Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(-sky- @ 2014 11 10, 12:40)
Labas rytas damules!  4u.gif  4u.gif

Kazkokia itartina tyla cia pas mus smile.gif 
As noriu pasipasakoti buitinius nuotykius , kaip vakr staiga uzsimaniau graikisko jogurto. Tiesiog uzspaude noras nors tu ka, sulapnojau bliuda su zolem ir agurku, super skaniai. O paskiau dar pora saukstu su laseliu medaus....
NU ir ka.... kazkoks dujinis nuotekis atsirado vakare, gerai kad namie pati viena sau buvau.... Nezinau ar cia tikrai taip jogurtas, nes lyg ir nieko itartino daugiau nevalgiau, na tik pomidora salotose, nes juos irgi buvau uzraukus gera menesi....

vietoj to medaus, reikėjo daug riebalo užsidėti- būtų kur kas sočiau ir gal be dujų nuotėkio biggrin.gif

Zodziu, paeksperimentuosiu ir ziuresim kas bus. Nes va po tu BRA skaiciavimu meginu mesos siek tiek pamazinti, bet vat kazkuo bada reikia marint....
riebalu badas numarinamas, riebalu. Jei valgai jogurtą (pieno baltymą), tai kam su tuo ghi terliojies? Valgyk sviestą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 10 lapkričio 2014 - 14:56
QUOTE(U-Star @ 2014 11 10, 15:48)
O taip, tai taip sava ir pažįstama.  drinks_cheers.gif Man bent mezginį rankose laikyti, ir  tai sotesnė jaučiuosi  lotuliukas.gif

Vagi va, bet i mane kreivai ziuretu, jei as su mezginiu darbe sedeciau biggrin.gif biggrin.gif Ir ne vien del to, kad nugi kaip ir dirbti reikia tuo metu, bet dauguma cia isverstu akis- ka cia buriu su tais siulais, nes kol nepamatai zmogus gyvai, tai neisivaizduoju kokiu baltarankiu esama... na o kur desimtmeciu naujasnes markes nei as tai is viso aUUU doh.gif doh.gif doh.gif

Betgi nenukrypkime nuo temos smile.gif Urshula, tu kaip moliugu megeja, parekomenduok man koki moliugelini patiekala, bet ne trinta sriuba ir be skranduku. Ka darot su kalafiorais? Garinti pabodo, tad kepiau ale plynelius, bet man asmeniskai tai viaukt. Sunims patiko.
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 10, 15:55)
vietoj to medaus, reikėjo daug riebalo užsidėti- būtų kur kas sočiau ir gal be dujų nuotėkio biggrin.gif
riebalu badas numarinamas,  riebalu. Jei valgai jogurtą (pieno baltymą),  tai kam su tuo ghi terliojies? Valgyk sviestą.

O koki dar riebala ant riebaus jogurto?

P.S. grietines neturim, kad ta saukstais kabinciau...

Nugi ghe tai valgiau as ir nevartodama pieno produktu, baisiai man skaniaisu visokiom darzovem lindo. Bet tas jogurtas tai man regis buvo siaip paisdykavimas, pabusiu grazi as ir be pienu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 11 10, 15:00)
Urshula, tu kaip moliugu megeja, parekomenduok man koki moliugelini patiekala, bet ne trinta sriuba ir be skranduku.

Tai, kad aš visada tą patį darau. Nesu kulinarė... ax.gif Pagaliukais tarkuotus moliūgus arba vienus pakepu/troškinu, arba su kokia mėsa. Ir viskas. Ai neseniai su varške pakepiau. Bet tu pieno nevalgai. O man blūdesys ant varškės - tik su pakaitinta keptuvėje ir įvairiais prieskoniais. doh.gif

Jau kelias dienas graužiu kaliaropes. Matyt kalio trūkumas g.gif

O matėt Interviu su Voriuku smile.gif. Labai pasiilgstu jos šioje temoje. Taip taikliai ir tiksliai apie paleo pasakydavo. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 11 10, 16:02)

O koki dar riebala ant riebaus jogurto? 

