Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

QUOTE(zuzla @ 2015 02 27, 17:54)
....konkrečiai parašysiu AŽ smile.gif

O jūs padarykite Copy - Paste AŽ žinutę ir čia. Tikrai meginoms pravers.
Mano adeniumai šiek tiek vargsta be saulės. Vienas suminkštėjo ir išpuvo vidus, taigi į adeniumų rojų jau iškeliavo. Tada sukėliau ant šildomų grindų nuo palangės ir stengiuosi laikyti sausai kitus. Nuo to lapkritys prasidėjo. Kai tik saulė yra vėl keliu ant palangės. Vienu žodžiu ....
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2015 02 27, 21:24)
O jūs padarykite Copy - Paste AŽ žinutę ir čia. Tikrai meginoms pravers.

tiesiog nenorėjau, kad moderatoriai pagalvotų, kad kokią reklamą darau smile.gif man negaila, užsakinėjau iš čia:

http://www.aliexpres.../688812308.html

http://www.aliexpres...1051001093.html

http://www.aliexpres.../765464623.html
Atsakyti
Merginos,gal kas šiemet sakėtės sėklu,gal kam liko pasidalintumėt,norėčiau 4u.gif nemažai supuvo,vėl noriu doh.gif
Atsakyti
As tai juos ziemai sudedu i toki stiklini burbula,kad jiem ten silta butu ir ant palanges palieku ir stebiu kai jau susirauksleja tai palieju o jei ne tai stovi sausai,nes labai bijau,kad irgi put nepradetu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(evers @ 2015 02 27, 23:29)
Merginos,gal kas šiemet sakėtės sėklu,gal kam liko pasidalintumėt,norėčiau  4u.gif  nemažai supuvo,vėl noriu  doh.gif

kazkada kazkuri is ebay atsimenu sakesi ir koperavomes,pamenu ten tada labai papigiai gavosi, ir dygo labai gerai,bet deja is ebay nemoku uzsakyt,uztat pas kiniecius bandysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2015 02 27, 23:29)
Merginos,gal kas šiemet sakėtės sėklu,gal kam liko pasidalintumėt,norėčiau  4u.gif  nemažai supuvo,vėl noriu  doh.gif

o nenori pas kiniečius pati užsisakyti? nieko sudėtingo, o ir siuntimas nemokamas, bent jau iš mano nurodytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 02 28, 10:09)
o nenori pas kiniečius pati užsisakyti? nieko sudėtingo, o ir siuntimas nemokamas, bent jau iš mano nurodytų smile.gif

doh.gif nelabai susigaudau aš ten kaip reikia doh.gif doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2015 02 28, 15:24)
doh.gif  nelabai susigaudau aš ten kaip reikia  doh.gif  doh.gif  doh.gif  blush2.gif

nu tai reik tik pabandyt biggrin.gif jei bent kažkiek anglų rauki, susigaudysi. man draugė vis užsakinėjo, bet vieną gražią dieną pasidarė nebepatogu prašyti, prisiregistravau, susikaupiau ir užsakiau. ten net kreditinės kortelės nereikia, ir pervesti pinigų nereikia, parašai kortelės nr. ir jie patys rezervuoja pinigus, kol negausi prekės. gavus prekę savo užsakymų skiltyje patvirtini, kad gavai (mygtuką paspaudi) ir viskas. jei per 60 dienų negauni prekės, paspaudi, kad negavai, pinigus grąžina. kažkur tinklapy yra "naudojimosi" instrukciją, bet galima ir paguglinti "kaip užsakyti prekes iš aliexpress" tarkim rusų kalba, gal aiškiau bus smile.gif
renkantis prekę, svarbu atkreipti dėmesį į atsiliepimus, kiek užsakymų buvo, kiek žvaigždučių prekė gavo, o ir pats pardavėjas turi turėti "reitingą". dauguma prekių siunčia nemokamai, bet būna ir mokami siuntiniai. tokią pačią prekę gali turėti keli pardavėjai skirtingomis kainomis, ir jei pigesnė prekė turi gerus atsiliepimus, be abejo smagiau rinktis ją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 28 vasario 2015 - 15:44
QUOTE(zuzla @ 2015 02 28, 16:41)
nu tai reik tik pabandyt biggrin.gif jei bent kažkiek anglų rauki, susigaudysi. man draugė vis užsakinėjo, bet vieną gražią dieną pasidarė nebepatogu prašyti, prisiregistravau, susikaupiau ir užsakiau. ten net kreditinės kortelės nereikia, ir pervesti pinigų nereikia, parašai kortelės nr. ir jie patys rezervuoja pinigus, kol negausi prekės. gavus prekę savo užsakymų skiltyje patvirtini, kad gavai (mygtuką paspaudi) ir viskas. jei per 60 dienų negauni prekės, paspaudi, kad negavai, pinigus grąžina. kažkur tinklapy yra "naudojimosi" instrukciją, bet galima ir paguglinti "kaip užsakyti prekes iš aliexpress" tarkim rusų kalba, gal aiškiau bus smile.gif
renkantis prekę, svarbu atkreipti dėmesį į atsiliepimus, kiek užsakymų buvo, kiek žvaigždučių prekė gavo, o ir pats pardavėjas turi turėti "reitingą". dauguma prekių siunčia nemokamai, bet būna ir mokami siuntiniai. tokią pačią prekę gali turėti keli pardavėjai skirtingomis kainomis, ir jei pigesnė prekė turi gerus atsiliepimus, be abejo smagiau rinktis ją.

sveikos merginos. As taip pat pirma kart bandziau uzsakinet seklas is aliexpres. pavyko taciau kai gavau lb nusivyliau nes atsiunte visiskai ne adeniumu seklas:( nors uzrasytas pavadinimas adenium obesum o seklos apvalios ir juodos spalvos.
Atsakyti
As pernai is ebay pirkau, viskas buvo ok
Atsakyti
QUOTE(Redulle @ 2015 02 28, 23:14)
sveikos merginos. As taip pat pirma kart bandziau uzsakinet seklas is aliexpres. pavyko taciau kai gavau lb nusivyliau nes atsiunte visiskai ne adeniumu seklas:( nors uzrasytas pavadinimas adenium obesum o seklos apvalios ir juodos spalvos.

ir man pirmą kartą atsiuntė kažką panašaus į juodus griukius smile.gif o iš antro karto jau adeniumai auga thumbup.gif tiesiog reikia skaityti atsiliepimus, ten rašo, ką siunčia. pas pardavėją be atsiliepimų geriau nepirkti.
Atsakyti
o pvz čia nesuprantu toj foto g.gif ten gal sėklas parodo savo kur prie monetos yra paberta http://www.aliexpres...1874160119.html
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2015 03 01, 14:55)
o pvz čia nesuprantu toj foto  g.gif  ten gal sėklas parodo savo kur prie monetos yra paberta http://www.aliexpres...1874160119.html

butent tokias seklas man ir atsiunte, bet juk cia tikrai ne adenium seklos mesuprantu nieko.
Atsakyti