Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Nidulia @ 2014 10 29, 16:50)
aviu taukai - sotieji riebalai? Jei gerai pamenu, tai uzdegimus organizme malsinti padeda sotiesi riebalai.
Tiesa pasakius, pasimeciau nes pamirsau jau visus gydymosi budus. Kol kas tik ingaliacijos ir imbiero arbata. Kaip cia dar sau padeti? Pa mane ne siaip kosulys, jauciu, kad bronchitis kimba. Nezinau ar galima sildyti bronchus garstycios lapeliu? Vieni sako, kad reikia deti garstycios lapeli, kiti - negalima. Greipfruktu seklu ekstraktas, ko gero, prie broncito ne ka pades?

O greipfruktu ekstrakta kaip purski? Atskiedusi vandeniu?

Is homosanitus:
''Esant uždegimams, teisingas žingsnis būtų vienintelis – apriboti Omega6 riebiųjų rūgščių pakliuvimą į organizmą.''

Aviu taukais nuo senu laiku kosuli gydydavo, reikia su pienu gerti ir krutine itrinti.
Turiu dabar specialu purskala gerklei, ten greifruktu seklu ekstraktas, cinkas, pipirmetes aliejus, mentolis ieina, svarbiausia ir maziu neberia nuo jo, bet tik karta jam reikejo.
Mamai irgi atsiunciau toki, jaj daznai gerkles skausmas i bronchita pereina, tai kol kas labai patenkinta, keleta kartu kabinosi liga, bet greitai susidorojo.
Va toki http://www.iherb.com...l-oz-118-ml/546
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 10 29, 19:39)
Is homosanitus:
''Esant uždegimams, teisingas  žingsnis būtų vienintelis – apriboti Omega6 riebiųjų rūgščių pakliuvimą į organizmą.''

Ten toliau dar raso, kad omega 6 padaryta zala padeda neutralizuoti sotieji riebalai ir imbieras:)
Talalakinas astmininkas/bronchitininkams pataria sauna/pirti prie visu kitu issivalymo budu. Gal, kai pasveiksiu, I pirtele nueiti, nebuvau jau daugiau nei metus laiko. Dar jis sako, kad tokie susirgimai, tai parasimpatinio disbalanso pasekme. As juk buvau simpatiniame strese, nejau persisveriau I parasimpatini? Talalakinas siulo verstis link simpatinio prie astmos/bronchito.
Matai, pas mane ne siaip kosulys o bronchuose jauciu karkalus tik kol kas jie nesuskysteje, todel man sunku ant krutines ir beveik nieko dar neatkosciu, bet ingaliacijos/silti garai - skystina tas gleives, tai tikiuosi, kad pradesiu atkoseti ir issivalysiu.
Siaip, bronchine astma, bronchitis - angliavandeniu pertekliaus, kuris priveda iki parasimpatinio streso, pasekme, ne daugiau. Tik kaip as galejau pasidaryti ta pertekliu? Su banana ir 2 obuoliais? Paskutiniu metu tik 1 banana pasilikau, obuoliu nebevalgau.
O pieno produktu ir pieno, apskritai negalima vartoti susirgus, ypac bronchitu ir kosuliais, nes didina gleiviu kieki ir uzdegima, tad avies tauku su pienu niekaip:)
Zodziu, as labai pikta ir nuliudusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 29 spalio 2014 - 19:19
Oj kiek prikalbejot..man taaip bloga buvo kad neturejau jegu nei skaityt, nei stovet, nei gulet...pykina, swaigsta galva, bloga, silpna..ikaliau ltiroksino..poto valerjonu, nuo spaudimo...ir paslika migdziaus, atsikelus ryte tas oats.. nu niekad taip blogai nesijauciau... Ko man grieztai neest visai su spaudimu aukstu ir streso nukankinta issekysi imuniteta ir nervus?????? Jau bijau valgyt...
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2014 10 29, 20:23)
Oj kiek prikalbejot..man taaip bloga buvo kad neturejau jegu nei skaityt, nei stovet, nei gulet...pykina, swaigsta galva, bloga, silpna..ikaliau  ltiroksino..poto valerjonu, nuo spaudimo...ir paslika migdziaus, atsikelus ryte tas oats.. nu niekad taip blogai nesijauciau... Ko man grieztai neest visai su spaudimu aukstu ir streso nukankinta issekysi imuniteta ir nervus?????? Jau bijau valgyt...

