Pernai irgi panašiu laiku užsikasė
Meteorologas
Vezliuka auginam apie pusmeti, kazkaip galvojom kad ten patinelis, uzdejom varda Tankas. O siandien jo narvelyje radome pailga kiausini na reiks pakeisti varda, o ka su kiausinuku daryti?
QUOTE(salomejaxx @ 2016 09 24, 12:02)
Vezliuka auginam apie pusmeti, kazkaip galvojom kad ten patinelis, uzdejom varda Tankas. O siandien jo narvelyje radome pailga kiausini na reiks pakeisti varda, o ka su kiausinuku daryti?
Ech. Pirmiausiai reikejo kiausinuka patalpinti atskirai, nes siandien radome ji sutraiskyta. Pati vezliuke ant jo uzlipo
Sveikos, jungiames i jusu buri
QUOTE(Flirt @ 2016 12 21, 23:56)
Sveikos, jungiames i jusu buri
sveiki! aš irgi panašiu metu pernai metais isigijau vėžliuką užaugo jau 10 kartų didesnis nei nusipirkau
papasakokit kur pirkot, kiek metų ir pan.?
QUOTE(Aira2 @ 2014 12 09, 18:39)
Mano vėžliukė tai dar jauna,žandikauliai neperaugę,tai trumpinti nereikia.
O kaip ten patrumpina,ta prasme padildina ar "nupjauna" ? :geda2:
O kaip ten patrumpina,ta prasme padildina ar "nupjauna" ? :geda2:
mano vezliukei jau 16 metu o patineliui 10, su zandikauliais bedu neturejome, tik vienam su akytem buvo, puliavo, bet vaistukus palasinom ir pasveiko. buvo net kiausiniu padeje bet neapvaisintu. siuo metu dar siltosi, bet paprastai sausi vasari miega.
QUOTE(daline @ 2016 12 22, 07:11)
sveiki! aš irgi panašiu metu pernai metais isigijau vėžliuką užaugo jau 10 kartų didesnis nei nusipirkau
Labu. Pirkom Kaune, dar visai maziukas, kaip degtuku dezute Testudo marginata musu Koks jusu?
Mano balkanų vežliukas (Testudo hermanni) toks margutis pernai pas mane irgi buvo kaip degtuku dėžutė, net nesitikėjau kad sitaip greit gali jis užaugt, nesitikėjau kad ir po namus taip greit pradės vaikščioti vasara dar dėjau pagalvytes kad už televizoriaus spintelės neužlystu po laidais, o dabar jau niekur nebepalenda prasuka pro kambarius vieną kitą ratuką kasdien ir poto jau prašosi pasišildyt
taibent užaugs jūsų augintis Ilgis ~ 35 cm ilgio, gali užaugti iki 5 kg svorio
dar vieno isinorėjau
dar vieno isinorėjau
QUOTE(Flirt @ 2017 01 02, 15:08)
Labu. Pirkom Kaune, dar visai maziukas, kaip degtuku dezute Testudo marginata musu Koks jusu?
