Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(speedy @ 2015 01 07, 10:13)
Aišku kad ne. Tą reikia valyti 2-3 kartus per metus.
Max. 5 minutės darbo (parūkant) lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Džiovyklę tik neseniai įsigijau, bet džiovinu pakankamai daug dar ir tėvams pagelbėju su džiovinimu kol įsigyssavo džiovyklę, tad tikrai daug gaunasi ir kaip pareiginga partotoja jau net du kartus atsidariau ir apžiūrėjau tą šilumokaitį ar kaip jis ten vadinasi - nieko ten neprisikaupė, kol kas su padidinamuoju stiklu reiktų paieškoti smile.gif O iš kondensatoriaus kaip ir minėjau pašalinti susikaupusius pūkus tikrai juokų darbas smile.gif
Šią temą skaitau jau seniai nes džiovyklė seniai buvo planuose tik dėl remonto delsiau pirkti. Skalbyklę turiu Bosch tai iš pradžių ir džiovyklę Bosch galvojau imti bet galiausiai kitu kampu pasukau skalbyklę ir pasidarė patogiau kad džiovyklės durelės atsidarytų į kitą pusę nei kad Bosch džiovyklių smile.gif Jeigu ne durelės tai būčiau prieš perkant šioje temoje užklausus dėl to savaime išsivalančio kondensatoriaus - kaip vistik ten yra su tais pūkais? Kaip gi jie galiausiai yra pašalinami iš džiovyklės? Nes šiuo metu man atrodo patogiau juos sausus iš kondensatoriaus išimti, o kaip suprantu Bosch jie nuplaunami ir kažkur šlapi susikaupia? g.gif Juk vistiek juos baigus džiovinimą reiktų iškrapštyti? Dabar tai beliko tik įdomumo reikalas bet norėtųsi konstruktyvaus atsakymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 07 sausio 2015 - 11:03
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 07, 09:52)
Kadangi norėjau, kad nereiktų  daug lyginti galvojau gal sumokėti daugiau ir imti su garų programom bet vistik pataupiau ir nesigailiu. Nelyginu nieko - nei patalynės, nei sportinių marškinėlių nei kitų rūbų.

aš irgi jei džiovinu be garų funkcijos nelyginu nieko, vaikų rūbai puikiai atrodo thumbup.gif bet va patalynė doh.gif ji tikrai būna labiau susiglamžius nei džiovinant paprastai. Kokia programa Jūs džiovinat? nes aš patalynę džiovinu ant medvilnės programos ir pasirenku "tinkama dėti į spintą", bet labai būna susiglamžius. Nors ir ištraukiu iškart išdžiuvusią. Kur gali būt bėda? Sakiau kitą sykį su garais bandysiu džiovinti.

garų funkciją aš naudoju džiovinant marškinius ar kitus rūbus, kuriems reikalingas lygesnis efektas. Atšviežinimas garais super, kai išsitrauki iš spintos švarų, bet senokai nenešiotą ir spintoje prakabėjusį drabužį.
Atsakyti
Carlin - turiu medvilnės ir mikropluošto patalynę. Abi esu džiovinusi medvilnės programa, mikropluošo patalynę džiovinau ir su sintetiniams audiniams programa. Na negalėčiau teigti kad buvo idealiai lygi kaip iš po lygintuvo, bet sulanksčius ir delnais ištiesinus viskas buvo thumbup.gif Mikropluošto patalynė gal mažiau lygi atrodė nei medvilninė nors tikėjausi kad kaip tik atvirkščiai bus g.gif Galvoju kad rezultatas gali priklausyti nuo daudinio, gal dar nuo to kiek patalynės vienu metu džiovinate g.gif aš nepridedu pilno būgno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 07, 11:28)
Carlin - turiu medvilnės ir mikropluošto patalynę. Abi esu džiovinusi medvilnės programa, mikropluošo patalynę džiovinau ir su sintetiniams audiniams programa. Na negalėčiau teigti kad buvo idealiai lygi kaip iš po lygintuvo, bet sulanksčius ir delnais ištiesinus viskas buvo  thumbup.gif  Mikropluošto patalynė gal mažiau lygi atrodė nei medvilninė nors tikėjausi kad kaip tik atvirkščiai bus  g.gif  Galvoju kad rezultatas gali priklausyti nuo daudinio, gal dar nuo to kiek patalynės vienu metu džiovinate  g.gif  aš nepridedu pilno būgno  smile.gif

nuo audinio tikrai priklauso. Satininė patalynė geriau atrodo, medvilnės matyt irgi paties medžiagos tankis įtakos turi, nes viena medvilninė geriau atrodo, o kita išvis suglamžyta baisiai. Dabar kaip tik įdėjau patalynę skalbti ir bandysiu su garais išdžiovinti, žiūrėsiu kas čia bus.

