Jolantuke, ar nebuvo taip, kad patyčias subjektyviai įžvelgei ten, kur jų nebuvo, o buvo tik kritika ar koks juokelis dėl reakcijos?
Nes šioje temoje labai labai daug atvejų būta, kai žmogus nepakelia kritikos ar nenori jos girdėti, nes gal trauma kokia vaikystėje, pernelyg kritikuotas ar žemintas, ar neįvertintas, tiesiog jo asmenybė tokia, todėl sujungia savo emocijas, kritiką su, pvz., bendravimo maniera ir ūmai pasijunta pažemintas, sutryptas, nes nepriima, kas bandoma pasakyti, ir supyksta - neva tyčiojamasi.
Permečiau Tavo puslapį greitai, tai turėčiau labai daug ir gana griežtos kritikos. Jeigu būtų įdomu išgirsti konkrečiau, gali susisiekti, skirčiau laiko per atostogas ir panagrinėčiau, gal išgryninčiau pagrindines silpnas puses.
Dabar bus ne patyčios, bet pastebėjimas: kai rašai (ar verti, ar sudarai - nėra skirtumo) knygą apie fotografiją ir naudoji savo nuotraukas, mano galva, jos, bent jau mano supratimu, turėtų būti nepriekaištingos. Tavo leidinyje taip toli gražu nėra, nors darbo įdėta daug ir teorinė dalis daug kam būtų naudinga ir įdomi.
Būkit kuri gera, priminkit kaip foto įkeliamos ( flickre neberandu net kurioj vietoj adresą nukopijuot) . Ačiū
Lapelį 14 d. atnesčiau , jei tik mokėčiau.
Lapelį 14 d. atnesčiau , jei tik mokėčiau.
flikre dešinėj yra ikonos kelios, paspaudi kur rodyklė žemyn
tada paspaudi view all sizes
tada išsirenki norimo dydžio
tada klik su dešiniu pelės klavišu
tada copy image location
tada supermamoj jau rašai žinutę
paspaudi img
ir nukopini su ctrl v
tada paspaudi view all sizes
tada išsirenki norimo dydžio
tada klik su dešiniu pelės klavišu
tada copy image location
tada supermamoj jau rašai žinutę
paspaudi img
ir nukopini su ctrl v
- Pūki Pukauskai, aš žvėriškai laukiu Kalėdų...
- Ir aš gerbiamoji, žmoniškai silkės užkrimst svajoju...
14 diena iki Kalėdų liko 10 dienų.
- Ir aš gerbiamoji, žmoniškai silkės užkrimst svajoju...
14 diena iki Kalėdų liko 10 dienų.
QUOTE(sayonara @ 2014 12 13, 20:41)
man rodos, reiktų pripažinti, kad kadaise buvo padaryta klaida, bandant iš visų reikalauti vienodai aukštų standartų. ne visiems jų reikia, ne visi jų nori, ne visi juos vertina.
jėėėėėėėėė, mano širdis dainuoja. Burbėjau jums per miegus šias mintis į ausis, vis tikėdamasi, kad kas nors išgirs Vis keldavau temoje bangas, vien todėl, kad manau būtent taip, kaip parašei.
O šiaip, baisiai reikia kokio postūmio, sau pačiai. Man reikia mokytojo Kas apsiims? Nenoriu mokintis teorijos, labiau interpretavimų, pokalbių norisi. Vat.
Norėčiau į portreto anatomiją, bet baisiai nemėgstu per skype bendrauti, kas būtų neišvengiama.
O šiaip manau išsisėmiau su mokymais, kitų. Mūsų grupelė liko tik bendravimams Įdomu kaip kitiems sekasi? Naujiems metams turiu kitų idėjų. Pradinėje mokykloje su vaikais užsiimsiu. Fotobūrelis bus, po pamokų. Vaikai taip greitai mokosi. Sūnužis fotografuoja ir faina stebėti kaip jis mato, mąsto. Todėl ir norisi su didesne grupele pabandyti. Eiti tuo keliu, kuriuo pati dar maža būdama ėjau.
QUOTE(Kodėlčius @ 2014 12 15, 10:58)
jėėėėėėėėė, mano širdis dainuoja. Burbėjau jums per miegus šias mintis į ausis, vis tikėdamasi, kad kas nors išgirs Vis keldavau temoje bangas, vien todėl, kad manau būtent taip, kaip parašei.
ai, nedžiugu, nes ne iš įsitikinimų mano šis pasikeitimas, o iš nevilties.
suprantu, kad tiems, iš kurių reikalaujama, yra patogiau ir elementariai lengviau, kai reikalaujama mažiau, bet rezultate tai nieko gero, kai stipresni turi orientuotis į mažesnius reikalavimus, o ne silpnesni - į aukštesnius. bet, matyt, žmogiškoje prigimtyje yra užkoduota džiaugtis, jei galima nedaryti ar daryti mažiau
mane asmeniškai griežtumas ir reiklumas ne atbaido, o atvirkščiai - grūdina, užkuria, skatina veikti, kažką daryti. Būna, žinoma, ir kitokių pvz., bet tai jau atskiros nesėkmės istorijos
Sveikos.
4 ND:
4 ND:
QUOTE(Sriubytė @ 2014 12 15, 14:57)
nors fotografavimo kampas skirasi , bet aš tai užskaitau, nes NIAM šiaip bet kokiu atvėju esmę supratai. O šitas tai skanus, tai su sriubyte apetitą žadini , o dabar čia dar kokio gėrio atanešei
QUOTE(Sriubytė @ 2014 12 15, 15:57)
daugoka visko kadre. Staltiesė marga ir patiekalų margumynas ant jos. Palikčiau blynelius , na ir fone kažką ( gal pvz. keptuvę , pakabintą ant sienos. Tik ginkdie nesakau, kad ir reikia ją kabinti- tiesiog mintis tokia man šovė )
Bais norėčiau to kokteilio. Ir blyneliai labai apetitni
QUOTE(R-P @ 2014 12 15, 16:38)
nors fotografavimo kampas skirasi , bet aš tai užskaitau, nes NIAM šiaip bet kokiu atvėju esmę supratai. O šitas tai skanus, tai su sriubyte apetitą žadini , o dabar čia dar kokio gėrio atanešei
Ačiū
QUOTE(mamagute @ 2014 12 15, 19:15)
daugoka visko kadre. Staltiesė marga ir patiekalų margumynas ant jos. Palikčiau blynelius , na ir fone kažką ( gal pvz. keptuvę , pakabintą ant sienos. Tik ginkdie nesakau, kad ir reikia ją kabinti- tiesiog mintis tokia man šovė )
O techninė pusė? Ta prasme ko reikalauja 4ND? Taip ar ne?
QUOTE(Sriubytė @ 2014 12 15, 19:02)
O techninė pusė? Ta prasme ko reikalauja 4ND? Taip ar ne?
Kartais mažiau reiškia daugiau. Stipriai perkrauta. Techninė pusė kaip ir ok, nors fotografavimo kampas skiriasi, kaip, kad minėjo R-P.
Kadangi panaikinti itin griežti vertinimo kriterijai. Iš manęs - Taip.