nežianau koks ten to jogurto riebumas, bo nesu jų valgius gyvenime. Bet tu pažiūrėk ką rašo ant indelio- kiek riebalų ir kiek baltymų yra, jei po lygiai, tai riebalo dar tiek pat pridėk thumbup.gif kad ir sviesto ar kokoso.
Atsakyti
Einu gydytojo prasyt kraujo tyrymu, nes be proto smunka plaukai, prasysiu D vitamino ir feritino tyrimu, ar prie to pacio imanoma dar kazko paprasyt is tyrimu, kad galeciau nusprest ka valgyt daugiau, ka maziau, kaip su kandida reikalai, ar kraujas cia ne prie ko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 11 10, 16:24)
Einu gydytojo prasyt kraujo tyrymu, nes be proto smunka plaukai, prasysiu D vitamino ir feritino tyrimu, ar prie to pacio imanoma dar kazko paprasyt is tyrimu, kad galeciau nusprest ka valgyt daugiau, ka maziau, kaip su kandida reikalai, ar kraujas cia ne prie ko?  smile.gif

Gali paprašyt, kad pažiūrėtų šlapimo rūgšties kiekį kraujyje. Parodytų ar baltymo ne per daug valgai.
o plaukai gali slinkt dėl cinko trūkumo. Liežuvius valgai?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 10, 16:33)
Gali paprašyt, kad pažiūrėtų šlapimo rūgšties kiekį kraujyje. Parodytų ar baltymo ne per daug valgai.
o  plaukai gali slinkt dėl cinko trūkumo. Liežuvius valgai?

Bandysiu prasyt, cinko papildus geriu, deja nedaro itakos. Is mesos pagrinde vistiena tik, kartais jautiena, gyvenu uk tai visa kita mesa labai nekokia. Liezuvio nelabai zinau kur gauti ir gaminti nemoku, nors kiek pamenu is senu laiku labai patikdavo, reikes pasidometi. Tik vat kepeneliu negaliu pakesti.
Atsakyti
Sveikos,
buvau truputeli apleidusi temele, siek tiek ir Paleo sugriesijau.. ax.gif
Bet ryt grieztai griztu i kelia..

QUOTE(Vai2lka @ 2014 11 10, 16:24)
Einu gydytojo prasyt kraujo tyrymu, nes be proto smunka plaukai, prasysiu D vitamino ir feritino tyrimu, ar prie to pacio imanoma dar kazko paprasyt is tyrimu, kad galeciau nusprest ka valgyt daugiau, ka maziau, kaip su kandida reikalai, ar kraujas cia ne prie ko?  smile.gif

As girdejau, kad ir del silicio trukumo gali kristi plaukai g.gif

QUOTE(" voresta " @ 2014 11 10, 16:33)
o  plaukai gali slinkt dėl cinko trūkumo. Liežuvius valgai?

Ar nuo per daug baltymo irgi krenta? AS taip pat turiu ta problemele
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 11 10, 20:55)

Ar nuo per daug baltymo irgi krenta? AS taip pat turiu ta problemele

ne, to tyrimo ne dėl plaukų, o šiaip, jei jau darys tyrimą, visai neblogai sužinoti gal baltymo reik mažint.
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2014 11 08, 18:28)
Idomu butu pasibendraut is kur perka zuvi,mes,darzoves kokybiskas.Kokoso aliejui pirkt susikooperuot.

Aš iš Klaipėdos. Bet šia tema nelabai turiu ką pasakyti, nes 90proc daržovių ir 90proc mėsos parsivežu iš tėvų iš kaimo, tai kartais tik lašinių nusiperku ar šiaip kokią daržovę įdomesnę. Kokoso aliejų perku per akcijas (buvo čia kažkada ir Rimi 2už1 kainą), o ir šiaip dabar jo kažkaip nesinori, vasarą labiau prie jo traukė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InJe*kcija: 10 lapkričio 2014 - 20:18
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 10, 21:04)
ne,  to tyrimo ne dėl  plaukų, o šiaip,  jei jau darys tyrimą, visai neblogai sužinoti gal  baltymo reik mažint.

Supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 11 10, 15:55)
riebalu badas numarinamas,  riebalu. Jei valgai jogurtą (pieno baltymą),  tai kam su tuo ghi terliojies? Valgyk sviestą.

Bet ar neįmanoma to riebalo padauginti?
Labas vakaras visoms 4u.gif
Atsakyti