Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(liumcikas @ 2015 01 04, 00:53)
Sveiki, kilo klausimas kuom prasta/bloga samsung dziovykle jai lyginant su siulomom boch elextroliux ir siemens?
samsungo variantas
http://www.samsung.c.../DV80F5E5HGW/EE

Gal nėra ji prasta/bloga Samsung džiovyklė ....bet bet kokiu atveju Electrolux ir Bosch bus aukštesnės kokybės....
Atsakyti
Naudojam dziovykle Elektrolux IronAID 7 kg pora metu . Puiki !
pries tai naudojau skalbykle-dziovykle kartu , tai ner net ka lyginti.
Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 01 05, 15:10)
Naudojam dziovykle Elektrolux IronAID 7 kg  pora metu . Puiki !
pries tai naudojau skalbykle-dziovykle kartu , tai ner net ka lyginti.

Ir aš tokią naudoju. Tik seniau gerokai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 05 sausio 2015 - 17:33
Mes turim AEG elektroliux 588403 , bet dideliam liūdesui, po 5m per 1,5m tenka tvarkyti 3 kart ir ta paty elektronikos gedima sad.gif vėl pradėjo džiovindama sustoti "pastrikti" esu nusiteikus nauja keisti, tik nenorėčiau turėti vėl tik 5m 4u.gif bet be dziovyklės gyvent neymanoma rolleyes.gif
Gal elektroliux ar bosh patvaresnė būtų ? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liumcikas: 05 sausio 2015 - 19:53
QUOTE(liumcikas @ 2015 01 05, 19:44)
Mes turim AEG elektroliux 588403 , bet dideliam liūdesui, po 5m per 1,5m tenka tvarkyti 3 kart ir ta paty elektronikos gedima sad.gif vėl pradėjo džiovindamdama sustoti "pastrikti" esu nusiteikus nauja keisti, tik nenorėčiau turėti vėl tik 5m  4u.gif
Gal elektroliux ar bosh patvaresnė būtų ?  unsure.gif

Electrolux tai sese AEG .....bandykite keisti i Siemens arba Bosch ...nors Electrolux irgi apsvarstyciau....
Atsakyti
turime skalbykle SAMSUNG WF0602WKE, pirkdami negalvojome apie dziovykle. Gal galite patarti koki modeli kuris tiktu pastayti ant skalbykles virsaus? ?Ismatavimai WxD 598 mm X 510 mm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edena_: 05 sausio 2015 - 20:21
QUOTE(edena_ @ 2015 01 05, 20:20)
turime skalbykle SAMSUNG WF0602WKE, pirkdami negalvojome apie dziovykle. Gal galite patarti koki modeli kuris tiktu pastayti ant skalbykles virsaus? ?Ismatavimai WxD 598 mm X 510 mm  4u.gif

Sunkus atvejis......nes dziovykliu gyliai apie 63 cm....
Atsakyti
na, radau kita vieta dziovyklei biggrin.gif

man aktualu:
1. mazos arba mazesnes energijos sanaudos
2. kuo kokybiskesne lyginimo programa
3. puku nurinkimas
4. butu gerai uzraktas nuo vaiku, bet nebutina

kainos lubos 580euru (2000lt), realiai noreciau uz ~430e (1500lt). i kuria puse ziureti? kiek suprantu aeg, bosch, electroluxai neblogi. noreciau, kad ta pati firma butu patikima ir skalbykliu srityje, kad kai prireiks keisti senaja, butu abu agregatai vieno gamintojo biggrin.gif. gal verta paziureti i technika, vezama is vokietijos?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 01 06, 14:30)
na, radau kita vieta dziovyklei biggrin.gif

man aktualu:
1. mazos arba mazesnes energijos sanaudos
2. kuo kokybiskesne lyginimo programa
3. puku nurinkimas
4. butu gerai uzraktas nuo vaiku, bet nebutina

kainos lubos 580euru (2000lt), realiai noreciau uz ~430e (1500lt). i kuria puse ziureti? kiek suprantu aeg, bosch, electroluxai neblogi. noreciau, kad ta pati firma butu patikima ir skalbykliu srityje, kad kai prireiks keisti senaja, butu abu agregatai vieno gamintojo biggrin.gif. gal verta paziureti i technika, vezama is vokietijos?

tada BOSCH WTW86268SN
http://www.bosch-hom...WTW86268SN.html
Atsakyti
O netures itakos tai, kad ji neturi garu funkcijos (kaip suprantu, lyginimo funkcija atlieka butent garai?)? Gal tada verta imti brangesni modeli su garu funkcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 01 06, 18:31)
O netures itakos tai, kad ji neturi garu funkcijos (kaip suprantu, lyginimo funkcija atlieka butent garai?)? Gal tada verta imti brangesni modeli su garu funkcija  g.gif

Na uz 1500-2000 nelabai gausis su garais +/-2499 Lt tai jau galima ziureti bet nerekia pamirsti kad garu funkcija naudjama tik 2-3 kg skalbiniu kitu atveju ji nebus efektyvi
Atsakyti
Perskaiciau visa praejusia tema, bet apie garu funkcija radau tik jusu copy-paste 10-15 tokiu paciu komentaru, kurie man isvis nieko nesako. Pasikartosiu- man svarbu, kad drabuziai butu kuo lygesni (nesu pries keliu marskiniu pralyginima, bet kasdieniu maikuciu, medvilniniu vaiku rubu, dzinsu ir pan rubu noriu kuo lygesniu, kad nebereiktu lygintuvo traukti).

As nusiteikusi imti arba electrolux'a su garais (kad ir virsijant biudzeta, bet butu pigiau nei kitu firmu su garais), arba rinkciausi jusu rekomenduota Bosch wtw86268SN arba speedy mineta Electrolux edh3284pdw smile.gif

Zodziu, kad butu optimalus kainos-kokybes santykis biggrin.gif kazkada man taip speedy superine indaplove is electrolux rekomendavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 06 sausio 2015 - 20:20