manau, galit nevalgyti/valgyti bet ką, kol nesusitvarkysit savo gyvenimo, maistas tikrai nepadės. Net skaityti jūsų postus sunku, kažkoks padrikas minčių kratinys... unsure.gif Nesupykit... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 29 spalio 2014 - 19:47
QUOTE(Akutee @ 2014 10 29, 20:23)
Oj kiek prikalbejot..man taaip bloga buvo kad neturejau jegu nei skaityt, nei stovet, nei gulet...pykina, swaigsta galva, bloga, silpna..ikaliau  ltiroksino..poto valerjonu, nuo spaudimo...ir paslika migdziaus, atsikelus ryte tas oats.. nu niekad taip blogai nesijauciau... Ko man grieztai neest visai su spaudimu aukstu ir streso nukankinta issekysi imuniteta ir nervus?????? Jau bijau valgyt...

Pasidaryk skydliaukes TTH ir FT4. Gal pas tave karostrofiskai mazai hormone skydliauke galima, gi kojas taip pakratysi blink.gif Nuo vienos tiroksino tablets padetis nepasikeis. Be to, tam, kad nustatyti kokia doze jo gerti, reikia matyti tyrimus.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2014 10 29, 20:47)
manau, galit nevalgyti/valgyti bet ką, kol nesusitvarkysit savo gyvenimo, maistas tikrai nepadės. Net skaityti jūsų postus sunku, kažkoks padrikas minčių kratinys...  unsure.gif Nesupykit...  4u.gif

Ir tas tiesa. Kaip sake Rasa, galima paskaityti knyga "The secret", gal ji pozityvo ilies I tavo gyvenima, kuri trikdo darbiniai reikalai.
Atsakyti
Skaiciau aciu smile.gif lb sunku is telefo rasyt ir destyt mintis, neturiu kantrybes ir jegu.. uztrumpino gydytojai, nueini, nieko nepaaiskina, tyrimu neparodo, tik pasako aij normaliai, ten biski virsyja, bet ne daug.. doh.gif ir dar pas sesele pasiklausia, gi cia norma dar ane? Ta akis nuleidus, mhm... Uzsirasysiu dar karta ir remsiu prie sienos sad.gif nes sake nu pagerk, blogiau nebus..

Gyvenima keist sunku, uztektu lemona laimet ar darba pakeist..ir butu saunu.. smile.gif
Visa kita viskas ok..
Papildyta:
Labanaktis, sorry jei uzbloginau nuotaika!
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2014 10 29, 21:15)
Skaiciau aciu smile.gif lb sunku is telefo rasyt ir destyt mintis, neturiu kantrybes ir jegu.. uztrumpino gydytojai, nueini, nieko nepaaiskina, tyrimu neparodo, tik pasako aij normaliai, ten biski virsyja, bet ne daug.. doh.gif ir dar pas sesele pasiklausia, gi cia norma dar ane? Ta akis nuleidus, mhm... Uzsirasysiu dar karta ir remsiu prie sienos sad.gif nes sake nu pagerk, blogiau nebus..

Gyvenima keist sunku, uztektu lemona laimet  ar darba pakeist..ir butu saunu.. smile.gif
Visa kita viskas ok..
Papildyta:

Akute, sitie tyrimai gi mokami, tai tu ne poliklinikoje darykis o kokioje laboratorijoje, kur pats atsiimi tyrimus arba atsiuncia I el pasta, tada pati matai visa vaizdeli. Jei tu vilniete, tai kiek as uzmaciau, pigiausiai daro Virsuliskese TTH ir FT4. Palygink, kiek moki poliklinikoje uz siuos tyrimus ir kiek Viruliskese. Sorpe tikrai brangiau, as ten anksciau darydavausi. O pigiausiai kazkada buvo AIDS centre, kuris buvo odos ir veneros ligu poliklinokos kitoje puseje, bet jis dabar kazkur kitur persikele.
Papildyta:
Man nustojo dygti spuogai kai ismeciau is mitybos obuolius, Banana suvalgau, bet butent po obuoliu nutraukimo baigesi spuogai. Reiskia, kaip Iveta Com sake, obuoliai - ne toks jau paprastutis vaisius.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2014 10 29, 21:15)

atsirašinėti nereikia, aš čia ne įžeisti ar įskaudinti norėdama rašiau, tiesiog toks mano nuoširdus patarimas... 4u.gif Kol nesusitvarkysit savo emocinės būsenos, tol joks maistas nepadės. O tą būseną jau senokai pastebiu, jau virš metų temą seku, ir viskas tik blogėja... rolleyes.gif Nėra padėties be išeities, jeigu nieko nekeisit, niekas nepadės.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 29 spalio 2014 - 21:21
Akutee, jus kalbat kaip mano mama. Kokias jums ligas nustate yra kas nors? Ar jus ju ieskote? Visiskai pritariu rytorasai. Joks maistas nepades, kol emocine - psichologine bukle nesusitvarkys. Maistas gali tik siek tiek padeti. Visa kita gali buti rimciau, nei vien nuo maisto priklauso.

