Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kaip čia protingiau pasisakyti. Man nesinorėtų, kad priėmimo komisijos nariai kibtų viens kitam į skvernus lyg kokiam eiliniam TV projekte. Iš principo juk aptariam namų darbų darytojo paraišką, natūralu, kad nuomonės išsiskiria. Ačiū dievui, kad egzaminų kabinete dar nepastatyta Prokrusto lovytė ir kt. kankinimų įrankiai smile.gif Esu linkusi išsakyti savo nuomonę apie ND ir tiek. Bet nenoriu, tingiu ir nejaučiu motyvacijos aptarinėti kitų užskaitytojų pažiūrų smile.gif Galop, ginčuose gimsta tiesa. Arba in vino drinks_cheers.gif

---

P.S. Ot, kiaura galva. Prisiminiau apie Say atvirukinę užduotį. Juosta vs skaitmena. Turbūt jau pavelavau į traukinį, atviruką teks nusipiešti pačiai biggrin.gif O kas laimėjo? Buvo labai įdomių pasisakymų. Gal ir gerai, kad prakiuro galva, nes iš esmės būčiau tik nuobodžiai išradinėjusi dviratį ir entąjį kartą plaukusi prie seniai atrastos Amerikos krantų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 13 gruodžio 2014 - 14:36
Žinai, Sriubyte, nekreipk dėmesio čia į mūsų, bobų, " drakes" biggrin.gif Temoj tylu, reik vėją mums kažkaip susikelt. Gal koks grynas gūsis pūstels. Lauk trečio TAIP arba jei yra noro- perdaryk. Viskas yra gerai smile.gif
Atsakyti
Senokai skaitinėju šią temą ir pastebėjau, kad kartelė namų darbams yra vis keliama ir keliama. Tai yra šaunu! Tačiau ilgainiui tai virsta ne priemone išmokti valdyti fotoaparatą, išmokti elementarią teoriją, o tiesiog vertinimas kas kam yra gražu. Nepatinka šuo sėdintis, norėtųsi kitoje pozoje, bet ar tai yra esmė darbo? Ar techninė pusė pasikeis šuniuką pastačius į stovimą padėtį? smile.gif

Kūribiškumo aukštumų reikalaukit jau kuomet atliksiu namų darbus, dabar duokit išmokt fotoaparatą valdyti, kam ir yra skirti techniniai namų darbai, kaip rašoma pirmame psl.

Žinoma tobulybei ribų nėra smile.gif Tačiau nevykit lekiančių arklių. Viskas palaipsniui, visko dar išmoksiu, tai dar tik trečias darbas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sriubytė: 13 gruodžio 2014 - 14:47
iš Alabamos ir Iks gavai TAIP, tai tikrai gali neperdarynėt ND. O į netikusius, Tavo galva, komentarus, tiesiog nekreipk dėmesio smile.gif Bet nekomentuoji- vėl blogai...
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2014 12 13, 14:16)
Aš iš naujokių tikiuosi daugiau, nei namo sienos ir ciūciko, pavyzdiniai namų darbai ne veltui įdėti buvo ir norima, kad naujokams tai būtų siekiamybė. Tau tinka. Nu ir valio, bet maniau čia kartelė ND yra labiau pakelta, o ne užskaitinėjama "bile kas" techniškai tvarkinga. smile.gif

Na taip. Jei siena būtų ne akmeninė, o ant jos puikuotųsi užrašas "atsargiai, piktas šuo" arba ženklas "šunims draudžiama", arba kaulų piramidė, arba ..... Būtų įdomiau, šmakščiau, kadras įgautų išbaigtumo. Pavyzdžių galima būtų prisigalvot N+K. Kita vertus, per pakeltą kartelę galima ne tik peršokti, bet ir po ja sulinkus prasmukti. Jei neužsigauni galvos, kodėl gi ne biggrin.gif Nenuvertindama kitų nuomonių, vis tik šįkart lieku prie aukščiau išsakytos. Man - tinka. Nieko negaliu su savimi padaryti cool.gif

QUOTE(mamagute @ 2014 12 13, 14:36)
Žinai, Sriubyte, nekreipk dėmesio  čia į mūsų,  bobų, " drakes" biggrin.gif  Temoj tylu, reik vėją mums kažkaip susikelt. Gal koks grynas gūsis pūstels. Lauk trečio TAIP arba jei yra noro- perdaryk. Viskas yra gerai smile.gif

Aha, mūsų akademinė visuomenė nėra taikių tetų organizacija. Nors keletą ar keliolika mėnesių imitavome (miegančius) taikos balandžius biggrin.gif

-----

O kūrybiškumas, kadais čia papešiota estetika, nėjimo lengviausiais keliais siekis, mano galva, nuo pat pradžių nėra ta 5 koja šuniui, kurią reikėtų be gailesčio amputuoti. Esu įsitikinusi, kad pastangos anksčiau ar vėliau sunokina savo vaisius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 13 gruodžio 2014 - 15:08
Iks, kartoju, jei jums tinka - ok. Man netinka, ir nespaudžiu žmonių į jokius rėmus ir man visiškai dzin ar tas šuo judrus ar ne, nes čia ne užkulisiai svarbiausia, o foto, ne veltui skatinama nuo pradžių į viską pažvelgti kūrybingai. smile.gif ir čia tik mano asmeninė nuomonė kuri neturi sutapti su jūsų.

Apie ND jau buvo šnekėta ne kartą, ir nieko čia naujo neišrasi, nebent kažkam besivaidenančius keksiukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 13 gruodžio 2014 - 15:06
Kristalines, taip, mes kalbame apie vieną ir tą patį. Apie nuomones, kurios gali išsiskirti. Ir, leisiu sau pasikartoti, tai, kad jos išsiskiria, yra natūralu, liūdniau, jei visos vienodai linksėtume galvomis ir viena nuo kitos nusirašinėtume vertinimus.
Vsio. Davedėt biggrin.gif Einu kept keksiukų biggrin.gif
Atsakyti
Taip, gavusi iš Alabamos ir Iks TAIp, judu toliau smile.gif Tikiuosi 4 ND nesukels tokių ginčų, bet vis smagiau, tema pagyvėjo biggrin.gif
Atsakyti
Sukeliu alergija ir nervini niezuli biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sriubytė @ 2014 12 13, 16:13)
Taip, gavusi iš Alabamos ir Iks TAIp, judu toliau smile.gif Tikiuosi 4 ND nesukels tokių ginčų, bet vis smagiau, tema pagyvėjo biggrin.gif

Turi gauti 3 "Taip" wink.gif

Iks, skanių keksų mirksiukas.gif p.s. tavo darbai kaip visada patraukiantys akį , patyrinėti, ir pabandyti suprasti, ir flickre apžiūrėti ne kartą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 13 gruodžio 2014 - 15:57
Iks darbai nerealūs, kažkas tokio, visada pažiūriu, esu Jūsų gerbėja ax.gif
Atsakyti
Kristalines, SBO - smile.gif
Tik, SBO, IKS labiau patiktų vienaskaita (tu, o ne jūs, jūsų, jums ir t.t. wink.gif)
Atsakyti