Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(dominica @ 2015 01 06, 20:19)
Perskaiciau visa praejusia tema, bet apie garu funkcija radau tik jusu copy-paste 10-15 tokiu paciu komentaru, kurie man isvis nieko nesako. Pasikartosiu- man svarbu, kad drabuziai butu kuo lygesni (nesu pries keliu marskiniu pralyginima, bet kasdieniu maikuciu, medvilniniu vaiku rubu, dzinsu ir pan rubu noriu kuo lygesniu, kad nebereiktu lygintuvo traukti).

As nusiteikusi imti arba electrolux'a su garais (kad ir virsijant biudzeta, bet butu pigiau nei kitu firmu su garais), arba rinkciausi jusu rekomenduota Bosch wtw86268SN arba speedy mineta Electrolux edh3284pdw smile.gif

Zodziu, kad butu optimalus kainos-kokybes santykis biggrin.gif kazkada man taip speedy superine indaplove is electrolux rekomendavo smile.gif

Tai jai mano komentarai nieko nepasako apie garu funkcija tada belieka rinktis is dvieju variantu viena.....kaip bebutu visos firmos kurios gamina indaploves ir dziovykles turi atlikti savo tiesiogine funcija....
Atsakyti
Tai jus rasot, kad garu programa eina atskirai, po dziovinimo programos. Tai jeigu as imu dziovykle be garu, ir iskart isdziovintus rubus lankstau ir dedu i spinta- tai is esmes rezultatas rauksliu/lyginimo prasme bus tas pats? Salinti lauzo ar cigareciu kvapa man neaktualu. Medziagos tausojimas irgi neaktualu, nes didziausia dali skalbimo sudaro apterlioti vaiku rubai, o ju nesvariu juk nekisi atszviezinti garais, vis vien skalbti reikes. Na patalyne pragarinti butu faina, bet tai cia karta ar du i metus g.gif. Daugiau nelabai sugalvoju, kam dar ta garu funkcija butu reikalinga.

Ar teisingai mastau? biggrin.gif galvoju, kad tokiu atveju man uztektu geros apsaugos nuo susiglamzymo dziovinant, tai gal labiau i ta pigu electroluxa ziureciau.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 01 06, 21:48)
Tai jus rasot, kad garu programa eina atskirai, po dziovinimo programos. Tai jeigu as imu dziovykle be garu, ir iskart isdziovintus rubus lankstau ir dedu i spinta- tai is esmes rezultatas rauksliu/lyginimo prasme bus tas pats? Salinti lauzo ar cigareciu kvapa man neaktualu. Medziagos tausojimas irgi neaktualu, nes didziausia dali skalbimo sudaro apterlioti vaiku rubai, o ju nesvariu juk nekisi atszviezinti garais, vis vien skalbti reikes. Na patalyne pragarinti butu faina, bet tai cia karta ar du i metus g.gif. Daugiau nelabai sugalvoju, kam dar ta garu funkcija butu reikalinga.

Ar teisingai mastau? biggrin.gif galvoju, kad tokiu atveju man uztektu geros apsaugos nuo susiglamzymo dziovinant, tai gal labiau i ta pigu electroluxa ziureciau.

Bosch džiovyklė tui štai tokias džiovinimo grogramas su garais ar Jūs naudosite jomis tai tik Jums spėsti...
4 garų programos rubų atšviežinimui ir palyginimui
-Medvilnės palyginimas
- Sintetikos palyginimas
- Verslo drabužių atšviežinimas
- Kasdieninių drabužių atšviežinimas
Electrolux EDH3897SDE turi 3 garų programas
-Atšviežinti
-Sintetika
-Medvilnė
Jai visgi nesinaudosite garų programonis tada žiūrėkite pigesnius modeliukus pvz
BOSCH WTW86268SN(A++) arba Electrolux EDH3684PDE (A+)
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 01 06, 23:48)