Būgno tai niekada pilno neprikraunu, nes džiovyklė pas mane 9 kg, o skalbyklė senutė, nežinau kiek ten kg, bet tikrai žymiai mažiau. Kažkada bandžiau dviejų skalbimų rūbus džiovint sudėt, tai ir džiovino ilgiau... geriau kai neprikrautas būgnas
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 07, 13:28)
Carlin - turiu medvilnės ir mikropluošto patalynę. Abi esu džiovinusi medvilnės programa, mikropluošo patalynę džiovinau ir su sintetiniams audiniams programa. Na negalėčiau teigti kad buvo idealiai lygi kaip iš po lygintuvo, bet sulanksčius ir delnais ištiesinus viskas buvo  thumbup.gif  Mikropluošto patalynė gal mažiau lygi atrodė nei medvilninė nors tikėjausi kad kaip tik atvirkščiai bus  g.gif  Galvoju kad rezultatas gali priklausyti nuo daudinio, gal dar nuo to kiek patalynės vienu metu džiovinate  g.gif  aš nepridedu pilno būgno  smile.gif

Taip, pilno geriau nekrauti. Džiūdamas audinys plečiasi. Turės daugiau vietos - mažiau susiglamžys.
Atsakyti
Sveiki,

Negaliu labai pasidžiaugti džiovyklę Electrolux EDH3897SDE g.gif . Visi trikotažiniai rūbai susitraukė sad.gif. Šiandien bandžiau trikotažą džiovinti sintetika programos, viskas susitraukė sad.gif. Nesiseka parinkti programos. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wauuu: 11 sausio 2015 - 23:33
QUOTE(wauuu @ 2015 01 11, 23:32)
Sveiki,

Negaliu labai pasidžiaugti džiovyklę Electrolux EDH3897SDE  g.gif . Visi trikotažiniai rūbai susitraukė sad.gif. Šiandien bandžiau trikotažą džiovinti sintetika programos, viskas susitraukė sad.gif. Nesiseka parinkti programos. sad.gif

Turiu įtarima kad neteisingai ne programa pasirenkate o neteisingai susitatote džiovinimo lygį....
Atsakyti
Sveiki.

Pribrendo reikalas džiovyklei ir mums. Gal padėsite? būsiu labai dėkinga už patarimus. 4u.gif
Šiuo metu (dar nuo mergautinių laikųsmile.gif turime bloomberg skalbyklę, bet džiovyklės norime kokybiškos. Vietos nėra daug, bet įsprausime ją į vieną vonios kampą (tolimoje atietyje, naikinsime vonią ir atsiras daugiau vietos), tad nėra aktualu, kad tilptų ant skalbyklės. Aktualu džiovyklėje tokie dalykai: ekonomiškumas (A++), pūkų surinkimas ir žinoma lyginimas. Reikia kuo lygesnių skalbinių. Ar reikia garų funkcijos, dar nelabai suprantu:) biudžetas 2500 Lt.

Labai ačiū u- pagalbą
Atsakyti
QUOTE(proteste @ 2015 01 12, 15:29)
Sveiki.

Pribrendo reikalas džiovyklei ir mums. Gal padėsite? būsiu labai dėkinga už patarimus. 4u.gif
Šiuo metu (dar nuo mergautinių laikųsmile.gif turime bloomberg skalbyklę, bet džiovyklės norime kokybiškos. Vietos nėra daug, bet įsprausime ją į vieną vonios kampą (tolimoje atietyje, naikinsime vonią ir atsiras daugiau vietos), tad nėra aktualu, kad tilptų ant skalbyklės. Aktualu džiovyklėje tokie dalykai: ekonomiškumas (A++), pūkų surinkimas ir žinoma lyginimas. Reikia kuo lygesnių skalbinių. Ar reikia garų funkcijos, dar nelabai suprantu:) biudžetas 2500 Lt.

Labai ačiū u- pagalbą

Turint tokį biudžetą imčiau džiovykle turinčia garų funkcija..... modeliukas
BOSCH WTW855R9SN thumbup.gif
http://www.bosch-hom...WTW855R9SN.html
Jai Jūsų skalbyklė yra plati jūs net galite ant skalbyklės pasistatyti džiovyklę 4u.gif Taip sutaupysite vonios kampą.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Turime Siemens skalbyklę, norime pasirinkti džiovyklę, labiau norėčiau irgi Siemens, bet peržiūrėjau dar ir kitų gamintojų, gal galite padėti apsispręsti? Siemens WT48Y890DN, BOSCH WTY88880SN, ELECTROLUX EDH3897SDE.
Reikalingos funkcijos - drėgmės jutiklis, garai(kad nereikėtų lyginti rūbų, nėra tam laiko ir noro), greitas džiovinimas, krepšys vilnai ir bateliams, kuo daugiau funkcijų, tuo geriau. Ar būtų dar kitų, geresnių variantų? Pasimetėme pasiūloje rolleyes.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wauuu @ 2015 01 12, 01:32)
Sveiki,

Negaliu labai pasidžiaugti džiovyklę Electrolux EDH3897SDE  g.gif . Visi trikotažiniai rūbai susitraukė sad.gif. Šiandien bandžiau trikotažą džiovinti sintetika programos, viskas susitraukė sad.gif. Nesiseka parinkti programos. sad.gif

Jei kasdieniniai rubai,pries pirkdama ziuriu,kad nebutu vien medvilne arba vien vilna ,o butu ir dalis sintetikos,nes skalbinius rusiuoju,pagal spalva,ar virsutiniai ,ar apatiniai skalbiniai ir t.t.tada ir nesusitraukia,nes zinau,kad medvilniniams ir vilnoniams(ypac)reikalingos atskiros dziovinimo programos.Pavyzdiui,vilna dziovina ciut silta oro srove.tai geriau dziaunu ,jei koks geras rubas..
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 12, 08:20)
Turiu įtarima kad neteisingai ne programa pasirenkate o neteisingai susitatote džiovinimo lygį....

Nustačius programa automatiškai nusistato džiovinimo lygis. Visada yra tinkamas į spintą blush2.gif
Atsakyti