint iš išorės - nežinau, bet man dzin, nes ji laiminga iš vidaus
Būtent to mados motyvo paskatinta ir uždaviau šį klausimą, beje. Man yra svarbus žmogaus ir juostos santykis, jo nuoširdumas ir sutapimas; jis aiškiai matomas iš nuotraukų, nereikia nė galvoti, žvilgt - ir aišku.
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2014 11 19, 15:36)
aš aš aš noriu
tik jeigu Tu sutiksi, tai mano tempai LABAI sulėtėję. tiksliau, strigau
bet gal būtų proga fotoaparatą dažniau su savimi nešiotis. dabar nežinau, ar aš iš tikrųjų neturiu to laiko ar visgi šiek tiek neturėdama laiko dar labiau dramatizuoju situaciją ir taip susirandu pretekstą nefotografuoti?
I'm in. Spalvota ar jb ir kuri pirma?
Man bus spyris neapšvieston vieton