Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(sanaira @ 2015 03 12, 19:52)
bosch visai patiko, bet noreciau kad dureles atsidarytu i kaire puse ir kad butu su vandens nubegimo zarna (vandens nubegimo zarna kaip suprantu tam kad nereiketu ispylineti vandens talpyklos kai prisipildo?)

Prašau tada Electrolux EDH3686GDE
http://www.electrolu...vai/edh3686gde/
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 03 12, 22:47)
taip ir neapsisprendžiu pirkti giriamas Bosh ar Elektrolux:))) kas naudojates gal atsiliepimus parašytumet

Naudoju Bosch WTV855R9SN. Negaliu atsidziaugti. Garu programa irgi isbandziau - labai pasiteisino thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marsiole: 13 kovo 2015 - 22:32
QUOTE(Kikker @ 2015 03 13, 09:51)
Prašau tada Electrolux EDH3686GDE
http://www.electrolu...vai/edh3686gde/

dar noreciau kad paaiskintumete pas bosch raso savaime išsivalantis kondensatorius, o pas Electrolux nera tokio dalyko, tai kaip valosi kondensatorius ir kaip daznai ji reik valyti ir ar reik kazkokiu specialiu sugebejimu tai atlikti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2015 03 13, 22:30)
Naudoju Bosch WTV855R9SN. Negaliu atsidziaugti. Garu programa irgi isbandziau - labai pasiteisino thumbup.gif

ar bandėt džiovinti vilnonius ir trikotažinius rubus? ar galima rubus dėti tiesiai į spintą? ar reikia lyginti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina30: 14 kovo 2015 - 00:23
QUOTE(sanaira @ 2015 03 13, 23:52)
dar noreciau kad paaiskintumete pas bosch raso savaime išsivalantis kondensatorius, o pas Electrolux nera tokio dalyko, tai kaip valosi kondensatorius ir kaip daznai ji reik valyti ir ar reik kazkokiu specialiu sugebejimu tai atlikti? smile.gif

Pasiskaitykite štai čia atsisiunte lietuvišką instrukcją.....
http://www.electrolu...deld=EDH3686GDE
Atsakyti
Labas,

visa technika susipirkau SM beskaitydama, liko dziovykle. Lyg jau galvojau Bosh imti, bt dabar skaitau bedu yra g.gif Kaimynai turi gorenje, patenkinti, tik burzgia garsiai, bet ne esme tai. Pasigirkite kas savo dziovykle, man labiausiai rupi patalyne ir vaiku darzelio rubai, ty medvilne, kd lyginti ir puku rinkti nebereiketu. Na ir kaina proto ribose g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2015 03 13, 23:30)

O jums tikrai medvilne isdziovina taip kad nereikia lygint? Garu funkcija atgaivina, bet kad lygintuvu perbraukt nereiketu irgi nesutinku, kalbu apie lina ir medvilne verysad.gif

Beje, kiek vandens sunaudojat vienam garu ciklui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incultino: 16 kovo 2015 - 09:19
QUOTE(incultino @ 2015 03 16, 10:19)
O jums tikrai medvilne isdziovina taip kad nereikia lygint? Garu funkcija atgaivina, bet kad lygintuvu perbraukt nereiketu irgi nesutinku, kalbu apie lina ir medvilne verysad.gif

Beje, kiek vandens sunaudojat vienam garu ciklui?

Įsiterpsiu ir aš 4u.gif
Man labiausiai patinka programa Mix, po jos nereikia nieko lyginti, viskas keliauja į spintą (net medvilnės) smile.gif
Su patalyne sudėtingiau, ji sunki, todėl džiovinu su medvilnės programa, galima iš karto į spintą, bet būna pasiglamžiusi.
Marškinių programa super, bet prabraukti lygintuvu reikia iš karto, tada jokio vargo. Be lygintuvo marškiniai mano manymu "nesižiūri".
Pūkų programa super džiovina pūkinius rūbus, labai greitai ir sausai 4u.gif
Aš sutinku su jumis, kad lygintuvas yra būtinas net turint džiovyklę. Yra žmonių, kuriems apskritai lygintuvas neegzistuoja, aš nepriklausau tai kategorijai drinks_cheers.gif
Džiovyklės funkcija džiovinti, o ne lyginti.

Vienam garų ciklui su didžiausiu garų kiekiu sunaudoja beveik visą vandenį iki Max žymės.
Atsakyti
As irgi mix naudoju dazniausiai, bet tarkim medvilnines maikes vyro tikrai dar reikia lygint. Patalynei bei ranksluosciam naudoju medvilnes programa, tai esu patenkinta, ypac ranksluosciu minkstumu wub.gif tik kad patalyne dazniausiai susuka i toki kamuoli, tarkim pagalviu uzvalkalai ilenda i antklodes uzvalkala ir neisdziusta, susiglamzo, tad turiu pasibaigus programai ispurtyt viska ir dar pratest.
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2015 03 16, 23:47)
As irgi mix naudoju dazniausiai, bet tarkim medvilnines maikes vyro tikrai dar reikia lygint. Patalynei bei ranksluosciam naudoju medvilnes programa, tai esu patenkinta, ypac ranksluosciu minkstumu wub.gif tik kad patalyne dazniausiai susuka i toki kamuoli, tarkim pagalviu uzvalkalai ilenda i antklodes uzvalkala ir neisdziusta, susiglamzo, tad turiu pasibaigus programai ispurtyt viska ir dar pratest.

Aš taip pat ištraukiu tokį kamuolį ir tada traukiu viską iš antklodės užvalkalo lotuliukas.gif Įdomu ar tas pats ir su kitom džiovyklėm? Smulkius skalbinius stengiuosi atskirai džiovinti, nes pastebėjau, kad kojinės dingsta... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noiraa: 16 kovo 2015 - 22:55
QUOTE(Noiraa @ 2015 03 16, 23:54)
Aš taip pat ištraukiu tokį kamuolį ir tada traukiu viską iš antklodės užvalkalo  lotuliukas.gif  Įdomu ar tas pats ir su kitom džiovyklėm? Smulkius skalbinius stengiuosi atskirai džiovinti, nes pastebėjau, kad kojinės dingsta...  g.gif

Man dar nei viena nedingo biggrin.gif
O jums garai islygina medvilnines maikes? Nes man tai schmoll.gif tikejausi kad naudosiu sia programa, kad nereiketu lygint lino ir medvilnes, bet deja, naudosiu tik atsviezinimui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2015 03 17, 11:44)
Man dar nei viena nedingo biggrin.gif 
O jums garai islygina medvilnines maikes? Nes man tai  schmoll.gif  tikejausi kad naudosiu sia programa, kad nereiketu lygint lino ir medvilnes, bet deja, naudosiu tik atsviezinimui verysad.gif

Išlygina-neišlygina didele dalimi požiūrio klausimas biggrin.gif
O kiek tų "maikių" lyginate vienu metu? Ir kokio jos storio?
Atsakyti