Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Va dar prisiminiau kita klausima!

(P.S. jei as nustrosiu kelti klausimus, tai nebent del to, kad meciau paleo)

Vakar savo megiamoj darzoviu parduotuvej maciau sviezia kokosa. Varciau visaip kaip bet taip ir nesupratau kas per velnias, dabar pagooglinus tik pamaciau kaip ir kas. Nes jis ne zalias, jau nuluptas ir atrodo baltas toks apipjaustytas toks kaip pratestas kugis... Suvyniotas dar i maistine plevele...
Baisia smalsu buvo ismeginti, bet kana atgrase, o va dabar vis mastau kad reikejo gal blush2.gif Ar esat kuri ragavus? Valgoma? Geriama?
Atsakyti
Valgomas ir netgi skanus. Griauzi sau ir kaifuoji:) Tik kai kurioms uzkisa zarnyna, tada skundziasi, kad aa neiseina:D O kodel pas jus ne su rudu lukstu kokosas? Be to, jie gi tikrai nebrangus. Kaip pati issiluksteni, tai tas baltas kokosas toks slapias, nesudziuves, skanu toki grauzti:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 11 13, 17:44)
Valgomas ir netgi skanus. Griauzi sau ir kaifuoji:) Tik kai kurioms  uzkisa zarnyna, tada skundziasi, kad aa neiseina:D O kodel pas jus ne su rudu lukstu kokosas? Be to, jie gi tikrai nebrangus. Kaip pati issiluksteni, tai tas baltas kokosas toks slapias, nesudziuves, skanu toki grauzti:)

Ot nu reikes ismeginti smile.gif

O siaip paprastai tai su rudu lukstu, perku ir daznai, vakar toki dyva tik pamaciau. O siaip tai del kainos tai ka as zinau - rudu lukstu - dabar net 2 euru nekainuoja, o va tas sviezias dyvas - 5 eur.

Nors siaip pas mus salis brangi, ruoskites tam ir LT po nauju smile.gif))) Palyginimui, tai lepioskines vietines duonos- bulkos kepalas - 2 euriukai. Tai kokosas su rudu lukstu tikrai geriau, aniaaaa? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 11 13, 17:44)
Valgomas ir netgi skanus. Griauzi sau ir kaifuoji:) Tik kai kurioms  uzkisa zarnyna, tada skundziasi, kad aa neiseina:D O kodel pas jus ne su rudu lukstu kokosas? Be to, jie gi tikrai nebrangus. Kaip pati issiluksteni, tai tas baltas kokosas toks slapias, nesudziuves, skanu toki grauzti:)

Oi ne, Nidulia - rudas tai skanus, o tas apie kurį Sky kalba yra jaunas kokosas. Tą baltą sluoksnį kai nulupi, viduj toks riešutas plonu nesubrendusiu lukštu, o viduj plonas sluoksnis kažkokios baltos šlykščios masės;)
Sky - pabandyk, gal tau patiks;)
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 11 13, 17:16)

Kur visos dingusios ir uztilusios, truksta man plepalu smile.gif

šiandie mano zooparkas dar pagausėjo- padovanojo/priglaudžiau varną, sako šiek tiek jau kalbanti, tačiau dar nepavyko išgirst, kuklinasi matyt. Faina, senai norėjau varnos rankinės. thumbup.gif
Atsakyti
o ta varna reik uzdaryta laikyt, kad i laisve nepabegtu?

