QUOTE(dominica @ 2015 01 06, 20:19)
Perskaiciau visa praejusia tema, bet apie garu funkcija radau tik jusu copy-paste 10-15 tokiu paciu komentaru, kurie man isvis nieko nesako. Pasikartosiu- man svarbu, kad drabuziai butu kuo lygesni (nesu pries keliu marskiniu pralyginima, bet kasdieniu maikuciu, medvilniniu vaiku rubu, dzinsu ir pan rubu noriu kuo lygesniu, kad nebereiktu lygintuvo traukti).
As nusiteikusi imti arba electrolux'a su garais (kad ir virsijant biudzeta, bet butu pigiau nei kitu firmu su garais), arba rinkciausi jusu rekomenduota Bosch wtw86268SN arba speedy mineta Electrolux edh3284pdw
Zodziu, kad butu optimalus kainos-kokybes santykis kazkada man taip speedy superine indaplove is electrolux rekomendavo
As nusiteikusi imti arba electrolux'a su garais (kad ir virsijant biudzeta, bet butu pigiau nei kitu firmu su garais), arba rinkciausi jusu rekomenduota Bosch wtw86268SN arba speedy mineta Electrolux edh3284pdw
Zodziu, kad butu optimalus kainos-kokybes santykis kazkada man taip speedy superine indaplove is electrolux rekomendavo
Tai jai mano komentarai nieko nepasako apie garu funkcija tada belieka rinktis is dvieju variantu viena.....kaip bebutu visos firmos kurios gamina indaploves ir dziovykles turi atlikti savo tiesiogine funcija....