QUOTE(daline @ 2017 01 03, 07:24)
Mano balkanų vežliukas (Testudo hermanni) toks margutis pernai pas mane irgi buvo kaip degtuku dėžutė, net nesitikėjau kad sitaip greit gali jis užaugt, nesitikėjau kad ir po namus taip greit pradės vaikščioti vasara dar dėjau pagalvytes kad už televizoriaus spintelės neužlystu po laidais, o dabar jau niekur nebepalenda prasuka pro kambarius vieną kitą ratuką kasdien ir poto jau prašosi pasišildyt
dar vieno isinorėjau
dar vieno isinorėjau
oi kaip faina, as galvojau, kad koki 10m reikes laukt, kol uzaugs didesnis mes dar nepaleidziam po namus, tik vaikas ant lovos pasideda, bijau netycia uzmint
grazus labai balkanu, mes balkanu ir vaziavom pirkti, bet isimylejau krastuotaji bijau as biskiuka busimo dydzio
o kaip jus maitinates? musiskis noriai tik salotas valgo, kurios nera jiem gerai
Dažniausiai duodu pekino salotų, bet jau kitą dieną protestuoja nebevalgo, o jau aktyvus būna nepavalgęs neduoda ramybės, tada mixuoju kažką kita duodu (tarkuotos morkos, obuolio, šaldyto moliūgo (žiauriai mėgsta, bet daug neduodu), banano, sultenės žolės, gražgartės, agurko) pavasarį atradau sausa maistelį labai megsta (tropical biorept L) išmirkius vandenyje, duodu kas antra diena, nes kai pavalgo biskį ramesnis būna
vasarą tai nešdavau kiaulpienes kas antra diena, bet be sauso maitelio jo neišmaitinčiau
daviau paragaut mandarino tai dvi skilteles suvalgė, šeip nėra išrankus, ką paduodu tą valgo
vasarą tai nešdavau kiaulpienes kas antra diena, bet be sauso maitelio jo neišmaitinčiau
daviau paragaut mandarino tai dvi skilteles suvalgė, šeip nėra išrankus, ką paduodu tą valgo
musiskis nevalgo nieko is isvardintu gal kad dar maziukas ir neragaves o moliuga, obuoli mazam tarkuodavot ar pjaustydavot?
Man dar nebuvo, kad nieko nevalgytų, viska ragauja.
Buvo vienas įvykis, daviau braškės (visą suvalgė apsiputoję), kitą savaitę sakau vėl duosiu paragaut, atsikando ir susiraukė (vyrui iškart: matei kaip susiraukė?) nusisuko ir nuėjo matyt rūgšti pakliuvo..
pradėjau juoktis iš savęs, kad šitaip pasakiau, neįsivaizduoju kaip - vėžliai raukosi, bet matyt kažkaip jis tą parodė ir vis dėl to moka parodyt, kad neskanu
Moliūgą turiu jau sutarkuoto burokine tarka (greit labai atšyla kai prie lemputės padedu), o obuolio visaip duodu. Dažniausiai maitinu iš rankos, o kai neturiu laiko kubeliais supjaustau, bet tada mažiau suvalgo nei iš rankos
Kai grįžtu namo visada atsikelia ir prašosi paleidžiamas, jeigu kažką virtuvėje darau ateina ir uostinėja aplinkui niekad nesitikėjau, kad jie tokie įdomus padariukai, pirmą kart auginu vėžliuką tai viskuo stebiuosi
Buvo vienas įvykis, daviau braškės (visą suvalgė apsiputoję), kitą savaitę sakau vėl duosiu paragaut, atsikando ir susiraukė (vyrui iškart: matei kaip susiraukė?) nusisuko ir nuėjo matyt rūgšti pakliuvo..
pradėjau juoktis iš savęs, kad šitaip pasakiau, neįsivaizduoju kaip - vėžliai raukosi, bet matyt kažkaip jis tą parodė ir vis dėl to moka parodyt, kad neskanu
Moliūgą turiu jau sutarkuoto burokine tarka (greit labai atšyla kai prie lemputės padedu), o obuolio visaip duodu. Dažniausiai maitinu iš rankos, o kai neturiu laiko kubeliais supjaustau, bet tada mažiau suvalgo nei iš rankos
Kai grįžtu namo visada atsikelia ir prašosi paleidžiamas, jeigu kažką virtuvėje darau ateina ir uostinėja aplinkui niekad nesitikėjau, kad jie tokie įdomus padariukai, pirmą kart auginu vėžliuką tai viskuo stebiuosi
QUOTE(Flirt @ 2017 01 04, 16:15)
musiskis nevalgo nieko is isvardintu gal kad dar maziukas ir neragaves o moliuga, obuoli mazam tarkuodavot ar pjaustydavot?