Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

Kikker, aciu uz rekomendacijas smile.gif
Del garu skalbimo masinose: pvz. siame modelyje EWF1487HDW (1520lt) radau sias programas - Medvilnė garais, Sintetika, Jautrių audinių, Vilna, Džinsai, Skalavimas, Atšviežinimas garais, Sintetika garais, Išgręžimas, Patalynės, Lengva sporto, Greita, Medvilnė, Medvilnė ekonomiškai.... Tai vadinasi medvilne, sintetika plautusi + dar ir garu pagalba?

AEG L89495FL su garais skalbykleje radau tik tokias su garais susijusias programas - atsviezininti ir nuo susiglamzymo. Vadinasi pirmoji pagal mano nora plauti padedant garams man priimtinesne?

Beje, kas yra geriau: tureti garus skalbykleje ar garus dziovykleje? As jei dziovykle ne kiekvienu skalbimu naudoju - gal geriau skalbykleje?
Atsakyti
QUOTE(Liutuke_uzaugo @ 2014 12 09, 09:42)
Kikker, aciu uz rekomendacijas smile.gif
Del garu skalbimo masinose: pvz. siame modelyje EWF1487HDW (1520lt) radau sias programas - Medvilnė garais, Sintetika, Jautrių audinių, Vilna, Džinsai, Skalavimas, Atšviežinimas garais, Sintetika garais, Išgręžimas, Patalynės, Lengva sporto, Greita, Medvilnė, Medvilnė ekonomiškai.... Tai vadinasi medvilne, sintetika plautusi + dar ir garu pagalba?

AEG L89495FL su garais skalbykleje radau tik tokias su garais susijusias programas - atsviezininti ir nuo susiglamzymo. Vadinasi pirmoji pagal mano nora plauti padedant garams man priimtinesne?

Beje, kas yra geriau: tureti garus skalbykleje ar garus dziovykleje? As jei dziovykle ne kiekvienu skalbimu naudoju - gal geriau skalbykleje?

Joj ne ne ten jus skaitote visas esamas programas....bus garų 3 programos :Medvilnė garais,Atšviežinimas garais, Sintetika garais.....dar karta parašysiu garų funkcija visada visose džiovyklėse,skalbyklese naudojama po džiovinimo,plovimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama,neplauna kartu su jais. Su garais galite pašalinti nemalonius kvapus atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbiant ko pasekoje audiniai išliks ilgiau nepakeitę savo struktūros ir spalvos. Pats svarbiausias privalumas naudojant garo funkciją yra ta, kad audiniai ne taip susilamdo ir jų nereikia lyginti. Tiesa, reikia žinoti, kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiekį audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti, kadangi garas neprasibraus į audinių vidų o bus paduodamas tik į jų paviršių. Nereikia pamiršti ir alergiją skalbimo priemonėms turinčių žmonių, kuriems garų funkcija yra kaip išsigelbėjimas, kadangi dėka šios funkcijos audinius reikės ženkliai rečiau skalbti. Garas nužudo visas erkutes ir bakterijas audiniuose.
Tai visiškai nesvarbu ar džiovykleje turėsite garus ar skalbykleje....Galite turėti ir abiejuose prietaisuose jai tik bus noro jais naudotis . 4u.gif

Atsakyti
Aciu, Speedy uz patarima.
O kuri geresne: ar jusu siuloma (Electrolux EDH3686GDE 2150 lt) ar si Electrolux EDH3487RDE (2200 lt). Dar si ( Electrolux EDH3684PDW) turi tokia funkcija - atbulinio maisymo veiksmas ir yra pigesne uz pirmas dvi. Labai naudinga si funkcija?
Atsakyti
hm..parsisiunciau aprasyma: pasirodo tos 3 garu programos reiskia: Atšviežinima garais suprantu pazodziui, o medvilne ar sintetika garais yra atskira programa "Šiuo ciklu ištiesinami susiglamžę skalbiniai" sad.gif( O as galvojau kad jei pasirinksiu medvilne ar sintetika garais, tai man plaus kaip ir iprastai + kazkoki veiksma atliks ir su garais kad ir ant pacio galo... sad.gif
Tai vadinasi sios funkcijos gali but arba skalbykleje ar dziovykleje.
O varge, dabar dar blogiau su pasirinkimu, nes tinka dar daugiau variantu sad.gif
Koki optimalu rinkinuka jus imtumetes sau smile.gif) ?
Beje, dar klausimas del Bosch - o uzrasai butu anglu kalba ant technikos ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuke_uzaugo @ 2014 12 09, 10:16)
hm..parsisiunciau aprasyma: pasirodo tos 3 garu programos reiskia: Atšviežinima garais suprantu pazodziui, o medvilne ar sintetika garais yra atskira programa "Šiuo ciklu ištiesinami susiglamžę skalbiniai" sad.gif( O as galvojau kad jei pasirinksiu medvilne ar sintetika garais, tai man plaus kaip ir iprastai + kazkoki veiksma atliks ir su garais kad ir ant pacio galo... sad.gif
Tai vadinasi sios  funkcijos gali but arba skalbykleje ar dziovykleje.
O varge, dabar dar blogiau su pasirinkimu, nes tinka dar daugiau variantu sad.gif
Koki optimalu rinkinuka jus imtumetes sau smile.gif) ?
Beje, dar klausimas del Bosch - o uzrasai butu anglu kalba ant technikos ar ne? biggrin.gif

