Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(Kikker @ 2014 11 20, 13:34)
Komplektacijoje yra vilnos krepšys ....durys yra reversinės bet kiek žinau sukeisti labai sunku jas....

Geriau nerašinėti, kai daikto nei akyse neesate mačiusi.
Nes taip nusišnekėti galima, kad
doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2014 11 21, 18:12)
Vilna tokiu atveju be krepšio džiovinasi? Ar jį reik atskirai užsakyt?

Vinlą (ir "kašmyrinę") galite džiovinti ir be krepšio:
user posted image
užtikrina kad džiovins atsargiai.
Atsakyti
[quote=speedy,2014 11 22, 09:18]
Geriau nerašinėti, kai daikto nei akyse neesate mačiusi.
Nes taip nusišnekėti galima, kad
doh.gif
Papildyta:

Nesivarginkite taip rašinėdamas...nei Jūs žinote ką esu mačiusi nei ką.
Jai Jūs nesugebate pardavinėti nesukomplektuoto tai jau Jūsų bėdos.....
Todėl tam yra spec krepšiai kuriuose vilna nesivoliotų po visą būgną...
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 22, 12:34)
...Jai Jūs nesugebate pardavinėti nesukomplektuoto tai jau Jūsų bėdos.....

Čia lietuviškai?
Kažin apie ką g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Reikia ir man sio stebuklo bendrai tvarkai palaikyti, drabuziu dziovinimo kokybe ir del dregmes pertekliaus namuose. Tik del mazos vonios noriu kelti ja ant skalbykles,bet visi gasdina kad del vibracijos blogai taip, arba ten galima deti tik ant tokio pat gamintojo su specialiu padu. O kaip yra istikruju?
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 11 24, 21:04)
Labas vakaras,
Reikia ir man sio stebuklo bendrai tvarkai palaikyti, drabuziu dziovinimo kokybe ir del dregmes pertekliaus namuose. Tik del mazos vonios noriu kelti ja ant skalbykles,bet visi gasdina kad del vibracijos blogai taip, arba ten galima deti tik ant tokio pat gamintojo su specialiu padu. O kaip yra istikruju?

Ne ant bet kokiu skalbyklės išmatavimų dar ir pastatytsite džiovykle...Galima sugalvoti savo kontrukcija arba naudotis rėmelį džiovyklei ant skalbyklės pastatyti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 25 lapkričio 2014 - 07:32
QUOTE(Kikker @ 2014 11 25, 06:31)
Ne ant bet kokiu skalbyklės išmatavimų dar ir pastatytsite džiovykle...Galima sugalvoti savo kontrukcija arba naudotis rėmelį džiovyklei ant skalbyklės pastatyti.
user posted image

Sveiki. O tie remeliai yra tik bosch, ar pvz ir samsung?

Pradejau ieskoti skalbykles ir dziovykles. Irgi statysiu viena ant kitos. Is tikruju aktualu tik elektros sanaudos ir dizainas. O tu funkciju nelabai kokiu ir naudoju. Tikrai nereikalinga garu, sportiniu bateliu, vilnos krepsys, nes nenaudosiu. Pagal dizaina nusiziurejau samsung, bet kad taip visi peikia, bijau prasauti. Gal galetumet koki varianta pasiulyt? Kad dziovykle ir skalbykle viena ant kitos statytusi, kad identiskai atrodytu ir elektros mazai rytu g.gif Dar skalbykleje aktualu trumpas skalbimas 15min, bet turbut jau dauguma dabar tai turi. Ir kaina iki 2300Lt uz dziovykle, skalbykles kaip suprantu bus pigiau. Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 11 25, 13:05)

Pradejau ieskoti skalbykles ir dziovykles. Irgi statysiu viena ant kitos. Is tikruju aktualu tik elektros sanaudos ir dizainas. O tu funkciju nelabai kokiu ir naudoju. Tikrai nereikalinga garu, sportiniu bateliu, vilnos krepsys, nes nenaudosiu. Pagal dizaina nusiziurejau samsung, bet kad taip visi peikia, bijau prasauti. Gal galetumet koki varianta pasiulyt? Kad dziovykle ir skalbykle viena ant kitos statytusi, kad identiskai atrodytu ir elektros mazai rytu  g.gif Dar skalbykleje aktualu trumpas skalbimas 15min, bet turbut jau dauguma dabar tai turi. Ir kaina iki 2300Lt uz dziovykle, skalbykles kaip suprantu bus pigiau. Buciau labai dekinga.

