Paprastai fb rodausi draugams, bet neseniai ir grupę sukūriau..."Adeniumų mylėtojai" ten man su nuotraukom paprasčiau nors čia informacijos ir diskusijų apie gražuolius daug...
o kaip tai neatsitiesia? Sėklyčių nenumetę?
QUOTE(Elika @ 2016 07 21, 12:42)
Paprastai fb rodausi draugams, bet neseniai ir grupę sukūriau..."Adeniumų mylėtojai" ten man su nuotraukom paprasčiau nors čia informacijos ir diskusijų apie gražuolius daug...
as ir sukurus kaskokia esu ateisiu i tavo
na jo nepameta seklyciu. ir raitosi kaskoks is 6 dvi tokios normalesnes o kitos biziukus tik isleido kaskokius ir suatojo. tai sukisau i zeme su pirstu.. supykau ]My Webpage[/URL]
Papildyta:
QUOTE(Elika @ 2016 07 21, 12:42)
neradau grupes....
QUOTE(dowiliuxee @ 2016 07 21, 16:05)
as ir sukurus kaskokia esu ateisiu i tavo
na jo nepameta seklyciu. ir raitosi kaskoks is 6 dvi tokios normalesnes o kitos biziukus tik isleido kaskokius ir suatojo. tai sukisau i zeme su pirstu.. supykau
Papildyta:
neradau grupes....
na jo nepameta seklyciu. ir raitosi kaskoks is 6 dvi tokios normalesnes o kitos biziukus tik isleido kaskokius ir suatojo. tai sukisau i zeme su pirstu.. supykau
Papildyta:
neradau grupes....
nereikėtų kišt jų į žemę.. geriau pasistengt su nagu atsargiai nuimt sėklytę, jei pasiduoda.. jei lapukas nuluš su sėkla, tai nieko baisaus (bent man su vienu augaliuku nulūžo), užaugins kitus lapelius. Pasigaus šaknys pačios žemę.
o grupė tikrai yra, niekur neprapuolus, tik ten žmonių vos keli
QUOTE(Elika @ 2016 07 25, 12:04)
nereikėtų kišt jų į žemę.. geriau pasistengt su nagu atsargiai nuimt sėklytę, jei pasiduoda.. jei lapukas nuluš su sėkla, tai nieko baisaus (bent man su vienu augaliuku nulūžo), užaugins kitus lapelius. Pasigaus šaknys pačios žemę.
va pasutino saulute pora dienu ir tie islindo is zemes D va ko jiem truko
vienas idomus porma lapukus iskiso is seklos o paskui sakny ir per nakti atsistojo visi 6 jau
Pirmi žiedai mano namuose Nusibodo laukti kol pražys kaudeksiniai, tai neiškentusi nusipirkau žydinčią parduotuvėje Kol parnešiau namo nukrito žydintys žiedai, o namie pradėjo kristi ir pumpurai. Tai iš durpių persodinau į tinkamesnį gruntą. Ir štai po mėnesio šventė mano namuose - žiedai Tai gal ir kaudeksiniai kada nors pražys
Šaka
Šaka
Kokie keturi, gal truputį daugiau sėtas iš sėklytės, aišku spalva ne tokia kokia turėjo būt bet jei jis man taip žydės tai tiek to jau ta spalva
Labas visoms esu laabai susizavejusi tinutrais. Galima sakyt tai mano sena meile Anksciau turejau uzsiauginusi ju is seklyciu, bei buvau pirkusi is vienos mamytes. Taip susikloste, kad perleidau juos augint kaimynei ir .... Nebera nei vieno Siuo metu turiu "nuvogta" stiebeli nuo drauges
Labai noreciau vel ju uzsiauginti, tik nerandu kas parduotu seklytes, gal ka patartumet? O gal kuri is jusu turi atliekamu ar auginumu perdaug pridygo taip butu faina isigyt
Labai noreciau vel ju uzsiauginti, tik nerandu kas parduotu seklytes, gal ka patartumet? O gal kuri is jusu turi atliekamu ar auginumu perdaug pridygo taip butu faina isigyt
Weronica, man trūksta žodžių! Koks gigantas! Super grožis!!!
Ar tikrai jam gali būti tik 4 metai? Paprastai mūsų klimate jie auga lėčiau.
Papasakokit kaip auginat: kiek saulės gauna, kaip dažnai (ir kuo) laistot, kokiame substrate auga? Ir dar, koks jo ūgis?
Ar tikrai jam gali būti tik 4 metai? Paprastai mūsų klimate jie auga lėčiau.
Papasakokit kaip auginat: kiek saulės gauna, kaip dažnai (ir kuo) laistot, kokiame substrate auga? Ir dar, koks jo ūgis?