Turiu su garais. Dažniausiai naudoju tokiais atvejais: ištrauki iš spintos drabužį, jau reikia rengtis, o ten kokia raukšlė (-ės) susimetusi - tada į džiovyklę ir garų ...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Jau mėnesį esu laiminga džiovyklės savininkė smile.gif Rinkausi tarp Bosch ir Electrolux. Finale pasirinkau Electrolux 9dėl statymo vietos reikėjo iš dešinės į kairę atsidarančių durelių). Įsigijau tokią, be garų http://www.buitene.l...OLUX-EDH3487RDE
Kadangi norėjau, kad nereiktų daug lyginti galvojau gal sumokėti daugiau ir imti su garų programom bet vistik pataupiau ir nesigailiu. Nelyginu nieko - nei patalynės, nei sportinių marškinėlių nei kitų rūbų. Na aišku proto ribose, juk iš išlygintą ir po to spintoje pakabėjusį rūbelį kartais preiš apsivbelkant reik palyginti smile.gif Kartą į skalbyklę kažkokiu būdų praspruko vilnonis sijonas ir išsiskalbė su patalyne. Išsitraukiau sijoną suglamžytą doh.gif Nu psio galvoju, dabar vargsiu kol išlyginsiu doh.gif o po to galvoju vistiek nieko neprarasiu ir blogiau jau nebus jeigu džiovyklėje pradžiovinsiu. Perlenkiau per pus ir padėjau į džiovinimo krepšį. Po pusvalandžiuko išsitraukiau sausą ir be raukšlių thumbup.gif Na, gal matėsi viena kokia neryški žymė nuo buvusios raukšlės nes vistik ir sijonas išsiskalbė per aukštoje temperatūroje tai ir nėr ko norėti, kad nieko nesimatytų. Žodžiu įsitikinau, kad neapsirikau ir puikiai apsieisiu be garų programų thumbup.gif Aišku jeigu yra laisvų pinigėlių ir noro - galima ir su garų programom imti smile.gif
Dar dėl savaime išsivalančio Bosch kondensatoriaus - nežinau kaip ten su juo yra Bosch'uose bet man absoliučiai nėra jokios problemos išimti tai kas susikaupia Electrolux'e. Tik štai klausimas man iškilo - kaip supratau Bosch'e džiovinimo metu vis tie pūkai iš kondensatoriaus išplaunami, bet gi jie niekur iš džiovyklės nedingsta g.gif juos vistiek išimti reikia rankiniu būdu g.gif O jeigu daug džiovini tai ir susirenka tų pūkų nemažai, tai kokia nauda iš savaime išsivalandžio kondensatoriaus jeigu finale vistiek juos išimti pačiam reikia g.gif Ar aš čia ko nors nesuprantu? unsure.gif
Beje atšviežinimo programa yra ir mano džiovyklėje, išbandžiau, veikia gerai. Aišku suprantu, kad su garais atšviežina geriau smile.gif
Bet kuriuo atveju sėkmės visiems besirenkantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 07, 11:52)
.....Dar dėl savaime išsivalančio Bosch kondensatoriaus - nežinau kaip ten su juo yra Bosch'uose bet man absoliučiai nėra jokios problemos išimti tai kas susikaupia Electrolux'e. Tik štai klausimas man iškilo - kaip supratau Bosch'e džiovinimo metu vis tie pūkai iš kondensatoriaus išplaunami, bet gi jie niekur iš džiovyklės nedingsta  g.gif  juos vistiek išimti reikia rankiniu būdu  g.gif  O jeigu daug džiovini tai ir susirenka tų pūkų nemažai, tai kokia nauda iš savaime išsivalandžio kondensatoriaus jeigu finale vistiek juos išimti pačiam reikia  g.gif  Ar aš čia ko nors nesuprantu?  unsure.gif ...

