Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

tai ir kaina kokia smile.gif 50 vnt euro nekainuoja, tikrai apgaulė, o ir atsiliepimuose rašo, kad atsiuntė ne adeniumų sėklas.
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2015 02 28, 23:14)
sveikos merginos. As taip pat pirma kart bandziau uzsakinet seklas is aliexpres. pavyko taciau kai gavau lb nusivyliau nes atsiunte visiskai ne adeniumu seklas:( nors uzrasytas pavadinimas adenium obesum o seklos apvalios ir juodos spalvos.

taip taip man taip nekarta buvo,bet as pinigus vis susigrazinu,nes jei nezinociau kaip atrodo adeniumu seklos tai sakes jau kiek pinigu buciau i bala sukisus,man tai pirma karta tai dobilus atsiunte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 03 01, 19:38)
tai ir kaina kokia smile.gif 50 vnt euro nekainuoja, tikrai apgaulė, o ir atsiliepimuose rašo, kad atsiuntė ne adeniumų sėklas.

as ne butent sias uzsakiau, buvo nuotrauka tikru adeniumu seklos galvoju jas reik ir uzsakyti, nors maciau kad kitur tos juodos nufotkintos. specialiai tu nesisakiau bet vistiek gavau butent jas:)
Atsakyti
Labas. kai atidziai i tas adeniumu nuotraukytes paziuri tai matosi,kad tik dalis ju yra adeniumai,kelios pliumerijos ,dar kazkokios kuriu nepazystu,bet tikrai neadeniumai...o pirkti noriu,bijau ,kad ne prisipirkciau neadeniumu,
o tos baltos pailgos seklos-adeniumu? nezinau kaip jos turi atrodyti.
Atsakyti
QUOTE(Tulpiukas1 @ 2015 03 04, 23:21)
Labas. kai atidziai i tas adeniumu nuotraukytes paziuri tai matosi,kad tik dalis ju yra adeniumai,kelios pliumerijos ,dar kazkokios  kuriu nepazystu,bet tikrai neadeniumai...o pirkti noriu,bijau ,kad ne prisipirkciau neadeniumu,

adeniumų sėklos atrodo taip. pirkite tik pas tą pardavėją, pas kurį pirkėjai paliko atsiliepimus, kad atsiuntė tikrai adeniumų sėklas. atsiliepimai (feedback) būna puslapio apačioje.
Atsakyti
QUOTE(Tulpiukas1 @ 2015 03 05, 00:21)
Labas. kai atidziai i tas adeniumu nuotraukytes paziuri tai matosi,kad tik dalis ju yra adeniumai,kelios pliumerijos ,dar kazkokios  kuriu nepazystu,bet tikrai neadeniumai...o pirkti noriu,bijau ,kad ne prisipirkciau neadeniumu,

taip tokios sviesiai rudos ilgos seklytes yra adeniumu.
Atsakyti
Buvo čia kalba apie molinius vazonėlius. Pasisakysiu ir aš smile.gif

Turiu du moliniuose, neglazūruotuose. Vienas dar pusė velnio, bet neatrodo laimingas, o kitas tai visai per žiemą susitraukė, vis neatsistato jo pilvelis.
Taip pat turiu 3, kurie yra moliniuose glazūruotuose vazonėliuose. Jie puikiai jaučiasi ir visai smagiai auga. Visi kiti auga plastikiniuose ir tikrai nesiskundžia smile.gif

Tai va, mano išvados tokios: neglazūruotuose vazonėliuose substratas per greitai išdžiūna ir augaliukai vargsta. Kai tik gausiu kokių gražesnių glazūruotų vazonėlių - iškart persodinsiu savo suvargėlius rolleyes.gif
Atsakyti
Jau gavau is kinieciu seklyciu,ir tikrai si karta adeniumu atsiunte ir taip ciki supakuoti,kaip dziaugiuosi tai sakes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolkute56 @ 2015 03 21, 15:26)
Jau gavau is kinieciu seklyciu,ir tikrai si karta adeniumu atsiunte ir taip ciki supakuoti,kaip dziaugiuosi tai sakes  thumbup.gif

Lauksim iliustracijų kaip sekasi auginti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dota @ 2015 03 21, 14:08)

Tai va, mano išvados tokios: neglazūruotuose vazonėliuose substratas per greitai išdžiūna ir augaliukai vargsta. Kai tik gausiu kokių gražesnių glazūruotų vazonėlių - iškart persodinsiu savo suvargėlius  rolleyes.gif

Pas mane visi moliniuose, auga normaliai. O per žiemą aišku, kad susitraukia kaudeksas, juk ilsisi. Per vasarą oi kaip išsipūs. Aš sakyčiau, labiau priklauso nuo žemės, bent jau man, kaktusų žemė netinka, jie mėgsta sunkesnę, kuri išlaiko drėgmę ilgiau.
Atsakyti
Kaip auga jūsiškiai? Ar pabudo jau?
Maniškių tik tik pradeda lapeliai sprogt, po lašą palieju.
Atsakyti
aš saviškius jau persodinau, kaip žadėjau, iš molinių į plastikinius, tai kaip dėjo augt bigsmile.gif vis nerandu laiko savo pilvuziukų nufotkint smile.gif
buvo kalbėta apie vazonų dydį tinūtrams, tai galiu pasakyti, kad dabar saviškius persodinau į įprastus 12 cm skersmens vazonus ir kaip tik, į žemesnius netilptų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 16 balandžio 2015 - 14:12