Kur galima gauti-parsisiusti lietuviska siemens WD14H540DN naudojimo instrukcija?
Na, tiesiog elementariu dalyku reikia- kada patariama kuria funkcija ar su kuria papildomai naudoti?
QUOTE(incultino @ 2014 12 06, 20:26)
Planuojam pirkt dziovykle. Noretume kad butu: vilnos programa, pukiniu rubu programa, greita programa, batu dziovinimas. Nesame apsisprende del garu funkcijos, tad gal galetumet pasiulyt ir su ir be sios funkcijos?
Aciu
Aciu
Pasižiūrėkite
BOSCH WTW855R9SN
http://www.bosch-hom...WTW855R9SN.html
arba BOSCH WTW875M8SN
http://www.bosch-hom...l?source=search
QUOTE(Kikker @ 2014 12 07, 11:41)
Pasižiūrėkite
BOSCH WTW855R9SN
arba BOSCH WTW875M8SN
BOSCH WTW855R9SN
arba BOSCH WTW875M8SN
Neparasiau iki kokios sumos
Jei vienu llaipteliu pigesnes, tarkim iki 3000lt su garais?
QUOTE(incultino @ 2014 12 07, 13:11)
O bent žiūrėjote, ką Jums siūlė
BOSCH WTW855R9SN (2600 lt) ir yra SU GARAIS
QUOTE(incultino @ 2014 12 07, 11:11)
Tai sia dienai vyksta akcija modeliuka su garais WTW855R9SN galima nusipirkti uz +\- 2550 Lt
QUOTE(Kikker @ 2014 12 07, 14:16)
Tai sia dienai vyksta akcija modeliuka su garais WTW855R9SN galima nusipirkti uz +\- 2550 Lt
Aciu uz komentarus, patyrinesim siuos modeliukus
Sveiki, gal galetumete paaiskinti, ka reiskia Miele raides- TKR, TMG,ir tt. Ir nebesuprantu, kodel TMB540 pigesnis uz TKR350. Ir ar profi eco variklis kazkuo labai skiriasi? O gal galetumete rekomenduoti is Miele, kuris modelis vertas demesio iki 5 tukst. Buciau be galo dekinga
QUOTE(Kikker @ 2014 12 02, 17:02)
Garų funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais. Garų funkcija turi nemažai privalumųkurių įprastinėje džiovyklėje be šios funkcijos nebūtų įmanoma padaryti.Garais galite pašalinti nemalonius kvapus atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbiant ko pasekoje audiniai išliks ilgiau nepakeitę savo struktūros ir spalvos. Pats svarbiausias privalumas kad audiniai ne taip susilamdo ir jų nereikia lyginti. Tiesa reikia žinoti kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių, t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiekį audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti kadangi garas neprasibraus į audinių vidų o bus paduodamas tik į jų paviršių. Alergiją skalbimo priemonėms turinčių žmonių kuriems garų funkcija yra kaip išsigelbėjimas kadangi dėka šios funkcijo, audinius reikės ženkliai rečiau skalbti. Garas nužudo visas erkutes ir bakterijas audiniuose. Dar didelis pliusas kad galima atšviežinti verslo drabužius ko pasekoje švarkai bus kaip nauji
Manau tai tikrai ne vienas išvardytas privalumas džiovyklė su garų funkciją
Manau tai tikrai ne vienas išvardytas privalumas džiovyklė su garų funkciją
Nezinau kaip bosh, bet electrolux pasirinkus garu programa irgi dziovina!! Nedziovina tik ant refresh funkcijos. Visiem patariu instrukcijas pasiskaitineti;)
Speedy, Kikker, reiketu skubios pagalbos renkantis skalbimo masina ir dziovykle! Gal galetumete padeti?
Buvau nusiziurejusi skalbimo masina Electrolux EWF1487HDW (patiko kad uz gera kaina yra garu funkcija, apsuku man pakanka, 8 kg). Kokia optimalia dziovykle prie jos pasiulytumete?
Pasiskaiciau dar karteli foruma, galvojau gal pati nuspresiu, bet tik dar labiau susipainiojau, ir pradejau net galvot apie kitus gamintojus! :/ Gal net tiktu kokie Bosch / AEG modeliukai, jei zinoma jie verti tu pinigu.
Is dziovykliu ziurejausi sia - Electrolux EDH3487RDE 2.349,00 Lt.
Is Bosch sias - BOSCH WTW86268SN - Nauja kaina: 1.999,00 Lt. Nera tiesiogines kondensato nutekėjimo žarnos - o cia kazkas blogai? ir BOSCH WTW855R9SN 2.699,00 Lt su garu funkcija, bet jei retai naudosiu, manyciau gal neverta permoketi uz garus. Gal geriau pasirinkti skalbimo masina su garais..
