Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Paprastai fb rodausi draugams, bet neseniai ir grupę sukūriau..."Adeniumų mylėtojai" ten man su nuotraukom paprasčiau smile.gif nors čia informacijos ir diskusijų apie gražuolius daug... smile.gif
o kaip tai neatsitiesia? Sėklyčių nenumetę?
Atsakyti
QUOTE(Elika @ 2016 07 21, 12:42)
Paprastai fb rodausi draugams, bet neseniai ir grupę sukūriau..."Adeniumų mylėtojai" ten man su nuotraukom paprasčiau smile.gif nors čia informacijos ir diskusijų apie gražuolius daug... smile.gif

as ir sukurus kaskokia esu biggrin.gif ateisiu i tavo biggrin.gif
na jo nepameta seklyciu. ir raitosi kaskoks biggrin.gif is 6 dvi tokios normalesnes o kitos biziukus tik isleido kaskokius ir suatojo. tai sukisau i zeme su pirstu.. supykau biggrin.gifuser posted image]My Webpage[/URL]
Papildyta:
QUOTE(Elika @ 2016 07 21, 12:42)

neradau grupes.... sad.gif
Atsakyti
Jeigu daigelis ilgą laiką vis dar neišsilukštena iš sėklytės pats, tada labai atsargiai reikia patiems ją nuimti, kitaip daigas gali deformuotis arba žūti.
Atsakyti
QUOTE(dowiliuxee @ 2016 07 21, 16:05)
as ir sukurus kaskokia esu biggrin.gif ateisiu i tavo biggrin.gif
na jo nepameta seklyciu. ir raitosi kaskoks biggrin.gif is 6 dvi tokios normalesnes o kitos biziukus tik isleido kaskokius ir suatojo. tai sukisau i zeme su pirstu.. supykau biggrin.gif
Papildyta:
neradau grupes.... sad.gif

nereikėtų kišt jų į žemę.. geriau pasistengt su nagu atsargiai nuimt sėklytę, jei pasiduoda.. jei lapukas nuluš su sėkla, tai nieko baisaus (bent man su vienu augaliuku nulūžo), užaugins kitus lapelius. Pasigaus šaknys pačios žemę.
o grupė tikrai yra, niekur neprapuolus, tik ten žmonių vos keli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elika @ 2016 07 25, 12:04)
nereikėtų kišt jų į žemę.. geriau pasistengt su nagu atsargiai nuimt sėklytę, jei pasiduoda.. jei lapukas nuluš su sėkla, tai nieko baisaus (bent man su vienu augaliuku nulūžo), užaugins kitus lapelius. Pasigaus šaknys pačios žemę.
o grupė tikrai yra, niekur neprapuolus, tik ten žmonių vos keli biggrin.gif

va pasutino saulute pora dienu ir tie islindo is zemes biggrin.gifD va ko jiem truko biggrin.gif
vienas idomus porma lapukus iskiso is seklos o paskui sakny ir per nakti atsistojo visi 6 jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2016 07 15, 20:10)
Mano tinūtras turėjo tiek pumpurų,bet visi kažkodėl sudžiūvo,o ir lapai paraudę,lyg nudegę nuo saulės,bet stovi ant šiaurinės palangės ir saulės tikrai nedaug gauna.Gal žinot,dėl ko nudžiovino pumpurus?
user posted image

Ar jau išsiaiškinot kas nutiko? g.gif
Atsakyti
Pirmi žiedai mano namuose assa.gif Nusibodo laukti kol pražys kaudeksiniai, tai neiškentusi nusipirkau žydinčią parduotuvėje blush2.gif Kol parnešiau namo nukrito žydintys žiedai, o namie pradėjo kristi ir pumpurai. Tai iš durpių persodinau į tinkamesnį gruntą. Ir štai po mėnesio šventė mano namuose - žiedai wub.gif Tai gal ir kaudeksiniai kada nors pražys g.gif
user posted image
Šaka
Atsakyti
Mes irgi sužydom, buvo n u o s t a b u bigsmile.gif čia jau koks trečias kartas per keturis metus, bet tiek žiedų dar nebuvo nei kartelio.
Pradedam:
user posted image
user posted image
Žydim toliau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Weronica įspūdinga...tiesiog vauuuuu smile.gif

kiek metų šiam jūsų gražuoliui tinūtrui?
Atsakyti
Kokie keturi, gal truputį daugiau smile.gif sėtas iš sėklytės, aišku spalva ne tokia kokia turėjo būt smile.gif bet jei jis man taip žydės tai tiek to jau ta spalva biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif esu laabai susizavejusi tinutrais. Galima sakyt tai mano sena meile bigsmile.gif wub.gif Anksciau turejau uzsiauginusi ju is seklyciu, bei buvau pirkusi is vienos mamytes. Taip susikloste, kad perleidau juos augint kaimynei ir .... Nebera nei vieno unsure.gif Siuo metu turiu "nuvogta" stiebeli nuo drauges blush2.gif
Labai noreciau vel ju uzsiauginti, tik nerandu kas parduotu seklytes, gal ka patartumet? O gal kuri is jusu turi atliekamu bigsmile.gif ar auginumu perdaug pridygo bigsmile.gif taip butu faina isigyt wub.gif
Atsakyti
Weronica, man trūksta žodžių! Koks gigantas! bigsmile.gif thumbup.gif Super grožis!!!
Ar tikrai jam gali būti tik 4 metai? Paprastai mūsų klimate jie auga lėčiau.
Papasakokit kaip auginat: kiek saulės gauna, kaip dažnai (ir kuo) laistot, kokiame substrate auga? smile.gif Ir dar, koks jo ūgis?
Atsakyti