QUOTE(Carlin @ 2014 11 10, 13:28)
tai Jūs nesikartokite, jei taip sudėtinga
aš jau skaičiau, kad džiovinate ant sintetikos. Mano klausimas buvo, ką kitaip padaro spec. programa
domina pati programos esmė, ką ji daro kitaip, nei džiovinant sintetikos programa.
man kaip būsimam vartotojui norisi viską išsianalizuot prieš įsigyjant, kad paskui netektų nagų graužtis
Trumpai pasakysiu taip jai džiovyklese yra spec programa pūkiniams rūbams tai sudarytas tam tikras ciklas kurio metu taikoma tam tikra temperatūra būgno sukimosi intencivumas ir daug kitų kriterijų kurio pasekoje tikrai džiaugsitės esama programa...suprantu kad ir sintekikos programoje išdžiovinsite bet tikrai tokio efekto neturėsite kaip išdžiovintoje džiovykleje kuri turi spec.programą.
Man gali pasakoti internetiniai konsultantai apie savo esamus ir peršamus produktus bet yra gamintojas kuris pagal poreikius gamina džiovykles kuriose vartotojas ras jam tinkamą ir turės su geriausiais džiovinimo rezultatais.
Rinkitės su tomis programomis kurios naudingos bus tik Jums o ne kitam patarėjui
QUOTE(liida @ 2014 11 10, 15:22)
kaip ir zadejau atejau parasyti atsiliepimus apie bosh WTW87560 SKALBINIU DZIOVYKLE 9KG
esam patenkinti viska isdziovina kaip reikia viskas su ja net labai gerai,tik labai nepatinka skleidziamas garsas is apacioje esancio feno kvieciausi inzinieriu is kart pasake jis man tai normalus garsas taip turi buti..na butent sito modelio nesu girdejus dziovinant beliko susitaikyti su tuom garsas nera toks,kad butu labai nemalonu,taciau tikrai nera labai tylus..kaip pries tai turetos samsungo dziovykles beje kuri visiskai blogai dziovino,tad as geriau jau uzdarysiu duris i vonia ir lai zirzia siek tiek nei vel ieskosiu kazko naujo nes dziovina tikrai
Labai dėkojam Jums Liida kad atėjote pasipasakoti apie įsigytus produktus manau naudinga bus visiems, kurie masto apie džiovyklę.
Bet kokiu atveju džiovyklė skleidžia garsą apie 64 dB .
QUOTE(Finn@ @ 2014 11 10, 16:09)
o sakykit, ar galima dzovinti avalyne
http://www.bosch-hom...WTW86268SN.html , jei nera avalynes krepsio?
Galėsite
QUOTE(inguckiene @ 2014 11 10, 16:33)
sveiki. mastome pirkti dziovykle. kadangi statysim spintoj, kur gylis leidziamas dziovyklei tik 60 cm, tai mus labai apriboja.uzmaciau su tokiu gyliu Siemens WT46W573DN. bet prie jos parametru parasyta, kad nera puku surinkiklio. ar cia turimai tai, kas buna pas kitas durelese?ar kazkas dar kita? niekad nesam tureje, tai nezinau. siaip gaila butu, jei nerinktu puku. musu biudzetas iki 3000lt. o gal kazkoki kita varianta pasiulytumet, nors labiausiai rinkausi is siemens ir bosch?
Dėja visos džiovyklės yra didesnės nei 60 cm...dažniausiai būna 63 cm
Jūsų žiūrėta WT46W573DN išmatavimai :842 x 598 x 626 ir turi pūkų filtrą.