Anglų kalba yra ant technikos...
Asmeniškai uždėjus akį ant Bosch WTW855R9SN-Lenkija (+/-2499 Lt)+BOSCH WAW32468SN-Vokietija (+/-2199 Lt)
Atsakyti
QUOTE(Liutuke_uzaugo @ 2014 12 09, 12:16)
...
Tai vadinasi sios  funkcijos gali but arba skalbykleje ar dziovykleje.
...

Taip ir rašiau juk:
Jei nusižiūrėjote skalbyklę su garų funkcija, nėra prasmės garus turėti džiovyklėje. Pažiūrėkite EDH3686GDE Electrolux'są.
Atsakyti
Sveikos, merginos (ir ne tik), "numirė" mūsų "skalbiankė", galvojam apie 2in1 variantą skalbyklę - džiovyklę. Esu girdėjusi, kad 2in1 daigtų neverta pirkti. Deja, dėl vietos trūkumo turim rinktis arba 2in1 arba įprastą skalbyklę ir nuolat džiūstančius skalbinius ant sulankstomos džiovyklės doh.gif Ką jūs patartumėt? Kokie +/-? Rekomendavo vienas žmogus šitą Electrolux EWW1686HDW Ką manot? Biudžetas mūsų 2500 - 3000 litų. Iš anksto be galo dėkinga už visus patarimus, komentarus, rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salsiera: 09 gruodžio 2014 - 18:26
QUOTE(salsiera @ 2014 12 09, 18:15)
Sveikos, merginos (ir ne tik), "nemirė" mūsų "skalbiankė", galvojam apie 2in1 variant1 skalbyklę - džiovyklę. Esu girdėjusi, kad 2in1 daugtų neverta pirkti. Deja, dėl vietos trūkumo turim rinktis arba 2in1 arba įprastą skalbyklę ir nuolat džiūstančius skalbinius ant sulankstomos džiovyklės  doh.gif  Ką jūs patartumėt? Kokie +/-? Rekomendavo vienas žmogus šitą Electrolux EWW1686HDW Ką manot? Biudžetas mūsų 2500 - 3000 litų. Iš anksto be galo dėkinga už visus patarimus, komentarus, rekomendacijas  4u.gif

Aš asmeniškai siūlau kelti biudžetą iki 3500 Lt ir visgi kad pasibaigtu visi vargai ir leisti sau plauti ir džiovinti kokybiškai įsigyti šiai dienai lyderi 2in1 tai modeliukas
AEG L99695HWD
http://www.aeg.lt/Pr...tomos/L99695HWD
Atsakyti
QUOTE(salsiera @ 2014 12 09, 20:15)
...Rekomendavo vienas žmogus šitą Electrolux EWW1686HDW Ką manot? Biudžetas mūsų 2500 - 3000 litų. ...

Normaliai rekomendavo. Galite dar pažiūrėti Electrolux EWW1697MDW. Panašiai kainuoja.
Jei džiovinsite kasdien, galite svarstyti apie AEG L99695HWD. Gal ir atsipirks kainų skirtumas per kokius keturis metus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 10 gruodžio 2014 - 08:00
Sveiki,
ar labai prastas rinkinukas? man aktualu tilpti i cm...
ELECTROLUX EWF-1484BW skalbimo mašina
BEKO DPU-8360X džiovyklė

Aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalyne @ 2014 12 10, 10:33)
Sveiki,
ar labai prastas rinkinukas? man aktualu tilpti i cm...
ELECTROLUX EWF-1484BW skalbimo mašina
BEKO DPU-8360X džiovyklė

Aciu uz komentarus 4u.gif

O kuo ypatingi tos Beko matmenys?
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 12 10, 10:54)
O kuo ypatingi tos Beko matmenys?

Gylis iki 60cm...

Skalbykle iki 55cm gylis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirzalyne: 10 gruodžio 2014 - 09:17