Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

QUOTE(Giulčetaj @ 2015 01 08, 10:33)
Koks jaunutis blink.gif  wub.gif Bravo, Weronica thumbup.gif  4u.gif

Ačiū,
sėjau iš viso 10 dviejų rušių (bet kaip suprantu bus visi žiedai vienodi...), dabar auga 6, bet du pakankamai dideli, o keturi tokie mažuliukai, atorodo kad skirtingu metu sėti būtų smile.gif Tai tie didieji abu buvo sukrovę pumpurus, bet vieno nubirėjo iškart (gal kad daug šakų pas jį), o va šitas pora žiedelių pražydino, bet dėl to numetė visus lapus biggrin.gif kiti pumpuriukai kaip matosi irgi nudžiuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 08 sausio 2015 - 09:50
J-ur-gita-vario įvairių junginių būna pirkti visose sodininkų parduotuvėse, aš naudojau mėlynus miltelius iš "Bordo mišinio", bet yra ir kitokių
.Vandeninas-kai maniškiams storiems adeniumams labai suminkštėja kaudeksas (o aš jų dabar visai nelaistau), tai gerai palieju tą adeniumą šiltu vandeniu ir pastatau labai šiltai, kol išdžiūna visiškai, po to vėl pastatau vėsiai.
Weronica- thumbup.gif , labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2015 01 08, 11:27)
kai maniškiams storiems adeniumams labai suminkštėja kaudeksas (o aš jų dabar visai nelaistau), tai gerai palieju tą adeniumą šiltu vandeniu ir pastatau labai šiltai, kol išdžiūna visiškai, po to vėl pastatau vėsiai.

Ačiū, Migmig. Jūsų metodas tikrai veikia smile.gif, bet tik tol, kol laikau šiltai... Tik pastatau vėsiai, vėl kaudeksas stipriai suminkštėja doh.gif
Atsakyti
user posted image
Kazi kas maniskiui atsitiko??? Zeme sausa, o kaudeksas minkstokas... ar bandyti iskelti is vazonelio ir patikrinti saknis? Patarkit... 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Neiskenciau, truktelejau ir lengvai issitrauke. Pagrindine saknis uzsirietusi ir pacio galiuko nera. Tarsi nugedes, tarsi buvo nutrukes... nieko slapio, minksto... ar ties galiuku dar nupjauti, padziovinti ir vel pasodinti, ar taip isodinti?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2015 01 19, 15:08)
user posted image
Kazi kas maniskiui atsitiko??? Zeme sausa, o kaudeksas minkstokas... ar bandyti iskelti is vazonelio ir patikrinti saknis? Patarkit...  4u.gif
user posted image
Papildyta:
Neiskenciau, truktelejau ir lengvai issitrauke. Pagrindine saknis uzsirietusi ir pacio galiuko nera. Tarsi nugedes, tarsi buvo nutrukes... nieko slapio, minksto... ar ties galiuku dar nupjauti, padziovinti ir vel pasodinti, ar taip isodinti?

user posted image

sveikos merginos gal turit kuri seklu parduoti?
Atsakyti
Labas, Migmig, dekui uz info del vario, pavasari reikes nusipirkti smile.gif Kol kas ikisau i perlita ir neliejau visai, tai jis man uzsikoncervavo visai smile.gif Dar buvo keli lapai like, bet dabar ir tu nenumete, kas mane stebina, kaudeksas kietas.

Dar nustebino 3 metu arabicum'as, nes numete visus lapus, nesisakojo visai, o dabar ziuriu lenda lyg sakos. Pernai laukiau ziedu, pagailejau ir nepjausciau jo, bet jau si pavasari buvau pasiryzusi nurezti visas sakas, kad tik sakotusi sis uzsispyrelis. Tikiuosi neprireiks, jau net ziedu is jo taip nelaukiau, kaip sakojimosi grazaus biggrin.gif
Atsakyti
Arabicumai, skirtingai negu obesumai, turi aiškiai išreikštą ramybės periodą. Juos reikia žiemą laikyti visai sausai , jie visai numeta lapus.
Atsakyti
merginos gal kas sakysitės sėklų ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
aš prisijungčiau, jei kokių įdomesnių, ne obesum, sėklų kas užsakinės.
obesum parsisiunčiau iš aliexpress, pasėjau kalėdų pirmą dieną, iš ~20 sėklų turiu 6 "lopšelinukus", mamai labiau pasisėkė sudaiginti, turi berods 18, bet ji ir sėklų šiek tiek daugiau turėjo. tai busim kol kas sočios obesumais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 02 14, 16:10)
aš prisijungčiau, jei kokių įdomesnių, ne obesum, sėklų kas užsakinės.
obesum parsisiunčiau iš aliexpress, pasėjau kalėdų pirmą dieną, iš ~20 sėklų turiu 6 "lopšelinukus", mamai labiau pasisėkė sudaiginti, turi berods 18, bet ji ir sėklų šiek tiek daugiau turėjo. tai busim kol kas sočios obesumais smile.gif

as taip pat prisijungciau jei kuri apsiimtu uzsakyti:)
Atsakyti
atnešu savo numylėtini storuliuka parodyti:) graziai ziemojam, nenumetem nei lapelio o va dar ir sparciai naujus auginam:) thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Insanda - labai grazus..o maniskis matyt bus susales, visi lapai nugelto ir nuleibo doh.gif
Atsakyti