Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(valentast @ 2015 01 19, 10:42)
O kokia nuomonė apie LG džiovyklę?

Kuom Jus sudomina LG džiovyklė?
Atsakyti
QUOTE(valentast @ 2015 01 19, 12:42)
O kokia nuomonė apie LG džiovyklę?

... kad geriau žiūrėti Electrolux biggrin.gif
(kokia gali būti nuomonė apie KIA už merso kainą)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 19 sausio 2015 - 12:47
Sveiki, turiu džiovyklę Bosch WTW855R9SN. Esu patenkinta, viskas su ja geriai, skalbiniai išdžiovinami super ir keliauja tiesiai į spintą, išskyrus marškinius, kuriuos kaip bedžiovintum lyginti vis tiek reikia ax.gif Bet aš kitaip ir nesitikėjau.
Tačiau iškilo vienas rimtas klausimas, nesuprantu kaip džiovinti vilnonius drabužius: nustatau programą "Wool Finish"(Audiniai iš vilnos arba vilnos mišinio) ir ji rodo, kad džiovinimas vyks 6 min. g.gif Sudėjau skalbinius, galvojau gal ji "persigalvos", tačiau lygiai po 6 min. ji baigė džiovinti ir skalbiniai aišku buvo tokie pat šlapi kaip ir ką tik įdėti. Jokių papildomų nustatymų šiai programai daryti neleidžia. Kame galėtų būti bėda? Nes kitu atveju su kokia programa džiovinti vilną? g.gif
Ir kam reikalingas džiovinimas, kuris užtrunka 6min?
Atsakyti
QUOTE(Noiraa @ 2015 01 19, 14:56)
Sveiki, turiu džiovyklę Bosch WTW855R9SN. Esu patenkinta, viskas su ja geriai, skalbiniai išdžiovinami super ir keliauja tiesiai į spintą, išskyrus marškinius, kuriuos kaip bedžiovintum lyginti vis tiek reikia  ax.gif Bet aš kitaip ir nesitikėjau.
Tačiau iškilo vienas rimtas klausimas, nesuprantu kaip džiovinti vilnonius drabužius: nustatau programą "Wool Finish"(Audiniai iš vilnos arba vilnos mišinio) ir ji rodo, kad džiovinimas vyks 6 min.  g.gif  Sudėjau skalbinius, galvojau gal ji "persigalvos", tačiau lygiai po 6 min. ji baigė džiovinti ir skalbiniai aišku buvo tokie pat šlapi kaip ir ką tik įdėti. Jokių papildomų nustatymų šiai programai daryti neleidžia. Kame galėtų būti bėda? Nes kitu atveju su kokia programa džiovinti vilną? g.gif
Ir kam reikalingas džiovinimas, kuris užtrunka 6min?

Ar dedate iš skalbimo mašinos vilnoniu drabužius?
Kokį svorį dėjote? Kiek pamenu galima prasiilginti džiovinimo laiką iki 30min g.gif Neturiu po ranka instrukcijos 4u.gif bet trečiadienį parašysiu ....
Atsakyti
As irgi prisidedu prie auksciau esancio klausimo. Tik mano dziovykle BOSCH WTW86268SN. Norint su ja dziovinti vilnonius rubus reikia kazkokio priedo? smile.gif

Nusipirkau pries 3 dienas, tai dabar vaikstau po namus ir ieskau, ka cia isskalbti ir isdziovinti biggrin.gif Patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 19 sausio 2015 - 15:14
QUOTE(kice @ 2015 01 19, 15:13)
As irgi prisidedu prie auksciau esancio klausimo. Tik mano dziovykle BOSCH WTW86268SN. Norint su ja dziovinti vilnonius rubus reikia kazkokio priedo? smile.gif

Nusipirkau pries 3 dienas, tai dabar vaikstau po namus ir ieskau, ka cia isskalbti ir isdziovinti biggrin.gif Patiko smile.gif

Reikia tokio priedo WMZ20600
http://www.bosch-hom...s/WMZ20600.html
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 19, 15:19)

Aciu uz prieda. O kreiptis reikia i uab Emtoservis?
http://www.bosch-hom.../kontaktai.html
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 19, 13:44)
... kad geriau žiūrėti Electrolux  biggrin.gif
(kokia gali būti nuomonė apie KIA už merso kainą)

Electrolux EDH3897SDE kainuoja apie 3000Lt + dar reikia atskirai krepsi vilnai pirkti.
BOSCH WTW855R9SN - apie 2600Lt + reikia krepsio atskirai, bet durys ne i ta puse, tai kaip ir netinka...
LG viska turi standartiskai ir kainuoja 2500Lt.