Užtai Bosch siūlytojai gali garsiai rėkti ir badyti pirštu į aprašymus KOKĮ GERĄ kondensatorių Bosch įtaisė (ir patylėti apie tai, ką reikia valyti). biggrin.gif
Vienas žodis: MARKETINGAS.
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 07, 09:52)
Sveiki  4u.gif
Jau mėnesį esu laiminga džiovyklės savininkė  smile.gif  Rinkausi tarp Bosch ir Electrolux. Finale pasirinkau Electrolux 9dėl statymo vietos reikėjo iš dešinės į kairę atsidarančių durelių). Įsigijau tokią, be garų http://www.buitene.l...OLUX-EDH3487RDE
Kadangi norėjau, kad nereiktų  daug lyginti galvojau gal sumokėti daugiau ir imti su garų programom bet vistik pataupiau ir nesigailiu. Nelyginu nieko - nei patalynės, nei sportinių marškinėlių nei kitų rūbų. Na aišku proto ribose, juk iš išlygintą ir po to spintoje pakabėjusį rūbelį kartais preiš apsivbelkant reik palyginti  smile.gif  Kartą į skalbyklę kažkokiu būdų praspruko vilnonis sijonas ir išsiskalbė su patalyne. Išsitraukiau sijoną suglamžytą  doh.gif Nu psio galvoju, dabar vargsiu kol išlyginsiu  doh.gif o po to galvoju vistiek nieko neprarasiu ir blogiau jau nebus jeigu džiovyklėje pradžiovinsiu. Perlenkiau per pus ir padėjau į džiovinimo krepšį. Po pusvalandžiuko išsitraukiau sausą ir be raukšlių  thumbup.gif Na, gal matėsi viena kokia neryški žymė nuo buvusios raukšlės nes vistik ir sijonas išsiskalbė per aukštoje temperatūroje tai ir nėr ko norėti, kad nieko nesimatytų. Žodžiu įsitikinau, kad neapsirikau ir puikiai apsieisiu be garų programų  thumbup.gif  Aišku jeigu yra laisvų pinigėlių ir noro - galima ir su garų programom imti  smile.gif
Dar dėl savaime išsivalančio Bosch kondensatoriaus - nežinau kaip ten su juo yra Bosch'uose bet man absoliučiai nėra jokios problemos išimti tai kas susikaupia Electrolux'e. Tik štai klausimas man iškilo - kaip supratau Bosch'e džiovinimo metu vis tie pūkai iš kondensatoriaus išplaunami, bet gi jie niekur iš džiovyklės nedingsta  g.gif  juos vistiek išimti reikia rankiniu būdu  g.gif  O jeigu daug džiovini tai ir susirenka tų pūkų nemažai, tai kokia nauda iš savaime išsivalandžio kondensatoriasu jeigu finale vistiek juos išimti pačiam reikia  g.gif  Ar aš čia ko nors nesuprantu?  unsure.gif
Beje atšviežinimo programa yra ir mano džiovyklėje, išbandžiau, veikia gerai. Aišku suprantu, kad su garais atšviežina geriau  smile.gif
Bet kuriuo atveju sėkmės visiems besirenkantiems  4u.gif

Sveiki,
Labai norisi paklausti ''absoliučiai nėra jokios problemos išimti tai kas susikaupia Electrolux'e'' kokioje vietoje Jūs valote???
Ar Electrolux valete štai čia?
user posted image
Atsakyti
Aišku kad ne. Tą reikia valyti 2-3 kartus per metus.
Max. 5 minutės darbo (parūkant) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 07, 10:13)
Aišku kad ne. Tą reikia valyti 2-3 kartus per metus.
Max. 5 minutės darbo (parūkant) lotuliukas.gif

Klausiu ne jūsų ponas speedy
Džiovyklių kondensatoriuje prisirenka dulkių ir jis naudoja daugiau energijos, tačiau veikia ne taip efektyviai, kol neišvalomas todėl 2-3 kartus parūkant tai tikrai tai tik pasaka...Reikia valyti kad 5-6 džiovinimus....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 01 07, 12:20)
...Reikia valyti kad 5-6 džiovinimus....

Va čia tai pasaka... Ponia, paskaitykite ką Electrolux gamintojas rekomenduoja vartotojo instrukcijoje, jei jau supratimo neturite: "Prireikus, maždaug kas 6 mėnesius, pašalinkite pūkus iš šilumokaičio skyriaus. Galite naudoti dulkių siurblį."
P. "Kikker" maždaug kas 5 puslapiai vis pradeda savo demagogiją apie "išsivalančius kondensatorius" - atseit nauji klietai senų postų neskaito.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 07, 10:42)
Va čia tai pasaka... Ponia, paskaitykite ką Electrolux gamintojas rekomenduoja vartotojo instrukcijoje, jei jau supratimo neturite: "Prireikus, maždaug kas 6 mėnesius, pašalinkite pūkus iš šilumokaičio skyriaus. Galite naudoti dulkių siurblį."
P. "Kikker" maždaug kas 5 puslapiai vis pradeda savo demagogiją apie "išsivalančius kondensatorius" - atseit nauji klietai senų postų neskaito.

Tai ir rašo''maždaug'' o reikėtų tai daryti kas 5-6 karto po džiovinimo....
Jei džiovyklę naudojate per 1 mėn. 2-3 kartus, tada sutinku, kad valyti reikia pas 6 mėn....
Atsakyti
APGAILĖTINA.
Atsakyti