Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(Kikker @ 2014 11 29, 21:18)
Visiskai nesvarbu kur pirkote ...turejo duoti....

Gal turetumet pasiulyma kaip sita problema isspresti? Is pardavejo instrukcijos nebegausiu tikrai
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2014 11 29, 21:21)
Gal turetumet pasiulyma kaip sita problema isspresti? Is pardavejo instrukcijos nebegausiu tikrai

Kodel negausite...tai instrukcija privaloma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 29, 21:25)
Kodel negausite...tai instrukcija privaloma g.gif

Mums dave skandinaviskas instrukcijas ir viskas. Anglu kalba pati radau gamintojo puslapyje
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2014 11 29, 21:32)
Mums dave skandinaviskas instrukcijas ir viskas. Anglu kalba pati radau gamintojo puslapyje

Pasikartosiu visiskai nesvarbu kokia dave skandinaviska,angliska turejo duoti lietuviska,paskambinkite ir pasiprasykite......
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 29, 21:36)
Pasikartosiu visiskai nesvarbu kokia dave skandinaviska,angliska turejo duoti lietuviska,paskambinkite ir pasiprasykite......

Prasiau perkant - sake neturi. Preke nupirkta, instrukcijos nera. Nebent teismais prigrasinti, kad privalo duoti, o nedave.
Gal vis delto, galite pasiulyti kita buda gauti instrukcija lt arba ru kalba? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2014 11 29, 21:42)
Prasiau perkant - sake neturi. Preke nupirkta, instrukcijos nera. Nebent teismais prigrasinti, kad privalo duoti, o nedave.
Gal vis delto, galite pasiulyti kita buda gauti instrukcija lt arba ru kalba? 4u.gif

Na teismais gasdinti ir nereikia nes tai privaloma.... Bet jai nenorite prasyti firmos belieka ieskoti tas kas naudojasi ir prasyti kad nuskanuotu ir persiustu i pasta....
Atsakyti
Na ir turgų čia užvirėte. Vieną ponią suprantu - ji turi daiktą ir nori apie jį daugiau sužinoti, Bet kita kokiomis čia nesąmonėm užsiima rolleyes.gif
Parašykite į "privatą" - atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 30, 10:20)
Na ir turgų čia užvirėte. Vieną ponią suprantu - ji turi daiktą ir nori apie jį daugiau sužinoti, Bet kita kokiomis čia nesąmonėm užsiima  rolleyes.gif
Parašykite į "privatą" - atsiųsiu.

Diskutuojame ...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 30, 11:47)
Diskutuojame ...

Čia diskusija net nekvepėjo. Net nelabai supratau Jūsų vaidmens. Aš tik prašiau pagalbos, tačiau gavau daug nereikalingų žodžių tekste, o ne pagalbos/patarimo.

P.S. Ačiū išgirdusiam nevilties šauksmą 4u.gif
P.P.S. Labai likau patenkinta savo pirkiniu WTV855R9SN bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 26, 22:04)
Siu metu topas....kaina  gal ir kadziojasi bet turint toki prietaisa gausite nepriekaistinga skalbimo ir dziovinimo rezultata AEG L99695HDW

Domina kaip si skalvykle-dziovykle isdziovina, ar imanoma apseiti be lygintuvo:) ? Visad buvau pries daiktus "du viename", bet kitaip pas mus neiseina, tad domiuosi tokiu variantu.
Kur ja galima isigyti? Kol kas internetinese pard. Nerandu
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2014 11 30, 19:24)
Domina kaip si skalvykle-dziovykle isdziovina, ar imanoma apseiti be lygintuvo:) ? Visad buvau pries daiktus "du viename", bet kitaip pas mus neiseina, tad domiuosi tokiu variantu.
Kur ja galima isigyti? Kol kas internetinese pard. Nerandu

Bet kokiu atveju bus tokie audinio tipai kuruios turesite palyginti.....nusipirkti galite bet kokiame prekybos centre....
Papildyta:
QUOTE(Marsiole @ 2014 11 30, 19:15)
Čia diskusija net nekvepėjo. Net nelabai supratau Jūsų vaidmens. Aš tik prašiau pagalbos, tačiau gavau daug nereikalingų žodžių tekste, o ne pagalbos/patarimo.

P.S. Ačiū išgirdusiam nevilties šauksmą 4u.gif

Pagalbos visada galima kreiptis ten kur pirkote produkta...niekada rimta firma nepalieka vartotojo be lietuviskos intrukcijos.....patarima jums daviau ir is mano puses nebuvo jokios nepagarbos Jums ....sekmes .....
Atsakyti
QUOTE(ramuner @ 2014 11 30, 21:24)
Domina kaip si skalvykle-dziovykle isdziovina, ar imanoma apseiti be lygintuvo:) ? Visad buvau pries daiktus "du viename", bet kitaip pas mus neiseina, tad domiuosi tokiu variantu...

Džiovina panašiai kaip ir kitos, tik tam energijos daug mažiau naudoja (šilumos siurblys vietoje paprasto teno).
Atsakyti