Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(speedy @ 2014 11 14, 07:42)
O apie garus Jums geriau iš viso nerašyti: visi tamstos argumentai iš straipsnių ir mano senų pasisakymų.

O kokia Jūsų nuomonė apie garus? Ar tokia pat, kaip dėl pūkinių džiovinimo? biggrin.gif

Kiek domėjausi iš pažįstamų turinčių garus, naudoja ir džiaugiasi jais. Kas neturi garų funkcijos, kaip ir nepasigenda. Nors ir negali pasigest to, ko neturi biggrin.gif

Tai aš iki galo ir nenusprendžiu ar jų reik. Patraukliai skamba rūbų atnaujinimas jų neplaunant. Bet ar tai tinka visiems audiniams, tarkim šilkui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 11 14, 15:16)
1.O kokia Jūsų nuomonė apie garus? Ar tokia pat, kaip dėl pūkinių džiovinimo? biggrin.gif
2.Kiek domėjausi iš pažįstamų turinčių garus, naudoja ir džiaugiasi jais. Kas neturi garų funkcijos, kaip ir nepasigenda. Nors ir negali pasigest to, ko neturi biggrin.gif
3.Tai aš iki galo ir nenusprendžiu ar jų reik.
4. Bet ar tai tinka visiems audiniams, tarkim šilkui  g.gif

1. Neįsivaizduoju ką tai turėtų reikšti. g.gif
2. Pilnai su tuo sutinku. drinks_cheers.gif
3. Už Jus nenuspręs niekas. Teks pačiai rolleyes.gif
4. Nėra tokio dalyko, kuris tiktų viskam. Šilko kišti į garus neteko.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 14, 13:25)
Už Jus nenuspręs niekas. Teks pačiai rolleyes.gif

man to visai ir nereik biggrin.gif todėl ir bandau susirinkti kiek įmanoma daugiau informacijos apie visų funkcijų reikalingumą man pačiai biggrin.gif

QUOTE(speedy @ 2014 11 14, 13:25)
Nėra tokio dalyko, kuris tiktų viskam. Šilko kišti į garus neteko.

tada paklausiu kitaip. Ar garų funkcija turi kokius nors jutiklius ar temperatūros reguliatorius? Ar visiems audiniams naudojamas toks pats garas?
nes man ši funkcija patraukliausiai atrodo būtent dėl skalbimui jautrių audinių, tokių kaip šilkas ar kašmyras, atšviežinimo. Turiu namie lygintuvą, kuris lygina tik tai garais ir jis pats atpažįsta medžiagą (na bent jau taip rašo instrukcijos) ir parenka atitinkamą garą. Todėl drąsiai juo viską lyginu ir turiu puikų rezultatą. Vat įdomu kaip su džiovyklės garais?
Atsakyti
Parašysiu taip modeliukas BOSCH WTW855R9SN turi 4 garų programas
Specialios programos skirtos drabužių džiovinimui garuose: Medvilnė nelyginama, Sintetiniai nelyginami
Specialios garų programos skirtos drabužių atgaivinimui: Verslo drabužiai, Kasdieniniai drabužiai
Daugeliui kašmyrinių drabužių rekomenduojamas išskirtinai sausas valymas, kad jie neprarastų savo formos ir išvaizdos.Drabužių iš kašmyro jokiu būdu negalima gręžti. Galima švelniai nuimti perteklinį vandenį padėjus drabužį tarp dviejų sluoksnių audinio kuris gerai jį sugeria pavyzdžiui rankšluostis. Po šito megztinį reikia išdžiovinti vengiant tiesioginių saulės spindulių.
Šilkiniai gaminiai turi būti lengvai gręžiami. Jų negalima gręžti drabužių skalbimo mašinose, džiovinti drabužių džiovyklėse. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 14, 17:27)
....
Daugeliui kašmyrinių drabužių rekomenduojamas išskirtinai sausas valymas, kad jie neprarastų savo formos ir išvaizdos.Drabužių iš kašmyro jokiu būdu negalima gręžti. Galima švelniai nuimti perteklinį vandenį padėjus drabužį tarp dviejų sluoksnių audinio kuris gerai jį sugeria pavyzdžiui rankšluostis. Po šito megztinį  reikia išdžiovinti vengiant tiesioginių saulės spindulių.
....

Ar maldos sukalbėti, pradedant šį procesą, nereikia? lotuliukas.gif
H&M kašmyriniai megztukai ne kartą plauti Bosch skalbyklėje ir džiovinti Electrolux džiovyklėje thumbup.gif
Pastebėkite: knopkės "kašmyras" ten nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 14, 16:13)
Ar maldos sukalbėti, pradedant šį procesą, nereikia?  lotuliukas.gif
H&M kašmyriniai megztukai ne kartą plauti Bosch skalbyklėje ir džiovinti Electrolux džiovyklėje  thumbup.gif
Pastebėkite: knopkės "kašmyras" ten nėra  lotuliukas.gif

Tai atsakykite į klausimą kurio klausė vartotoja norinti įsigyti džiovyklę o ne komentuokite savo drabužių spintos kurioje sudėtyje kašmyro tik 20 procentų
Jau visi supratome pūkiniai-programa sintekitą,kašmyras-programą sintetika...
O kaip su tais garais visgi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 14 lapkričio 2014 - 17:03
jei rubas igavo kvapa, susitepe - ji reikia plauti.. Mane biski pribloskia tas valymas garais vietoj skalbimo - nu ir higiena.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2014 11 14, 17:24)
jei rubas igavo kvapa, susitepe - ji reikia plauti.. Mane biski pribloskia tas valymas garais vietoj skalbimo - nu ir higiena..  blink.gif

Jai įgavo kvapą tai tada prašau tiesiai su džiovykle su garais...bet jai susitepė be abejonės į skalbyklę plauti....
Garai tikrai neplauna drabužių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 14 lapkričio 2014 - 17:31
QUOTE(kice @ 2014 11 14, 17:24)
jei rubas igavo kvapa, susitepe - ji reikia plauti.. Mane biski pribloskia tas valymas garais vietoj skalbimo - nu ir higiena..  blink.gif

Biški apie skirtingus dalykus mes čia kalbam. Nieks nekalba apie nešvarių ir smirdančių drabužių "plovimą" garais mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

na prisireike ir man dziovykles doh.gif

Skaitau skaitau, galva sukasi ir matau kad issirinkti tikrai bus sunku, bet pirmiausia noreciau suzinoti ar bet kokia dziovykle galiu pirkti, nes statyti planuojam ant skalbimo masinos, o jos matmenys 59x41 cm.???
Atsakyti
QUOTE(eeglijaa @ 2014 11 14, 17:41)
Sveiki,

na prisireike ir man dziovykles  doh.gif

Skaitau skaitau, galva sukasi ir matau kad issirinkti tikrai bus sunku, bet pirmiausia noreciau suzinoti ar bet kokia dziovykle galiu pirkti, nes statyti planuojam ant skalbimo masinos, o jos matmenys 59x41 cm.???

Deja džiovyklėsgylis būna 63 cm todėl reikės susigalvoti tokią konstrukcija ant kurios galėsite užkelti džiovyklę.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 14, 18:44)
Deja džiovyklėsgylis būna 63 cm todėl reikės susigalvoti tokią konstrukcija ant kurios galėsite užkelti džiovyklę.

O kaip ja susiglvoti??? Buciau dekinga jei pasufleruotumete kokius priedus turesime isigyti blush2.gif
Atsakyti