Gal toks variantas
WAP28367SN BOSCH SKALBIMO MAŠINA+DŽIOVYKLĖ BOSCH WTW86167SN +WTZ20410 Džiovyklės su skalbykle sujungimo rėmas.
http://www.bosch-hom...l?source=search
http://www.bosch-hom...WTW86167SN.html
http://www.bosch-hom...s/WTZ20410.html
Arba
Skalbyklė AEG L76285FL +džiovylė AEG T76385AH3 +AEG SKP11 rėmelis džiovyklei ant skalbyklės pastatyti
http://www.aeg.lt/Pr...riekio/L76285FL
http://www.aeg.lt/Pr...tuvai/T76385AH3
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 11 25, 15:05)

Galite savęs neriboti: įsigyti skalbyklę, atitinkančią Jūsų reikalavimus ir labiausiai tinkančią džiovyklę.
Vieną ant kitos pastatysite SKS100 priedo pagalba.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 26, 07:24)
Galite savęs neriboti: įsigyti skalbyklę, atitinkančią Jūsų reikalavimus ir labiausiai tinkančią džiovyklę.
Vieną ant kitos pastatysite SKS100 priedo pagalba.

kaip įdomu. Bet ar teisingai supratau, kad tai vistiek tinka tik standartinio dydžio skalbyklėms? ant savo Electrolux EWS1030 tokio jau neuždėsiu?

Jus minėjot, kad ant tokio modelio Electrolux skalbyklės buvot baldinę plokštę su stalo kojomis primontavę biggrin.gif gal galite man truputi detaliau papasakot ax.gif ar baldinė plokštė montavosi tiesiai ant skalbyklės ar palikote tarpą tarp jos ir skalbyklės?
nes džiovyklę jau išsirinkau, beliko išspręst montavimo klausimą ir čia vyras man pažėrė krūvą klausimų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 25, 12:23)
Gal toks variantas

Aciu uz pasiulymus. Siandien i senukus kitais reikalais vaziuodama uzsukau ir i skalbykles/dziovykles paziuret. Ir nors ir esu boscho gerbeja (visokiem kitiem reikalam), skalbykliu dziovykliu boscho dizainas man nepriimtinas. O tokia jau esu, kad ne tik funkcijas, bet ir isvaizda ziuriu. Labiausiai samsung ir elektrolux patiko. Bet baisu, kad jos taip peikiamos. Kazin ar be pagrindo, ar is tikruju daznai genda, varva ir pan? Gal is ju galetumet pasiulyt koki skalbykles/dziovykles varianta, kad jos tarpusavyje vienodos butu?

Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 11 26, 18:48)
Aciu uz pasiulymus. Siandien i senukus kitais reikalais vaziuodama uzsukau ir i skalbykles/dziovykles paziuret. Ir nors ir esu boscho gerbeja (visokiem kitiem reikalam), skalbykliu dziovykliu boscho dizainas man nepriimtinas. O tokia jau esu, kad ne tik funkcijas, bet ir isvaizda ziuriu. Labiausiai samsung ir elektrolux patiko. Bet baisu, kad jos taip peikiamos. Kazin ar be pagrindo, ar is tikruju daznai genda, varva ir pan? Gal is ju galetumet pasiulyt koki skalbykles/dziovykles varianta, kad jos tarpusavyje vienodos butu?

Džiovyklė Electrolux
Skalbyklė Electrolux
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 11 26, 16:48)

Nereikia Jums Samsung firmos....
Jūsų atveju žiūrėčiau Electrolux EDH3897SDW
http://www.electrolu...ais-EDH3897SDW/
Skalbyklė Electrolux EWF1497HDW
http://www.electrolu...kio/EWF1497HDW/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 26 lapkričio 2014 - 18:36