QUOTE(U-Star @ 2014 11 13, 15:26)
Jau dabar miegas mano visiškas bardakas. Apie 2 dažniausiai tik užmiegu, dusina visaip  doh.gif  Bet paskui nuo 9 iki 12 dar pamiegu biggrin.gif Bet dzin,  išgyvensiu.

oj kaip as miegodavau po 10-12val, ech tik pasvajok dabar... max 2.5val. jau nebedaug tau liko ir turesi savo mazule wub.gif

Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2014 11 13, 17:15)
Oi ne, Nidulia - rudas tai skanus, o tas apie kurį Sky kalba yra jaunas kokosas. Tą baltą sluoksnį kai nulupi, viduj toks riešutas plonu nesubrendusiu lukštu, o viduj plonas sluoksnis kažkokios baltos šlykščios masės;)

Ta balta mase is situ kokosu tinka kokoso jogurto gamybai, internete yra receptu ir video. Su rudu lukstu tokiu dalyku nepasigaminsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 13, 19:17)
šiandie mano zooparkas dar pagausėjo- padovanojo/priglaudžiau varną, sako šiek tiek jau kalbanti,  tačiau dar nepavyko išgirst, kuklinasi matyt.  Faina,  senai norėjau varnos rankinės. thumbup.gif

(O kur ją laikysite? Kambaryje?)

Turiu klausimą apie riebalus. Jei alkį malšinti riebalu ir riebalo padauginti neįmanoma, tai ar tam tinka ghee sviestas? Na, sakykim, atsisakau pieno produktų, tai reiškia, ir ghee nevartoju? Pieno produktai man tinka, bet čia dėl svorio metimo. Ar nevartoti ir ghee, tik kokosų aliejų, lašinius ir alyvuogių aliejų?
Jautiena, koks mielas ir linksmas sūnelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 11 13, 18:43)
oj kaip as miegodavau po 10-12val, ech tik pasvajok dabar... max 2.5val. jau nebedaug tau liko ir turesi savo mazule  wub.gif

Tik tieeek unsure.gif as buciau zombiu zombis doh.gif o dabar tokia miegapele niekam tikus jauciuosi, tik ir ieskau kur prisest, kur prigult, kada ateis ta antro trimestro energija?
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2014 11 13, 18:15)
viduj plonas sluoksnis kažkokios baltos šlykščios masės;)

Jei cia apie young thai coconut, tai jis pilnas vandenuko skanaus ir ta balta slyksti mase yra skani, kaip drebuciai smile.gif Dazniausiai suplaku su vandenuku ir gaunu skanu kokteiliuka, jei dar ananaso ar persiko ydejus - tai isvis desertas didziausias biggrin.gif
Tik reikia ziuret, kad nebutu rusvas vandenukas ar riesutas viduj, nes jau sugedes buna tada smile.gif Turi buti balta mase ir skaidrus vandenukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 11 13, 17:47)
Tik tieeek  unsure.gif  as buciau zombiu zombis  doh.gif  o dabar tokia miegapele niekam tikus jauciuosi, tik ir ieskau kur prisest, kur prigult, kada ateis ta antro trimestro energija?

busi, busi lotuliukas.gif as iki 3men buvau vaiksciojanti zombe. nuvaziuoji i supermarketa, ziuri i lentynas ir aplinkui viskas sukasi, sukasi... misija neimanoma doh.gif

baikit apie tuos kokosus, nes as irgi uzsimanysiu. dar itariu, kad ner pas mus tokio pirkt, bent jau as niekur nemaciau.
Egliuk, kur pas jus ji pardavineja?

QUOTE(Gricė @ 2014 11 13, 17:47)
<...>Jautiena, koks mielas ir linksmas sūnelis  wub.gif
aciukas. kai nakti zadina 5x, nes est nori, tai nebe toks mielas pasidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 13 lapkričio 2014 - 20:23
QUOTE(jautiena @ 2014 11 13, 20:22)
busi, busi  lotuliukas.gif as iki 3men buvau vaiksciojanti zombe. nuvaziuoji i supermarketa, ziuri i lentynas ir aplinkui viskas sukasi, sukasi... misija neimanoma  doh.gif

Man jau beveik 14 savaiciu, tai tik pykinmas apsiramino, o sukimaisi ir svaigimai niekur nedingo schmoll.gif suds. As gal darbe per daug dezinfekciniu priemoniu prisiuostau doh.gif
Atsakyti