Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(wauuu @ 2015 01 12, 21:26)
Nustačius programa automatiškai nusistato džiovinimo lygis. Visada yra tinkamas į spintą  blush2.gif

3897 modelyje medvilnės ir sintetikos programose dar papildomai galima pasirinkti džiovinimo lygį.
Man dar nieks nesusitraukė g.gif bet tiesa pasakius, aš niekada nelaukiu kol džiovyklė pati sustos, aš po kokios valandos džiovinimo einu patikrinti ir dažniausiai radus sausus rūbus juos išimu, nors dar būna kokia 40 min džiovinimo laiko likę.
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2015 01 12, 21:26)
Nustačius programa automatiškai nusistato džiovinimo lygis. Visada yra tinkamas į spintą  blush2.gif

Tai pabandykite nusistatyti kita lygi.....
Atsakyti
Sveiki. Renkames dziovykle. Sirdis linksta link electroliux, tiksliau renkames tarp 2 modeliu EDH3897SDE ir EDH3497RDE. Noriu paklausti zinanciu, ar siose dziovyklese galima dziovinti pukinius rubus, striukes, paltus etc (prie aprasymu tokios programos nerandu). Ir dar klausimas, jei musu skalbykle Bosch standartiniu matmenu, ar galima dziovykle statyti ant virsaus BE remelio, ar visgi tas remelis butinas, net jei skalbykles ir dziovykles matmenys sutampa? Aciu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**GreiSi** @ 2015 01 13, 17:08)
Sveiki. Renkames dziovykle. Sirdis linksta link electroliux, tiksliau renkames tarp 2 modeliu  EDH3897SDE ir EDH3497RDE. Noriu paklausti zinanciu, ar siose dziovyklese galima dziovinti pukinius rubus, striukes, paltus etc (prie aprasymu tokios programos nerandu). Ir dar klausimas, jei musu skalbykle Bosch standartiniu matmenu, ar galima dziovykle statyti ant virsaus BE remelio, ar visgi tas remelis butinas, net jei skalbykles ir dziovykles matmenys sutampa? Aciu! smile.gif

Reikia rėmelio ...nors ir atitinka išmatavimai...
Nėra pas šią džiovykle tokios programos...
Atsakyti
QUOTE(**GreiSi** @ 2015 01 13, 19:08)
Sveiki. Renkames dziovykle. Sirdis linksta link electroliux, tiksliau renkames tarp 2 modeliu  EDH3897SDE ir EDH3497RDE. Noriu paklausti zinanciu, ar siose dziovyklese galima dziovinti pukinius rubus, striukes, paltus etc (prie aprasymu tokios programos nerandu). Ir dar klausimas, jei musu skalbykle Bosch standartiniu matmenu, ar galima dziovykle statyti ant virsaus BE remelio, ar visgi tas remelis butinas, net jei skalbykles ir dziovykles matmenys sutampa? Aciu! smile.gif

1. džiovinti galima (džiovinu be jokių spec. programų "ne trečius metus").
2. statyti galima (pas mane stovi, kiek slankioja trinktelėjus dureles, bet problemos nematau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 13 sausio 2015 - 17:53
QUOTE(**GreiSi** @ 2015 01 13, 17:08)
Sveiki. Renkames dziovykle. Sirdis linksta link electroliux, tiksliau renkames tarp 2 modeliu  EDH3897SDE ir EDH3497RDE. Noriu paklausti zinanciu, ar siose dziovyklese galima dziovinti pukinius rubus, striukes, paltus etc (prie aprasymu tokios programos nerandu).

man šitas klausimas irgi buvo labai aktualus biggrin.gif tai galiu pasakyt, kad EDH3897SDE labai puikiai džiovina pūkinius rūbus be jokios spec programos biggrin.gif
iš turinčių džiovykles su spec programa pūkiniams rūbams džiovinti teko girdėt, kad vistiek iki galo neiškedena pūko ir reik jungti papildomai kitą programą...
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2015 01 13, 21:20)
man šitas klausimas irgi  buvo labai aktualus biggrin.gif tai galiu pasakyt, kad EDH3897SDE labai puikiai džiovina pūkinius rūbus be jokios spec programos biggrin.gif
iš turinčių džiovykles su spec programa pūkiniams rūbams džiovinti teko girdėt, kad vistiek iki galo neiškedena pūko ir reik jungti papildomai kitą programą...

Tik teko...bet tai neleidzia sakyti kad ji neveiksminga....mano turima info programa veikia nepreikaistingai nereikia jungti jokiu papildomu programu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 13, 21:38)
Tik teko...bet tai neleidzia sakyti kad ji neveiksminga....mano turima info programa veikia nepreikaistingai nereikia jungti jokiu papildomu programu mirksiukas.gif

Aš pati nečiupinėjau, sakau ką žmonės turintys tokią programą kalba smile.gif pati jos neturiu, bet po kolkas ir nepasigedau, nes reikiamą rezultatą pasiekiu su kita programa. O klausimas toks ir buvo - ar galima džiovint.

Atsakyti
... visada atsiras norinčių kairiai kojinei vienos programos, dešiniai - kitos. O gamintojai iš to uždirbs. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Renkamės džiovyklę, biudžetas apie 900Eur. Paskaičius forumą, tarp dažniausiai rekomenduojamų randu Bosch WTW855R9SN. Klausimai apie jį:
- komplektacijoje kaip suprantu krepšelio vilnai nėra, perkamas atskirai?
- ar galima keisti durelių vyrių pusę? Instrukcijoje nieko neradau apie tai...
- kuo šis modelis iš esmės skiriasi nuo Siemens WT47Y849DN?
- ar reversas įtakoja džiovinimo kokybę, t.y. glamžymasi?

Kokia būtų dar nuomonė apie LG RC9055AP3Z? Pagal funkcijas panašus į Bosch, komplektacija gera...

Arba gal kokį AEG T97689IH3 pažiūrėti?

Valentas
Atsakyti
QUOTE(valentast @ 2015 01 17, 20:13)
Sveiki,

Renkamės džiovyklę, biudžetas apie 900Eur. Paskaičius forumą, tarp dažniausiai rekomenduojamų randu Bosch WTW855R9SN. Klausimai apie jį:
- komplektacijoje kaip suprantu krepšelio vilnai nėra, perkamas atskirai?
- ar galima keisti durelių vyrių pusę? Instrukcijoje nieko neradau apie tai...
- kuo šis modelis iš esmės skiriasi nuo Siemens WT47Y849DN?
- ar reversas įtakoja džiovinimo kokybę, t.y. glamžymasi?

Kokia būtų dar nuomonė apie LG RC9055AP3Z? Pagal funkcijas panašus į Bosch, komplektacija gera...

Arba gal kokį AEG T97689IH3 pažiūrėti?

Valentas

Sveiki,
Siūlau pasižiūrėti dar ne tik Bosch WTW855R9SN be ir Electrolux EDH3897SDE tai džiovyklės kurios turi garų funkcijas
-komplektacijoje nėra krepšio vinai įsigysite atskirai
-Keičiama durelių atidarymo kryptis tik modeliuke EDH3897SDE
-modeliukas WT47Y849DN neturi garų funkcijos bet komplektuojamas su krepšiu vilnai ir sporto bateliams džiovinti thumbup.gif būgno vidaus apšvietimas
-neįtakoja
Atsakyti
O kokia nuomonė apie LG džiovyklę?
Atsakyti