QUOTE(-sky- @ 2014 11 10, 12:40)
Labas rytas damules!
Kazkokia itartina tyla cia pas mus
As noriu pasipasakoti buitinius nuotykius , kaip vakr staiga uzsimaniau graikisko jogurto. Tiesiog uzspaude noras nors tu ka, sulapnojau bliuda su zolem ir agurku, super skaniai. O paskiau dar pora saukstu su laseliu medaus....
NU ir ka.... kazkoks dujinis nuotekis atsirado vakare, gerai kad namie pati viena sau buvau.... Nezinau ar cia tikrai taip jogurtas, nes lyg ir nieko itartino daugiau nevalgiau, na tik pomidora salotose, nes juos irgi buvau uzraukus gera menesi....
vietoj to medaus, reikėjo daug riebalo užsidėti- būtų kur kas sočiau ir gal be dujų nuotėkio 

Kazkokia itartina tyla cia pas mus

As noriu pasipasakoti buitinius nuotykius , kaip vakr staiga uzsimaniau graikisko jogurto. Tiesiog uzspaude noras nors tu ka, sulapnojau bliuda su zolem ir agurku, super skaniai. O paskiau dar pora saukstu su laseliu medaus....
NU ir ka.... kazkoks dujinis nuotekis atsirado vakare, gerai kad namie pati viena sau buvau.... Nezinau ar cia tikrai taip jogurtas, nes lyg ir nieko itartino daugiau nevalgiau, na tik pomidora salotose, nes juos irgi buvau uzraukus gera menesi....

Zodziu, paeksperimentuosiu ir ziuresim kas bus. Nes va po tu BRA skaiciavimu meginu mesos siek tiek pamazinti, bet vat kazkuo bada reikia marint....
riebalu badas numarinamas, riebalu. Jei valgai jogurtą (pieno baltymą), tai kam su tuo ghi terliojies? Valgyk sviestą.