Sveiki, mano naujoji Electrolux EDH3486PDW sugedo po 2ju dziovinimu, po paskutinio dziovinimo viskas buvo ok, istraukem skalbinius, isjungem, kita diena issiskalbiau (kas pikciausia) patalyne ir ranksluoscius, sukroviau i dziovykle, ji isijunge, bet ekranas vietoj nustatytos programos laiko, rodo 3 bruksniukus (ir taip pabandzius visas programas) ir dziovykle neveikia, jokie kiti indikatoriai nedega, as netgi ispyliau vandeni is bakelio (nors pilnas tikrai nebuvo) ir nieko. Nesuprantu, kas galejo atsitikti. Meistras ateis tik kita savaite, bet jau dabar biski gailiuosi, kad gal reikejo imt brangesne (uz sita mokejom 1845 lt), nes galejom sau leist, bet pataupem (sykstuolis moka dukart). Kaip apskritai electrolux su gedimais-ar dazni? Ko bijau, kad sugedus po 2 dziovinimu, ji man gal daznai ges, nes kazkoks brokas gal yra, gal tada geriau pasikeist i visai kita, tarkim, bosch(tik nezinau, ar imanoma pakeist)? Is savo puses, as jos netinkamai naudot negalejau, nebent pirmakart dziovinau viska ant sintetikos ir prikroviau daugiau negu instrukcijoj parasyta (6, o ne 3 kg) (bet parduotuvej man taip patare). Kas man buvo keista, kad ji labai ilgai dziovina-antrakart vyras sudejo savo 6 apatinius marskinelius (liaudiskai, maikes), tai dziovinimas truko 2 val, tai sudejus patalyne, ji gal man visa diena veiktu? Bet as niekad nesu turejus, tai gal taip turi but. Zodziu, esu ziauriai pikta ir nusivylus.
QUOTE(chorisste @ 2014 11 19, 16:31)
Sveiki, mano naujoji Electrolux EDH3486PDW sugedo po 2ju dziovinimu, po paskutinio dziovinimo viskas buvo ok, istraukem skalbinius, isjungem, kita diena issiskalbiau (kas pikciausia) patalyne ir ranksluoscius, sukroviau i dziovykle, ji isijunge, bet ekranas vietoj nustatytos programos laiko, rodo 3 bruksniukus (ir taip pabandzius visas programas) ir dziovykle neveikia, jokie kiti indikatoriai nedega, as netgi ispyliau vandeni is bakelio (nors pilnas tikrai nebuvo) ir nieko. Nesuprantu, kas galejo atsitikti. Meistras ateis tik kita savaite, bet jau dabar biski gailiuosi, kad gal reikejo imt brangesne (uz sita mokejom 1845 lt), nes galejom sau leist, bet pataupem (sykstuolis moka dukart). Kaip apskritai electrolux su gedimais-ar dazni? Ko bijau, kad sugedus po 2 dziovinimu, ji man gal daznai ges, nes kazkoks brokas gal yra, gal tada geriau pasikeist i visai kita, tarkim, bosch(tik nezinau, ar imanoma pakeist)? Is savo puses, as jos netinkamai naudot negalejau, nebent pirmakart dziovinau viska ant sintetikos ir prikroviau daugiau negu instrukcijoj parasyta (6, o ne 3 kg) (bet parduotuvej man taip patare). Kas man buvo keista, kad ji labai ilgai dziovina-antrakart vyras sudejo savo 6 apatinius marskinelius (liaudiskai, maikes), tai dziovinimas truko 2 val, tai sudejus patalyne, ji gal man visa diena veiktu? Bet as niekad nesu turejus, tai gal taip turi but. Zodziu, esu ziauriai pikta ir nusivylus.
Na jo čia jau pikta tikrai...bet siūlau nesinervinti ir laukti meistro....sulaukti jo verdikto....jai tai nepataisomas tai siūlau pasiimti pinigus arba keisti į kitos firmos produktą.
Pagal aprašymą kyla įtarimas kad jau buvo ji brokuota ....
Gedimai būna ir labai brangiuose produktuose....
O pirkote supakuotą?
QUOTE(chorisste @ 2014 11 19, 18:31)
Sveiki, mano naujoji Electrolux EDH3486PDW sugedo po 2ju dziovinimu, ... Bet as niekad nesu turejus, tai gal taip turi but. Zodziu, esu ziauriai pikta ir nusivylus.
Visaip pasitaiko. Būna, kad prijungia Siemens už 3500 lt, ir namas lieka be elektros. Iš pirmo karto. Dėl to niekas nesako, kad Siemens blogi.
Dar karteli, pasakykit, kuria geriausia rinktis?
