gal jus per daug prikraunat? as tiek skalbiu, tiek dziovinu minimalu skalbiniu kieki, kad nenukentetu nei skalbimo, nei dziovinimo kokybe
QUOTE(speedy @ 2015 03 17, 11:50)
Išlygina-neišlygina didele dalimi požiūrio klausimas
O kiek tų "maikių" lyginate vienu metu? Ir kokio jos storio?
O kiek tų "maikių" lyginate vienu metu? Ir kokio jos storio?
Nu tas tai taip, kad poziurio klausimas
Bet kazkaip taip islygintu nesinori iskart rengtis
Na o tos maikes tai paprastos vyriskos, trumpom rankovem, marskineliai, polo marskineliai ir pan. Vienu metu daug nelyginu, pradzioj isvis po viena ruba bandem vienai garu programai
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2015 03 17, 11:54)
gal jus per daug prikraunat? as tiek skalbiu, tiek dziovinu minimalu skalbiniu kieki, kad nenukentetu nei skalbimo, nei dziovinimo kokybe
Daug tikrai ne, skalbimo masinoj telpa 5 kg tik, pilnos neskalbiu tikrai
QUOTE(trystrys @ 2015 03 17, 15:52)
Dedasi tik reikės rėmelio
QUOTE(incultino @ 2015 03 17, 10:46)
Daug tikrai ne, skalbimo masinoj telpa 5 kg tik, pilnos neskalbiu tikrai
pas mane 10kg, skalbiu max 2-3kg, o dziovinimui kartais dar per puse padalinu
Kokia gaunasi vieno dziovinimo kaina? Gal kas skaiciavote?
QUOTE(Suprem @ 2015 03 19, 14:46)
Kokia gaunasi vieno dziovinimo kaina? Gal kas skaiciavote?
Čia džiovyklės (WTW875M8SN) sąnaudos A++ ,9 kg
Jai turite skalbimo mašina kuri turi 1400 aps/min bus apie 1,91 kWh
Jai skalbyklė 1000 aps./min. 2,12 kWh
Jai skalbyklė 800 aps./min. 2,35 kWh
Sveiki,
jau vonios darbai į pabaigą ir reikia pirkti džiovyklę su skalbykle, jau esu viską išsirinkus,bet kadangi čia jau beveik visi turi išgirtąją Bosch WTV855R9SN džiovyklę, norėjau paklausti, kur radot jai geriausią kainą? Vis vienas kitas pinigas sutaupytas
jau vonios darbai į pabaigą ir reikia pirkti džiovyklę su skalbykle, jau esu viską išsirinkus,bet kadangi čia jau beveik visi turi išgirtąją Bosch WTV855R9SN džiovyklę, norėjau paklausti, kur radot jai geriausią kainą? Vis vienas kitas pinigas sutaupytas
QUOTE(Thea! @ 2015 03 24, 17:36)
Sveiki,
Aš ir su tokiu pačiu klausimu atėjau Ar pirkote kas pigiau 700E UR?
Na 710 euro matyt riba....