Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Ačiū už komplimentus rolleyes.gif
Apie metus tai net nzn, keturi metai ir tikrai ne daugiau, nes radau, kad šitoj temoj 2013 metais pirma kart parašiau smile.gif
Šiaip prasta aš gėlininkė, daug dėmesio neskiriu, pirmais metais augo ant pietinės palangės toks mažiukas, paskui perkėliau ant rytinės, dėl ko manau ir ištyso, žemė paprasta kaktusų, žiemai nemigdau nes paprasčiausiai neturiu kur. Šitas niekaip neformuotas, auga pats kaip auga, pora kart persodintas, nes vis didinu vazoną smile.gif su laistymu tai sunkiai ką pasakysiu, dažnai pamirštu aš juos blush2.gif
Aukštis koks nžn, bet žiūrint į dukrą 110 cm. ūgio, tai kažkur iki metro turbūt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 08 02, 13:42)
Ačiū už komplimentus rolleyes.gif
Apie metus tai net nzn, keturi metai ir tikrai ne daugiau, nes radau, kad šitoj temoj 2013 metais pirma kart parašiau smile.gif
Šiaip prasta aš gėlininkė, daug dėmesio neskiriu, pirmais metais augo ant pietinės palangės toks mažiukas, paskui perkėliau ant rytinės, dėl ko manau ir ištyso, žemė paprasta kaktusų, žiemai nemigdau nes paprasčiausiai neturiu kur. Šitas niekaip neformuotas, auga pats kaip auga, pora kart persodintas, nes vis didinu vazoną smile.gif su laistymu tai sunkiai ką pasakysiu, dažnai pamirštu aš juos blush2.gif
Aukštis koks nžn, bet žiūrint į dukrą 110 cm. ūgio, tai kažkur iki metro turbūt smile.gif

Labai gražūs žiedai.
Bet paaugti apie 1m. per keturis metus g.gif -nu thumbup.gif fantastika, net sunku patikėti.
Reiks man saviškius pradėt auklėt ir olimpiadininkais dresiruot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 08 02, 15:06)
Labai gražūs žiedai.
Bet paaugti apie 1m. per keturis metus g.gif -nu  thumbup.gif fantastika, net sunku patikėti.
Reiks man saviškius pradėt auklėt ir olimpiadininkais dresiruot lotuliukas.gif

Gal ir mažiau nei 1 nes gi dar vazonas nemažas kurio neatmečiau pagal foto smile.gif Šiaip aš juos 4 vnt turiu, tai du panašai kaip foto dydžio, vienas mažesnis trečdaliu, o vienas išvis toks miniukas rolleyes.gif O visi sėti vienu metu, tai net sunku suprast nuo ko tas augimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 02 rugpjūčio 2016 - 14:38
QUOTE(Weronica @ 2016 08 02, 14:37)
Gal ir mažiau nei 1 nes gi dar vazonas nemažas kurio neatmečiau pagal foto smile.gif  Šiaip aš juos 4 vnt turiu, tai du panašai kaip foto dydžio, vienas mažesnis trečdaliu, o vienas išvis toks miniukas rolleyes.gif  O visi sėti vienu metu, tai net sunku suprast nuo ko tas augimas.

Būkit gera, įmeskit ir kitų jūsų augintinių nuotrauką. Nu labai smalsu blush2.gif
Pati esu pastebėjusi, kad jie visi skirtingi būna. Maniškiai vieni normaliai auga, o yra tokių nelaimingų, kuriems jau gal pora metų, bet jie dar maži ir visai nenoriai auga doh.gif
Atsakyti
Laba diena , matau uzsnudus tema truputi smile30x30.png
va kaip pildosi mano kolekciaja mazyliais:D
user posted image]My Webpage[/URL]user posted image]My Webpage[/URL]user posted image]My Webpage[/URL]
Papildyta:
tik nesuprantu kodel foto visos apsiverte....
Atsakyti
QUOTE(dowiliuxee @ 2016 08 24, 08:29)
Laba diena , matau uzsnudus tema truputi smile30x30.png
va kaip pildosi mano kolekciaja mazyliais:D

Kad aukštielniki nesvarbu. Gražūs mažyliai. Tik kodėl prieš rudenį sėjote. Ateina trumpų dienų laipotarpis. Bus mažai saulės. Atsargiai au laistymu. Suaugusius ir tai sunku neperlaistyti. Pirmais savo augimo metais , sėti kovo mėn ir labai gražiai nuaugę man 2 supuvo. Laikykite žiemą šiltai, jei turite kur.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 08 24, 10:04)
Kad aukštielniki nesvarbu. Gražūs mažyliai. Tik kodėl prieš rudenį sėjote. Ateina trumpų dienų laipotarpis. Bus mažai saulės. Atsargiai au laistymu. Suaugusius ir tai sunku neperlaistyti. Pirmais savo augimo metais , sėti kovo mėn ir labai gražiai nuaugę man  2 supuvo. Laikykite žiemą šiltai, jei turite kur.

sejau nes tik dabar seklytes gavau, sunku islaukt butu pavasario smile30x30.png o manyciau namie nesusals, minimum 20 silumos bunA... tikiuosi pavyks isziemoti smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(dowiliuxee @ 2016 08 24, 15:11)
sejau nes tik dabar seklytes gavau, sunku islaukt butu pavasario smile30x30.png o manyciau namie nesusals, minimum 20 silumos bunA... tikiuosi pavyks isziemoti smile30x30.png

tokiems mažyliams šilumos reiks daugiau. o dar tas laikotarpis, kai jau šalta, o šildymo dar neįjungė...
Atsakyti
Ar jau ruošiat savo Adenium'us žiemoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dmnoosi @ 2016 09 01, 14:12)

O kaip ruošti? Mažiau laistyti tipo. Tai , kad saulė kaitina ir pagal situaciją. Rugpiūčio mėn mažai laisčiau, nes saulė nekepino. O dabar vėl "pavasaris".
Atsakyti
QUOTE(dmnoosi @ 2016 09 01, 14:12)

Dar ne. Maniškis vienas- tik dabar viena šaka žydėti pradėjo, kitas -visą vasarą neskubėdamas žydi ir vis nebaigia paskutinius žiedelius mesti. Du ramučiai, lapai žali, visai nesiruošia rudens pasitikti.
Pas mane prasideda pokyčiai žiemavojimui tik nuo rudeninių orų atvėsimo, nešildomų kambarių šiurpadienių.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 09 01, 15:21)
Pas mane prasideda pokyčiai žiemavojimui tik nuo rudeninių orų atvėsimo, nešildomų kambarių  šiurpadienių.

Tai kaip jūs ruošiate? Juk ne pelergonija, nereikia nukarpyti, nešti į rūsį ir t. t. ir pan.
Jie patys juk ruošiasi t. y. rodo pasiruošimą nustodami augti, gelsta (arba negelsta) lapai. Tada beveik nelaistau ir tiek. Ar dar ką nors darot daugiau?
Turiu jų n-iolika, o pirmieji "seniai" jau apie 10 metų pas mane. Niekad specialiai nieko nedarau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 01 rugsėjo 2016 - 15:58