Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(Kikker @ 2014 12 21, 21:09)
Aciu Jums kad ateinate ir pasipasakojate apie turima prietaisa tikiuosi daug kam tai bus labai naudinga informacija apsisprendzian kokia visgi pirkti dziovykle....
Tiesa ar tiko visgi prie jusu Samsung skalbykles Bosch remelis?

Tiko puikiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2014 12 22, 18:24)
Tiko puikiai 4u.gif

Dziugu kad visgi viskas tiko ir patiko.....lauksime tolesniu Jusu ispudziui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noiraa @ 2014 12 20, 19:21)
Sveiki, reikalinga pagalba renkantis dziovykle. Esu nusiziurejusi kelis variantus: Elektrolux EDH3498RDE ir BOSCH WTW855T9SN. Ar yra kokie esminiai skirtumai tarp ju?  g.gif

Elektrolux EDH3498RDE džiovinimo klasė aukštesnė (A), turi savaime išsivalanti kondensatoriaus filtrą ir drėgmės jutiklį
Atsakyti
QUOTE(Nasas123 @ 2014 12 23, 23:11)
Elektrolux EDH3498RDE  džiovinimo klasė aukštesnė (A), turi savaime išsivalanti kondensatoriaus filtrą ir drėgmės jutiklį

Aš jau nieko nebesuprantu... Galvojau, kad kaip tik Bosch turi savaime išsivalantį kondensatorių... Ar čia ne tas pats g.gif Nors galiu aš ir pati išsivalyti tuos filtrus, ne bėda biggrin.gif
O funkcija AutoDry-elektrononis drėgmės atpažinimas tai čia ne tas pats kas drėgmės jutiklis?
Kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noiraa @ 2014 12 24, 00:18)
Aš jau nieko nebesuprantu... Galvojau, kad kaip tik Bosch turi savaime išsivalantį kondensatorių... Ar čia ne tas pats g.gif Nors galiu aš ir pati išsivalyti tuos filtrus, ne bėda  biggrin.gif
O funkcija AutoDry-elektrononis drėgmės atpažinimas tai čia ne tas pats kas drėgmės jutiklis?
Kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių...  blink.gif

Bosch turi savaime išsivalantį kondensatorių, bet kondensatoriaus filtrą reikia valyti. Pas Electrolux - pati kondensatorių (~ 2 kartus i metus).

Dėl jutiklio ne taip išsireiškiau. Bosh i gi turi, bet jį reikia valyti, pas Electrolux - ne.

Bet iš tikrųjų, savaime išsivalantys kondensatoriai yra marketingas. Svarbesnis parametras - džiovinimo klasė!!
Atsakyti
QUOTE(Nasas123 @ 2014 12 24, 00:53)
Bosch turi savaime išsivalantį kondensatorių, bet kondensatoriaus filtrą reikia valyti. Pas Electrolux - pati kondensatorių (~ 2 kartus i metus).

Dėl jutiklio ne taip išsireiškiau. Bosh i gi turi, bet jį reikia valyti, pas Electrolux - ne.

Bet iš tikrųjų, savaime išsivalantys kondensatoriai yra marketingas. Svarbesnis parametras - džiovinimo klasė!!

Jei ne paslaptis(nes aš nerandu niekur kur būtų parašyta ta džiovinimo klasė, vien tik energijos sąnaudų efektyvumo klasė) kokia pas Bosch džiovinimo klasė?
Ir iš kur tam paprastam vartotojui viską žinoti? g.gif Geriau turbūt net nebesigilinti ir pirkti Miele, nebebus tada jokiu klausimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasas123 @ 2014 12 23, 23:53)

Reikia valyti,nereikia valyti ,dziovinimo klase,jutikliais ir t.t bet rezultatas turi buti vienas norisi kokybisko gero diovinimo rezultato visiems audiniu tipams......jai yra garu programos tai turetu bent jau buti 3-4 programos......

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 12 24, 10:28)
Reikia valyti,nereikia valyti ,dziovinimo klase,jutikliais ir t.t bet rezultatas turi buti vienas norisi kokybisko gero diovinimo rezultato  visiems audiniu tipams......jai yra garu programos tai turetu bent jau buti 3-4 programos......

Koks didelis noras prastumti Bosch rolleyes.gif
Faktas tas, kad Electrolux kažkiek geresnė. Bet brangesnė apie 300 lt. Manau, tas kainų skirtumas gana objektyvus.
Su šventėmis visus!
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 12 24, 09:28)
Reikia valyti,nereikia valyti ,dziovinimo klase,jutikliais ir t.t bet rezultatas turi buti vienas norisi kokybisko gero diovinimo rezultato  visiems audiniu tipams......jai yra garu programos tai turetu bent jau buti 3-4 programos......

pas abi tiek ir yra garu programu.
Papildyta:
QUOTE(Noiraa @ 2014 12 24, 01:38)
Jei ne paslaptis(nes aš nerandu niekur kur būtų parašyta ta džiovinimo klasė, vien tik energijos sąnaudų efektyvumo klasė) kokia pas Bosch džiovinimo klasė?
Ir iš kur tam paprastam vartotojui viską žinoti?  g.gif Geriau turbūt net nebesigilinti ir pirkti Miele, nebebus tada jokiu klausimų  4u.gif

nesigilus galite nusipirkti sena miele modeli:)

visa pagrindine informacija buna surasyta ant lipduku, kurie privalomi pagal EU, arba ieskoti internete.
Atsakyti
QUOTE(Nasas123 @ 2014 12 24, 10:45)
pas abi tiek ir yra garu programu.
Papildyta:
nesigilus galite nusipirkti sena miele modeli:)

visa pagrindine informacija buna surasyta ant lipduku, kurie privalomi pagal EU, arba ieskoti internete.

O kodel nesigilinti ir pirkti Miele tai noretusi ir apie ja kad info parasytumete....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 12 24, 12:48)
O kodel nesigilinti ir pirkti Miele tai noretusi ir apie ja kad info parasytumete....

O kas siulo nesigilinti?
Atsakyti
QUOTE(Nasas123 @ 2014 12 24, 13:47)
O kas siulo nesigilinti?

Na ne as gi siuliau nesigilinus pirkti seno modelio Miele.....
Atsakyti