Tik jei imti Bosch dziovykle- reiketu ir tokios pat skalbykles - maciau daznai siulote Bosch skalbykle Bosch WAW32468SN, bet gal yra kas su garais? Uzsiciklinau kad skalbiant su jais pajusiu geresni efekta Beje, dar pastebejau kad kai kur raso kad yra garu atsviezinimo funkcija. Tai man reiketu tokios kad butu garu funkcija kartu su kokia medvilnes, ar misriu funkcija, o ne tik atsviezinimo.. Buna taip? Cia turbut tik si BOSCH WTW855R9SN??
Dar esu ziurejus ir AEG komplektukus: skalbykle AEG L89495FL (2000lt) ir dziovykle AEG T86580IH3 (2400lt).
Ka patartumete?
Is anksto labai labai aciu pagalba!
Buvau nusiziurejusi skalbimo masina Electrolux EWF1487HDW (patiko kad uz gera kaina yra garu funkcija, apsuku man pakanka, 8 kg). Kokia optimalia dziovykle prie jos pasiulytumete?
Pasiskaiciau dar karteli foruma, galvojau gal pati nuspresiu, bet tik dar labiau susipainiojau, ir pradejau net galvot apie kitus gamintojus! :/ Gal net tiktu kokie Bosch / AEG modeliukai, jei zinoma jie verti tu pinigu.
Is Bosch sias - BOSCH WTW86268SN - Nauja kaina: 1.999,00 Lt. Nera tiesiogines kondensato nutekėjimo žarnos - o cia kazkas blogai? ir BOSCH WTW855R9SN 2.699,00 Lt su garu funkcija, bet jei retai naudosiu, manyciau gal neverta permoketi uz garus. Gal geriau pasirinkti skalbimo masina su garais..
Tik jei imti Bosch dziovykle- reiketu ir tokios pat skalbykles - maciau daznai siulote Bosch skalbykle Bosch WAW32468SN, bet gal yra kas su garais? Uzsiciklinau kad skalbiant su jais pajusiu geresni efekta Beje, dar pastebejau kad kai kur raso kad yra garu atsviezinimo funkcija. Tai man reiketu tokios kad butu garu funkcija kartu su kokia medvilnes, ar misriu funkcija, o ne tik atsviezinimo.. Buna taip? Cia turbut tik si BOSCH WTW855R9SN??
Dar esu ziurejus ir AEG komplektukus: skalbykle AEG L89495FL (2000lt) ir dziovykle AEG T86580IH3 (2400lt).
Ka patartumete?
QUOTE(Liutuke_uzaugo @ 2014 12 09, 01:16)
Speedy, Kikker, reiketu skubios pagalbos renkantis skalbimo masina ir dziovykle! Gal galetumete padeti?
Dar esu ziurejus ir AEG komplektukus: skalbykle AEG L89495FL (2000lt) ir dziovykle AEG (2400lt).
Ka patartumete?
Dar esu ziurejus ir AEG komplektukus: skalbykle AEG L89495FL (2000lt) ir dziovykle AEG (2400lt).
Ka patartumete?
Sveiki
Garu funcija yra skirta neplauti drabužius o juos atšviežinti.....
Šiai dienai jau uz labai gera kaina galima nusipirkti džiovykles BOSCH WTW855R9SN-Lenkija (+/- 2550 Lt)su 4 garų programos rubų atšviežinimui ir palyginimui (tikrai naudosites)
Medvilnės palyginimas, sintetikos palyginimas,verslo drabužių atšviežinimas, kasdieninių drabužių atšviežinimas ši jau turės šlanga vandens išleidimui ir talpa kondensatui(neturi BOSCH WTW86268SN(bet tai tikrai nėra blogai
Ir prie šios džiovyklės pirkčiau BOSCH WAW32468SN-Vokietija(+/-2199 Lt)
Gana neblogas ir žiūrėtas Jusu AEG komplektukas....
QUOTE(Liutuke_uzaugo @ 2014 12 09, 03:16)
Buvau nusiziurejusi skalbimo masina Electrolux EWF1487HDW (patiko kad uz gera kaina yra garu funkcija, apsuku man pakanka, 8 kg). Kokia optimalia dziovykle prie jos pasiulytumete?...
Jei nusižiūrėjote skalbyklę su garų funkcija, nėra prasmės garus turėti džiovyklėje. Pažiūrėkite EDH3686GDE Electrolux'są.