Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklės - 6

QUOTE(inguckiene @ 2014 11 10, 17:45)
Mes radome, kad  džiovyklė MIELE T8861WP galbūt tilptų. Ar tikrai nurodomi teisingi jos išmatavimai Matmenys (A x P x G): 85 x 59,5 x 59,6 cm?
Papildyta:
Ir ar tiktų Miele pastatyti sienos spintoje?

Matau štai tokius išmatavimus 85 x 59,5 x 60,5 cm reikėtu prieš perkant klausti paradvėjų tikslius išmatavimus
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2014 11 10, 17:46)
O Jūs tikrai žinote, kad šiam modeliui toks priedas tinka?
Džiovyklės aprašyme atsidarykite skyrelį "Priedai"  biggrin.gif

Yra tokie daiktai kaip džiovyklių instrukcijos Lietuviu kalba kurioje rasite informacija kad visoms džiovyklėms NAUDOJAMAS krepšelis vilnoniams skalbiniams WZ20600 tie kas neturi šių produktu o komentuoja sedėdami iš interneto tada gali tik atidaryti bosch puslapį su priedais....
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 10, 19:54)
...Yra tokie daiktai kaip džiovyklių instrukcijos  Lietuviu kalba kurioje rasite informacija kad visoms džiovyklėms NAUDOJAMAS krepšelis vilnoniams skalbiniams WZ20600 tie kas neturi šių produktu o komentuoja sedėdami iš interneto tada gali tik atidaryti bosch puslapį su priedais....

Tie kur sėdi tikrina tuos kur parduotuvėse kampus trina biggrin.gif
Sveikinu skaityti pramokote lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 10 lapkričio 2014 - 17:56
QUOTE(speedy @ 2014 11 10, 17:56)
Tie kur sėdi tikrina tuos kur parduotuvėse kampus trina  biggrin.gif
Sveikinu skaityti pramokote  lotuliukas.gif

Apie ką Jūs šnekate p.Speedy tai jūs sėdite ir vėjus čia rašote....pradėkite ir jūs jau skaityti nes bijau kad po pusmečio pakaks tik vienos džiovinimo programos ''SINTETIKA''
Atsakyti
QUOTE(inguckiene @ 2014 11 10, 19:45)
Mes radome, kad  džiovyklė MIELE T8861WP galbūt tilptų. Ar tikrai nurodomi teisingi jos išmatavimai Matmenys (A x P x G): 85 x 59,5 x 59,6 cm?
....

Jei neklystu, Kaune tokios džiovyklės stovėjo Megoje ir Topo centre. Kadangi modelis nenaujas, gali būti ir pardavę. Bet pabandytu verta.
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2014 11 10, 19:59)
Apie ką Jūs šnekate p.Speedy tai jūs sėdite ir vėjus čia rašote....pradėkite ir jūs jau skaityti nes bijau kad po pusmečio pakaks tik vienos džiovinimo programos ''SINTETIKA''

Ponia, tik nesprokite ...
Kur buvo tamstos išmintis, kai nusiuntėte žmogų WTW855R9SN džiovyklei krepšio ieškoti? Nebuvo instrukcijos po nosimi ar į krautuvėlę tokių dar neužvežė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 10, 18:07)
Kur buvo tamstos išmintis, kai nusiuntėte žmogų WTW855R9SN džiovyklei krepšio ieškoti?

yra tam specializuoti Jūsų rekomenduoti servisai....o jai ne visi susitvarko su savo darbu tai nors Jūs teisingai susitvarkykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 10, 17:12)
Ką ji gali padaryti kitaip? Daro tą patį - džiovina.
Toks (būsimas) vartotojas - aukso gabalas pardavėjui. Klausykite pasakų ir laikykite "piniginę plačiau".
O po kelių metelių pamatysite, kad programų technikoje pradės mažėti. Jau pasaulį pradėjo užknisti, kad "kairiajai kojinei džiovinti viena programa, o dešiniajai - kita".