Va tik kokia kokybe ir patikimumas to LG, cia jau kitas klausimas. Uztai ir domiuosi, gal kas turi, kokie atsiliepimai ir pan.

Idomu, ar imanoma dar gauti Siemens wt48y890dn modeli?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 19, 16:13)
Ar dedate iš skalbimo mašinos vilnoniu drabužius?
Kokį svorį dėjote? Kiek pamenu galima prasiilginti džiovinimo laiką iki 30min g.gif Neturiu po ranka instrukcijos 4u.gif bet trečiadienį parašysiu ....

Taip, iš skalbimo mašinos, kelis megztukus. Dėl laiko, tai mano supratimu galima tik atidėti džiovinimą g.gif
Kažkaip keistai, visos programos veikia super, net drabužių atšviežinimas garais man liuks, įmetu savaitgalį vaiko uniformą, vyro kostiumą, ištaukia kvapus, atgaivina drinks_cheers.gif . Žodžiu viskas tinka patinka, tik su ta vilna kažkas neaišku. Priedo vilnai neturim, bet gi ne dėl to problema mano supratimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valentast @ 2015 01 19, 15:33)
Electrolux EDH3897SDE kainuoja apie 3000Lt + dar reikia atskirai krepsi vilnai pirkti.
BOSCH WTW855R9SN - apie 2600Lt + reikia krepsio atskirai, bet durys ne i ta puse, tai kaip ir netinka...

Va tik kokia kokybe ir patikimumas to LG, cia jau kitas klausimas. Uztai ir domiuosi, gal kas turi, kokie atsiliepimai ir pan.

Modeliukas EDH3897SDE kainuoja +/- 2699 Lt ir Keičiama durelių atidarymo kryptis todėl drąsiai pirkite thumbup.gif
Papildomas krepšys vilnai tik +/-120 Lt
Papildyta:
QUOTE(Noiraa @ 2015 01 19, 15:34)
Taip, iš skalbimo mašinos, kelis megztukus. Dėl laiko, tai mano supratimu galima tik atidėti džiovinimą  g.gif
Kažkaip keistai, visos programos veikia super, net drabužių atšviežinimas garais man liuks, įmetu savaitgalį vaiko uniformą, vyro kostiumą, ištaukia kvapus, atgaivina  drinks_cheers.gif . Žodžiu viskas tinka patinka, tik su ta vilna kažkas neaišku. Priedo vilnai neturim, bet gi ne dėl to problema mano supratimu  4u.gif

Na jo talpa turėtų būti 1 kg....turėsiu produkto aprašymą trečiadienį paskaitysiu ir Jus informuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valentast @ 2015 01 19, 17:33)

Siemens wt48y890dn - nebėra nuo rudens. Nebent kur nors ekspozicijoje.
Electrolux EDH3897SDE - vilnai krepšys nereikalingas (čia rasite vartotojo instrukciją, 34 psl.) Turi daugiau galimybių ir nustatymų. Būtų mersas su navarotais biggrin.gif
BOSCH WTW855R9SN - durelių kryptis nekeičiama, tai apie ją ir nekalbėsime.
Ir KIA, t.y LG apie 10-15 % pigiau ... gal taip ir automobilį renkatės g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 19, 18:43)
Siemens wt48y890dn - nebėra nuo rudens. Nebent kur nors ekspozicijoje.
Electrolux EDH3897SDE - vilnai krepšys nereikalingas (čia rasite vartotojo instrukciją, 34 psl.) Turi daugiau galimybių ir nustatymų. Būtų mersas su navarotais  biggrin.gif
BOSCH WTW855R9SN - durelių kryptis nekeičiama, tai apie ją ir nekalbėsime.
Ir KIA, t.y LG apie 10-15 % pigiau ... gal taip ir automobilį renkatės  g.gif

O kaip Electrolux EDH3897SDE dziovinti pvz batus? Ar yra lentynele, panasi kaip Bosch WMZ20600?
Jei vilna nededama i krepseli, tai ji tiesiog vartosi bugne?
Atsakyti