Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(speedy @ 2014 11 27, 07:44)
Tuo, kad EDH3897SDW nebegaminama.

QUOTE(Kikker @ 2014 11 27, 10:38)
Gal dar pas ką nors užrūgęs yra Electrolux EDH3897SDW modeliukas ir yra bet šiai dienai yra modeliukai Electrolux EDH3897SDE jokių skirtumu tarp Jų nėra.....

ačiū smile.gif vadinasi išsirinkau EDH3897SDE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 11 27, 13:49)
Ok, issirinkau stai sias:
skalbykle EWF1287HDW
dziovykle EDH3487RDE

O gal sios temos konsultantai dar gali nukreipt i kur kokia geresne kaina gauti? As kol kas buiteneje radau geriausias

Tiesa, gal ir kiti is patirties pasakytu, jei perku indaplove, skalbykle, dziovykle, kaitlente, orkaite, perkant vienoje vietoje gal galima dar tiketis nuolaidu nuo to, kas internete skelbiama?

Zinoma, kad galima nuolaidu tiketis. Mes pirkom indaplove, kaitlente, orkaite, gartrauki. Buvau susirasius norimu modeliu maziausias internete rastas kainas. Tai parduotuvej konsultantas paziurejes tik nusijuoke, sako mes uz jus geriau rinka zinom...Bet kainas geresnes pasiule nei susirasius buvau... Jei domina, I az parasysiu kurioj parduotuvej cia buvo.
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2014 11 27, 21:57)
Zinoma, kad galima nuolaidu tiketis. ..Bet kainas geresnes pasiule nei susirasius buvau... Jei domina, I az parasysiu kurioj parduotuvej cia buvo.

O paskui reikia bėgti į kitą parduotuvę ir sakyti, kad vat anoje už tiek pasiūlė. Tada gal dar nuolaidos duos mirksiukas.gif
Galėsite pasidalinti čia ir kitos pavadinimu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 27, 22:34)
O paskui reikia bėgti į kitą parduotuvę ir sakyti, kad vat anoje už tiek pasiūlė. Tada gal dar nuolaidos duos  mirksiukas.gif
Galėsite pasidalinti čia ir kitos pavadinimu  thumbup.gif

Gal kita syk ir pasinaudosiu jusu patarimu. Konkreciai musu atveju nuolaidu net neteko prasyt, patys pasiule
Atsakyti
QUOTE(*barbora* @ 2014 11 27, 18:57)
Zinoma, kad galima nuolaidu tiketis. Mes pirkom indaplove, kaitlente, orkaite, gartrauki. Buvau susirasius norimu modeliu maziausias internete rastas kainas. Tai parduotuvej konsultantas paziurejes tik nusijuoke, sako mes uz jus geriau rinka zinom...Bet kainas geresnes pasiule nei susirasius buvau... Jei domina, I az parasysiu kurioj parduotuvej cia buvo.

Parasykite jei nesunku. Visada ieskai zmogus geriausio varianto biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
Žiūrinėjame džiovyklę ir reikėtų pagalbos, šiuo metu esame išsirinkę Bosh WTW87589SN, kokie būtų atsiliepimai ? Gal rekomenduotumėte kitą ? (Biudžetas iki 3000).
Dėkoju
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2014 11 29, 16:58)
Laba diena,
Žiūrinėjame džiovyklę ir reikėtų pagalbos, šiuo metu esame išsirinkę Bosh WTW87589SN, kokie būtų atsiliepimai ? Gal rekomenduotumėte kitą ? (Biudžetas iki 3000).
Dėkoju

Būna ir geriau už pinigus iki 3000.
Atsakyti
QUOTE(TindiRindiRiuska* @ 2014 11 29, 14:58)
Laba diena,
Žiūrinėjame džiovyklę ir reikėtų pagalbos, šiuo metu esame išsirinkę Bosh , kokie būtų atsiliepimai ? Gal rekomenduotumėte kitą ? (Biudžetas iki 3000).
Dėkoju

šauni džiovyklė bet turint tokį biudžetą pasižiūrėtkite su garų programa wub.gif
Boscht WBOSCH WTW855R9SN(+/-2599 Lt)
http://www.bosch-hom...l?source=search
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2014 11 13, 09:04)
O mes vakar nusipirkom BOSCH WTW855R9SN , dabar testuojam  biggrin.gif

Gal lt instrukcija gavote prie dziovykles? Turim tik en ir nerandu niekur is kur parsisiust nors ru...
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2014 11 29, 19:15)
Gal lt instrukcija gavote prie dziovykles? Turim tik en ir nerandu niekur is kur parsisiust nors ru...

Pardavejas turejo duoti LT instrukcija.....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 29, 19:43)
Pardavejas turejo duoti LT instrukcija.....

Gal ir turejo, bet nedave smile.gif Pirkom ne populiariuose PC, tai ir likom be instrukcijos
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2014 11 29, 21:15)
Gal ir turejo, bet nedave smile.gif Pirkom ne populiariuose PC, tai ir likom be instrukcijos

Visiskai nesvarbu kur pirkote ...turejo duoti....
Atsakyti