Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

QUOTE(amba41 @ 2016 09 01, 15:56)
Tai kaip jūs ruošiate? Juk ne pelergonija, nereikia nukarpyti, nešti į rūsį ir t. t. ir pan.
Jie patys juk ruošiasi t. y. rodo pasiruošimą nustodami augti, gelsta (arba negelsta) lapai. Tada  beveik nelaistau ir tiek.  Ar dar ką nors darot daugiau?
Turiu jų n-iolika, o pirmieji "seniai" jau apie 10 metų pas mane.  Niekad specialiai nieko nedarau.

Aš ,,neruošiu''-tik pagal sezoną, temperatūros, apšvietimo pokyčius, laikau vėsesnėje patalpoje, mažiau apšviestoje vietoje, palaistau negausiai kartą per mėn. Taip iki pavasario, kai jau patys rodo norą augti.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Laba diena, gal kuri dauginate sia gelyte pardavimui ir galetumete parduoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(welniūkštė @ 2016 10 23, 17:25)
Laba diena, gal kuri dauginate sia gelyte pardavimui ir galetumete parduoti?  4u.gif

Miglė turi ir parduoda, kaina nedidelė. Dėl visko kreiptis miglutemig@gmail.com
Mūsų forume ji Migmig, bet parašius į a.ž. gali ir nepastebėti.

http://public.fotki....mig/parduodama/
Atsakyti

Kai pamačiau sukrautus žiedus - nelabai tikėjau, kad sugebės prasiskleisti :hmm: Tuo labiau, kad pasikeitė gyvenimo sąlygos: iš balkono grįžo į kambarį. Bet pirmas žiedas prasiskleidė :wub:

DSCF7931-th.jpg

Atsakyti
o jie visi zydeti turi...?manasis 4 metai taciau zydejimo jiokio
Atsakyti
QUOTE(SOLVEIGUSIA @ 2016 11 21, 20:13)
o jie visi zydeti turi...?manasis 4 metai taciau zydejimo jiokio

As ir sesiameciu turiu nezydejusiu. Matyt salygos jiem nelabai tinka smile.gif
Atsakyti
na stove ant vakarines palanges...augt auga....
Atsakyti
Mano adeniumas krauna ziedus:) tai jo 4 pavasaris...
o ant vakarines palanges adeniumas gali ir niekad neprazysti...
saulutes saulutes:)
Atsakyti
Maniskiai "ant saules" stovi, bet nei nesiruosia zydeti, kazko jiems truksta pas mane arba katino, juos grauzancio, per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enigm@ @ 2017 02 12, 00:33)
Maniskiai "ant saules" stovi, bet nei nesiruosia zydeti, kazko jiems truksta pas mane arba katino, juos grauzancio, per daug biggrin.gif

Nu va, o sako-rašo, kad jie nuodingi. Strėles jų sutimis tepdavo, kad nugalabyti gentainį.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2017 02 12, 01:09)
Nu va, o sako-rašo, kad jie nuodingi. Strėles jų sutimis tepdavo, kad nugalabyti gentainį.

Zinau, skaiciau tokia info, bet jau kiek metu mano katinas adeniumu lapus grauzia ir nieko katinui biggrin.gif Jis nevien adeniumus grauzia, kinrozes, lianas, o gebenei labiausiai is visu nepasiseke- jau baigia suest doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enigm@: 12 vasario 2017 - 00:27