Sveikos
Jau seniai seniai skaitinėju jūsų temą, džiaugiuosi jumis bet su savo komentarais nesikišu.
ND nedariau ir nedarysiu (elementariai neturiu tam fizinio laiko), o, kaip supratau iš taisyklių, ND nepristačiusios čia nepageidaujamos. Bet vis vien užsuku ir vis užsuksiu paskaitinėti
Suploviau indus ir grįžau papildyti
Prisiminiau savo pirmuosius apsilankymus jūsų temoje, kai buvo ganėtinai pasityčiota iš mano sudaryto ala "vadovėlio" fotografijos tema, skirto alkoholikų ir narkomanų reabilitacijos centro programai (kurį, mano nuostabai, Kauno Kolegija įtraukė į mokymo programą, kaip rekomenduojamą literatūrą, o iš leidėjų susilaukiau grasinančių laiškų, kad pašalinčiau šią knygą iš interneto, nes ji gaunama nemokamai ir tada niekas neperka spausdintų knygų). Jūsų forume buvau išvadinta ta, "kuri viską žino, bet nieko nemoka". Tada užsikepiau atlikti visus ND ir įrodyti, kad kažką moku. Tuo pat metu dar viena naujokė pristatinėjo savo ND. Perverčiau kelis puslapius komentarų kaip ji buvo žeminama ir smukdoma ir pamaniau "ar man to reikia?". Aš noriu fotografuoti ir fotografuosiu, nepretenduoju į profesionalus, šiek tiek suvokiu kas yra "bokeh", fotografuoju tai, kas man gražu ir man to pakanka. Kodėl turiu žemintis, kad įtikčiau "kelioms susirekšminusioms fyfoms?" (prašau neįsižeisti). Taip mąsčiau anuomet (jau keleri metei praėjo).
Vis vien čia užsuku, džiaugiuosi jūsų darbais, naujokių, pristatančių ND kantrybe ir noru tobulėti.