Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R-P @ 2014 12 12, 00:21)
ok, tik nereikia čia pykt  smile.gif

Gerai.

QUOTE(sayonara @ 2014 12 12, 08:48)
nu aš gi tikriausiai smile.gif

Aš tai nesupykčiau jei mane paskriaustum. smile.gif

QUOTE(mamagute @ 2014 12 12, 10:01)
ne, mūsų nieks nemušė biggrin.gif ...  visi geri ir tolerantiški buvo smile.gif  Bet va, brumbrumai, užtaikydavo ant manęs kažkaip- pasakyt, pataisyt, TAIP duot. Nors tekdavo kojyte treptelt, kodėl nieks dėmesio į ND nekreipia biggrin.gif

Su ND dažnai būdavo, kad nėra ką pasakyt arba tyngisi. Ir dbr manau taip būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2014 12 12, 09:01)
tai va, Say, Tamsta šioj temoj tuo metu nebuvot mirksiukas.gif  Kažkokioj paralelinėj džiaugėtės smile.gif

aaaa, aš buvau emigracijoje biggrin.gif

QUOTE(kristalines @ 2014 12 12, 11:29)
Gerai.
Aš tai nesupykčiau jei mane paskriaustum. smile.gif
Su ND dažnai būdavo, kad nėra ką pasakyt arba tyngisi. Ir dbr manau taip būna smile.gif

visos Jūs taip sakot, o kai realiai ir nevyniodama "paskriaudžiu", tai nepatinka tongue.gif
Atsakyti
Gruodžio 12 d. iki Kalėdų liko 12 dienų bigsmile.gif gazus skaiciukai!!! mirksiukas.gif

Vakar biski panaktinejau po miesta.
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Jau jaučiasi šventinė atmosfera smile.gif

Atnešu 3 ND:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2014 12 12, 14:42)
visos Jūs taip sakot, o kai realiai ir nevyniodama "paskriaudžiu", tai nepatinka tongue.gif

Patinka. wink.gif aš linkusi nuo tokių "skriaudimų" kaifuot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Šiandien advento mano diena. Prašau, kas galite iš Flickro įkelkite, ten į grupę įdėjau,o čia kažko man vis neleidžia :( Nemoku žodžiu :D Ačiū labai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 13 gruodžio 2014 - 10:51
Afrės kalendoriaus lapelis

user posted image
Atsakyti
Mestelkit merginos komentarą apie ND. Sunku judėt pirmyn kai ignoruojat, o raginat naujokus greičiau ND daryti, kad dalyvauti galėtumėm konkursuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sriubytė @ 2014 12 13, 12:09)
Mestelkit merginos komentarą apie ND. Sunku judėt pirmyn kai ignoruojat, o raginat naujokus greičiau ND daryti, kad dalyvauti galėtumėm konkursuos smile.gif

Keisčiau objektą. Gražus ciūcis, bet gal ne namų darbams. Ir labai mažos foto, rinkitės normalų dydį.

Afre, gražuolė tavo mergina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 13 gruodžio 2014 - 11:21
QUOTE(Sriubytė @ 2014 12 13, 12:09)

neapsižiūrėk, tai jau ir akmenų darže gali rasti biggrin.gif Vieną vakarą palaukėt- tai gan trumpai biggrin.gif

Jei jau gyvą organizmą fotografuoji, būtų labai įdomu jį visame gražume ir pamatyt- įdomesnėj pozoj , įdomesniu kampu... Šiaip techniškai viskas tvarkingai, užduotį supratai . Gal tada geriau kažką statiško pasirinkt? Arba su tuo fainuoliu ciūciu pakartot. smile.gif Tau gi puikiai sekasi su ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2014 12 13, 12:19)
Keisčiau objektą. Gražus ciūcis, bet gal ne namų darbams. Ir labai mažos foto, rinkitės normalų dydį.
Afre, gražuolė tavo mergina smile.gif

keliant iš flickr, kokį dydį rekomenduotumėt rinktis? Dabar renkuose Medium 800.

QUOTE(mamagute @ 2014 12 13, 12:44)
neapsižiūrėk, tai jau ir akmenų darže gali rasti biggrin.gif Vieną vakarą palaukėt- tai gan trumpai biggrin.gif

Jei jau gyvą organizmą fotografuoji, būtų labai įdomu jį visame gražume ir pamatyt- įdomesnėj pozoj , įdomesniu kampu... Šiaip techniškai viskas tvarkingai, užduotį supratai . Gal tada geriau kažką statiško pasirinkt? Arba su tuo fainuoliu ciūciu pakartot.  smile.gif  Tau gi puikiai sekasi su ND smile.gif

Su šune ne taip lengva, ji kruta, jai viskas įdomu, sunku išlaikyti ilgiau sėdint vietoj. Ale pagalvojau vis įdomiau bus. Perdarysiu su nejudančiu obj.

Minė kitoj pozoj:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sriubytė: 13 gruodžio 2014 - 11:55
QUOTE(Sriubytė @ 2014 12 13, 12:54)

Su šune ne taip lengva, ji kruta, jai viskas įdomu, sunku išlaikyti ilgiau sėdint vietoj. Ale pagalvojau vis įdomiau bus.

tai ir gerai pagalvojot- tikrai įdomiau:) Ir tikrai nebūtinai sėdinčioj pozoj. smile.gif
Atsakyti