Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(Kikker @ 2014 11 13, 18:16)
Kas Jus sakė kad kondensatorių reikia plauti 3 kartus per metus????
Visiška nesamonė kad kiekvienas vartotojas naudoja tik dvi programas ..... Jūs tai tikrai ne visi ...o kokia džiovinimo programą pasiūlytumete tiek aktyviesiems vartotojams kurie perka brangius slydinėjimo kostiumus kainuojančius ne 200 Lt? Kurios ir ne kiekvienoje skalbykleje tiesa pasakius išplausite?
Nereikia kalbėti už visus ir piršti tik dvi esamas programas....
Jai Jūs nenaudosite garų programos tai nereiškia kad nenaudos mama kuri augina elergriškus vaikus....

Kikker is pradziu perskaityuk mano komentara!!!

1. kur rasiau, kad visi? 98 proc tai nera visi!!
2. Kur pirsau savo nuomone? parasiau tik savo atsiliepima.
3. Idomu kaip garu programa padeda alergiskiems vaikams? jei rubas ar patalyne purvina ja reikia is pradziu skalbti, o ne i dziovykle kisti.
Atsakyti
QUOTE(Nasas123 @ 2014 11 13, 19:49)
Kikker is pradziu perskaityuk mano komentara!!!

1. kur rasiau, kad visi? 98 proc tai nera visi!!
2. Kur pirsau savo nuomone? parasiau tik savo atsiliepima.
3. Idomu kaip garu programa padeda alergiskiems vaikams? jei rubas ar patalyne purvina ja reikia is pradziu skalbti, o ne i dziovykle kisti.

Garų funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa, tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais. Garų funkcija turi nemažai privalumų kurių įprastinėje džiovyklėje be šios funkcijos nebūtų įmanoma padaryti. Visų pirma garais galite pašalinti nemalonius kvapus, atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbian ko pasekoje audiniai išliks ilgiau nepakeitę savo struktūros ir spalvos. Pats svarbiausias privalumas naudojant garo funkciją yra tas kad audiniai ne taip susilamdo ir jų nereikia lyginti. Nereikia pamiršti ir alergiją skalbimo priemonėms turinčių žmonių, kuriems garų funkcija yra kaip išsigelbėjimas, kadangi dėka šios funkcijos, audinius reikės ženkliai rečiau skalbti. Garas nužudo visas erkutes ir bakterijas audiniuose. Va taip va padeda alegriškiems žmonėms 4u.gif
Jūsu atsiliepimas tik pasinaudojus viena džuovykle Electrolux....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 13 lapkričio 2014 - 20:05
QUOTE(Kikker @ 2014 11 13, 21:05)
Garų funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa, tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais. Garų funkcija turi nemažai privalumų kurių įprastinėje džiovyklėje be šios funkcijos nebūtų įmanoma padaryti. Visų pirma garais galite pašalinti nemalonius kvapus, atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbian ko pasekoje audiniai išliks ilgiau nepakeitę savo struktūros ir spalvos. Pats svarbiausias privalumas naudojant garo funkciją yra tas kad audiniai ne taip susilamdo ir jų nereikia lyginti.  Nereikia pamiršti ir alergiją skalbimo priemonėms turinčių žmonių, kuriems garų funkcija yra kaip išsigelbėjimas, kadangi dėka šios funkcijos, audinius reikės ženkliai rečiau skalbti. Garas nužudo visas erkutes ir bakterijas audiniuose.  Va taip va padeda alegriškiems žmonėms  4u.gif

dar esu isbandes 2 in 1 simens WD14H540DN.
dar pastebejimas: reversavimas tik su sintetika.
Atsakyti
QUOTE(Nasas123 @ 2014 11 13, 20:42)
dar esu isbandes 2 in 1 simens WD14H540DN.
dar pastebejimas: reversavimas tik su sintetika.

Du viename tai visai ne atskira džiovyklė...todėl nereikai lyginti dviejų skirtingu produktu.
Bet norint turėti gerus džiovinimo rezultatus ir mažas sąnaudas visgi rekomenduosiu kas 5 džiovinimus visgi išvalyti kondensatorių mirksiukas.gif
Bet kas turės SIEMENS arba BOSCH to daryti nereikės:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 13 lapkričio 2014 - 20:52
QUOTE(Kikker @ 2014 11 13, 21:50)
Du viename tai visai ne atskira džiovyklė...todėl nereikai lyginti dviejų skirtingu produktu.
Bet norint turėti gerus džiovinimo rezultatus ir mažas sąnaudas visgi rekomenduosiu kas 5 džiovinimus visgi išvalyti kondensatorių mirksiukas.gif
Bet kas turės SIEMENS arba BOSCH to daryti nereikės:)

electrolux: Prireikus, maždaug kas 6 mėnesius, pašalinkite pūkus iš šilumokaičio skyriaus. Galite
naudoti dulkių siurblį.

bosh papildomai reikia dregmes jutikli ir kondensatoriaus filtra plauti;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasas123: 13 lapkričio 2014 - 22:02
Taigi yra issivalanciu Bosh..
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 13, 22:05)
...

Po Jūsų pastebėjimų neaišku ar apskritai džiovyklę įjungtą matėte.
O apie garus Jums geriau iš viso nerašyti: visi tamstos argumentai iš straipsnių ir mano senų pasisakymų.
Atsakyti
Tai ką aš turiu nesireklamuosiu...nes tai tik patenkina mano poreikius ir jokių būdu neperšu.
Ne Jums spręsti ką aš mačiau ir kuom aš naudojuos ...o Jūs visai galite nevalyti to kondensatoriau tai tik Jūsų asmeninė problema....
Suprantu kad pūkinius drabužius džiovinate sintetiks programoje ...ir matyt pakanka iki pilnos laimės...net nelabai sugebate paaiškinti kam džiovyklese yra tiek programų...tai kyla klausimas ar turint produktą dar vadinasi žinoti apie i viską
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 14, 11:12)
...tai kyla klausimas ar turint produktą dar vadinasi žinoti apie i viską....

... neturint tai tikrai galima - esate "gyvas" to pavyzdys.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 14, 09:25)
... neturint tai tikrai galima - esate "gyvas" to pavyzdys.

Ar Jūs nors žinote ar aš turiu ar aš neturiu????
Reikia kalbėti faktais o ne Jūsų išgalvotomis hipotezėmis...
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2014 11 14, 08:26)
Taigi yra issivalanciu Bosh..

cia issivalancio bosch WTW855R9SN instrukcijoje.

Kaip supratau tas issivalantis kondensatorius tik marketingas. Nes Electrolux galetu reklamuotis savaime issivalantis kondensatoriaus filtras (kurio nera).

Aisku neturiu bosh bet manau, kad prieziura visu dziovykliu, laiko atzvilgiu , vienoda!!
Atsakyti
Yra kaip yra.....ir ne marketingu tai kvepia yra džiovyklės kurios kondensatrių reikia valyti ir yra tokios kurios turi savaime išsivalantis kondensatorius ir prašau rinktis kokia tik Jus tinka ir patinka.... 4u.gif
Atsakyti