Man kartais keista skaityti nes viskas nuzeminama iki tokiu smulkmenu kaip; nuejau pasisioti, viduriai uzkietejo, pilvuka pucia, ir taip iki tokiu smulkmenu smile.gif))) Ar reikia koncentruotis iki tiek. Kai maistas taip jau labai sureiksminamas ir visi gamtiniai procesai iki smulkmenu, kas su juo susije. Visi tie ispudziai pavalgius smile.gif Virskinimo - salinimo reikalai po to, zarnyno judesiai. Nu gal g.gif Viskas taip smulkiai smile.gif
Atsakyti
Menuli, bet jei pati vadovaujiesi savo patarimais, kodel tavo bukle nera ideali? Juk ir nerimas kabinasi, ir panika, ir valgyti negali o dar ir odos problemos? Kodel pas tave, tuomet, sutrikimai yra?
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 29, 22:59)

Man kartais keista skaityti nes viskas nuzeminama iki tokiu smulkmenu kaip; nuejau pasisioti, viduriai uzkietejo, pilvuka pucia, ir taip iki tokiu smulkmenu smile.gif))) Ar reikia koncentruotis iki tiek. Kai maistas taip jau labai sureiksminamas ir visi gamtiniai procesai iki smulkmenu, kas su juo susije. Visi tie ispudziai pavalgius smile.gif Virskinimo - salinimo reikalai po to, zarnyno judesiai. Nu gal  g.gif Viskas taip smulkiai smile.gif

Na tikrai nera smulkmena zarnyno ir jo mikrofluoros bukle. Butent del prastos zarnyno veiklos ir jo mikrofluoros labai priklauso sveikata. Ir tikrai ne smulkmena, kaip pavalgius vyksta virskinimas ir isisavinimas. O pojuciai ka nors suvalgius, padiktuoja tinkamas ar ne vienas ar kitas produktas. Tai vadinasi savo organizmo klausymu/girdejimu. Ir tai tu vadini smulkmena? Tai kas tada yra svarbu ir ne smulkmena? Priesti slamsto ir nueiti pasikalbeti su medziais? Sutinku, kad ir dvasiniai dalykai yra labai svarbus, bet jau sitaip numenkinti kuno, organism poreikius bei pojucius ir tai, ka I ji dedi ir perdetai isaukstinant kazka neapciuopiamo, tai jau perlenkta lazda.
Tuomet, ka tu veiki tokioje zemiskoje temoje, kur kalbama apie nereiksmingas ir nevertas demesio smulkmenas? Kam gaisti laika nereiksmingoje temoje, a? smile.gif
Atsakyti
Tai ne patarimai, o fakto konstatavimas. Man joks maistas nepades taip pat, kol visa kita nesusitvarkys. Arba tik laikinai.
Papildyta:
Man keista kaip apie tai rasoma smile.gif) Apie tuos salinimo reikalus, taip, forume.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 29, 23:10)
Na tikrai nera smulkmena zarnyno ir jo mikrofluoros  bukle. Butent del prastos zarnyno veiklos ir jo mikrofluoros labai priklauso sveikata. Ir tikrai ne smulkmena, kaip pavalgius vyksta virskinimas ir isisavinimas. O pojuciai ka nors suvalgius, padiktuoja tinkamas ar ne vienas ar kitas produktas. Tai vadinasi savo organizmo klausymu/girdejimu. Ir tai tu vadini smulkmena? Tai kas tada yra svarbu ir ne smulkmena? Priesti slamsto ir nueiti pasikalbeti su medziais? Sutinku, kad ir dvasiniai dalykai yra labai svarbus, bet jau sitaip numenkinti kuno, organism poreikius bei pojucius ir tai, ka I ji dedi ir  perdetai isaukstinant kazka neapciuopiamo, tai jau perlenkta lazda.
Tuomet, ka tu veiki tokioje zemiskoje temoje, kur kalbama apie nereiksmingas ir nevertas demesio smulkmenas? Kam gaisti laika nereiksmingoje temoje, a? smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

O menulis tai turbut del to ir nevalgo, kad neteiketu paskiau s*kt atsipradant, nes tai juk taip NEDVASISKA! lotuliukas.gif
Atsakyti