Tai pagal tokią logiką užtenka vienos programos g.gif nes jos juk visos džiovina.
Iš patirties, sintetinis audinys džiūsta labai greit, tuo tarpu natūralus pūkas (ne sintetinis) - labai ilgai. Ar aš čia klystų?

Gal aš ir aukso gabalas pardavėjui, bet daiktus esu linkus naudot pagal paskirtį. Su krepšinio bateliais irgi galima bėgti, bet tai nereiškia, kad jie tinkami bėgimui... tai ir tas funkcijas norisi išsiaiškinti iki galo.

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 11 10, 22:05)
Tai pagal tokią logiką užtenka vienos programos  g.gif  nes jos juk visos džiovina.
Iš patirties, sintetinis audinys džiūsta labai greit, tuo tarpu natūralus pūkas (ne sintetinis) - labai ilgai. Ar aš čia klystų?

Gal aš ir aukso gabalas pardavėjui, bet daiktus esu linkus naudot pagal paskirtį. Su krepšinio bateliais irgi galima bėgti, bet tai nereiškia, kad jie tinkami bėgimui... tai ir tas funkcijas norisi išsiaiškinti iki galo.

dar ne taip senai visi sportiniai bateliai tiko ir krepsiniui ir begimui smile.gif Ispeindet baigia pasaulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 11 11, 00:05)
Tai pagal tokią logiką užtenka vienos programos  g.gif  nes jos juk visos džiovina.

Gerbiama ponia, tarp mūsų skirtumas toks, kad tamsta bandote samprotauti o aš išbandžiau praktikoje. Tikėti ar ne Jūsų reikalas.
Atsakysiu į Jūsų versiją - padorios džiovyklės turi drėgmės jutiklius. Jei džiovinti ne "pagal laiką" o "pagal drėgmę" viskas gerai. Jūs per daug tiesiogiai suprantate tuos programų užrašus.
Gera džiovyklė gali daugiau nei parašyta, arba mažiau jei pirkėjo lūkesčiai neadekvatūs.

Papildyta:
QUOTE(kice @ 2014 11 11, 09:32)
dar ne taip senai visi sportiniai bateliai tiko ir krepsiniui ir begimui smile.gif Ispeindet baigia pasaulis biggrin.gif

... ir pasaulis tą pradeda suprasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 11 lapkričio 2014 - 07:57
QUOTE(kice @ 2014 11 11, 07:32)

Dar nesenai visas pasaulis ir su arkliais važinėjo bigsmile.gif o skalbinius upėse plaudavo mirksiukas.gif

Atsakyti
Kai vartotojas išbando pūkus džiovinti Sintetikos programoje doh.gif ir kai vartotojas juos NIEKADA nebendė džiovinti spec ,programoje apie ką galima tada kalbėti....
Kiek bebūtų tu jutiklių tai visiškai nepriklauso ...pagal tokia logika teisingai butų sukurti džiovykle su viena džiovinimo programa.....tai tada leiskite paklausti kam gamina džiovyklę su įvairiomis programomis jai turi Jutiklius?
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 11 11, 12:12)
Kai vartotojas išbando pūkus džiovinti Sintetikos programoje doh.gif  ir kai vartotojas juos NIEKADA nebendė džiovinti spec ,programoje apie ką galima tada kalbėti....
Kiek bebūtų tu jutiklių tai visiškai nepriklauso ...pagal tokia logika teisingai butų sukurti džiovykle su viena džiovinimo programa.....tai tada leiskite paklausti kam gamina džiovyklę su įvairiomis programomis jai turi Jutiklius?

1. Aš turiu REZULTATĄ ir jis puikus.
2. Nuo jutiklių priklauso daug kas, nuo Jūsų logikos - niekas.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 11 11, 10:31)
1. Aš turiu REZULTATĄ ir jis puikus.
2. Nuo jutiklių priklauso daug kas, nuo Jūsų logikos - niekas.

1.Be turint su spec.programa dar geresni džiovinimo rezultatai.
2.Tai leiskite paklausti kam džiovyklese reikalingos kitos džiovinimo programos jai yra jutikliai?
Atsakyti