Siemens wt48y890DN
Siemens WT47Y849DN
Bosch WTY88898SN
Bosch WTW855R9SN
Siemens wt48y890DN
Siemens WT47Y849DN
Bosch WTY88898SN
Bosch WTW855R9SN
QUOTE(Kikker @ 2014 11 19, 16:01)
Tai super ......tik patarinėkite paneigtais faktais ....
paneigti faktai:
Elextrolux instrukcija: Prireikus, maždaug kas 6 mėnesius, pašalinkite pūkus iš šilumokaičio skyriaus. Galite
naudoti dulkių siurblį.
ne kas 2 ir 3 dziovinimus, o kas puse metu!!!!
Bosh instrukcija:
Cleaning the moisture sensor. After long periods of use, a fine layer of limescale can form on the moisture sensors.
Cleaning the filter in the condensate container.
Aptarnavimas vienodas!!! Siaip pagrindinis darbas valyti puku filtra, kuris labai greit prisirenka, bet lengvai valomas.
QUOTE(Nasas123 @ 2014 11 19, 18:09)
paneigti faktai:
Elextrolux instrukcija: Prireikus, maždaug kas 6 mėnesius, pašalinkite pūkus iš šilumokaičio skyriaus. Galite
naudoti dulkių siurblį.
Bosh instrukcija:
Cleaning the moisture sensor. After long periods of use, a fine layer of limescale can form on the moisture sensors.
Aptarnavimas vienodas!!! Siaip pagrindinis darbas valyti puku filtra, kuris labai greit prisirenka, bet lengvai valomas.
naudoti dulkių siurblį.
Bosh instrukcija:
Visose džiovyklėse pūkų filtras valosi lengvai bet kondensatorius ne visada ...
Instrukcija rašoma jai džiovykle naudojate 160 ciklų per metus bet jai naudojate dažniau vadinasi ir valyti reikia ne kas 6 mėn... Bosch tai daro po 5-6 džiovinimo ciklų...
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2014 11 19, 18:00)
Dar karteli, pasakykit, kuria geriausia rinktis?
Siemens wt48y890DN
Siemens WT47Y849DN
Bosch WTY88898SN
Bosch WTW855R9SN
Siemens wt48y890DN
Siemens WT47Y849DN
Bosch WTY88898SN
Bosch WTW855R9SN
Bosch WTW855R9SN kaina protinga +4 garų programos....
QUOTE(Kikker @ 2014 11 19, 20:30)
Visose džiovyklėse pūkų filtras valosi lengvai bet kondensatorius ne visada ...
Instrukcija rašoma jai džiovykle naudojate 160 ciklų per metus bet jai naudojate dažniau vadinasi ir valyti reikia ne kas 6 mėn... Bosch tai daro po 5-6 džiovinimo ciklų...
.....
.....
Ponia, oponentas Jums pateikė FAKTUS - ištraukas iš vartotojų instrukcijų. Kur Jūsų FAKTAI
Ar ir toliau sapaliosite kas papuola
QUOTE(speedy @ 2014 11 20, 07:58)
Ponia, oponentas Jums pateikė FAKTUS - ištraukas iš vartotojų instrukcijų. Kur Jūsų FAKTAI
Aš bendrauju su oponentu...bet ne su Jumis ...nes Jūsų sapaliojimai jau seniai atsibodę....
QUOTE(speedy @ 2014 11 18, 14:23)
Electrolux EDH3897SDE brangesnis, nes geresnis.
Bosch WTW855R9SN mažiau gali.
Bet abu variantai verti savo kainos.
Bosch WTW855R9SN mažiau gali.
Bet abu variantai verti savo kainos.
klausimas dėl šio Electrolux- vilnai džiovinti krepšio nėra kaip suprantu? jį reikia užsakyti atskirai ar džiovinama be jo?
kaip suprantu, šio modelio durelės atsidaro į kairę pusę?
QUOTE(Carlin @ 2014 11 20, 10:10)
klausimas dėl šio Electrolux- vilnai džiovinti krepšio nėra kaip suprantu? jį reikia užsakyti atskirai ar džiovinama be jo?
Komplektacijoje yra vilnos krepšys ....durys yra reversinės bet kiek žinau sukeisti labai sunku jas....
QUOTE(Carlin @ 2014 11 20, 11:10)
pasikeiciau dureliu puse per 20 min. Yra detali instrukcija ir bet kuris vyriskis laikes nors karta plaktuka pakeis;)
Nera vilnos krepsio.
QUOTE(Nasas123 @ 2014 11 20, 22:36)
pasikeiciau dureliu puse per 20 min. Yra detali instrukcija ir bet kuris vyriskis laikes nors karta plaktuka pakeis;)
Nera vilnos krepsio.
Nera vilnos krepsio.
Vilna tokiu atveju be krepšio džiovinasi? Ar jį reik atskirai užsakyt?
Ir kaip su batų džiovinimu?