Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

o as norejau pasiteirauti. kaip nuotraukas ikeliate cia?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuxee @ 2016 06 21, 17:28)
o as norejau pasiteirauti. kaip nuotraukas ikeliate cia?biggrin.gif

http://www.supermama...owtopic=1015527
Atsakyti
NUOTRAUKŲ ĮKĖLIMAS:

per www.part.lt

1. Laukelyje <Talpink paveislėlį> spaudžiame <pasirinkti>
2. Pasirenkame nuotrauką iš kompiuterio.
3. Laukelyje <Keisti paveikslėlio dydį> pasirenkame dydį 400 px arba 640 px.
4. Spaudžiame <Talpinti>.
5. Kopijuojame nuorodą <Paveikslėlis forumui> ir Supermamkių žinučių rašymo langelyje susirandi http//-paspaudi, perkeli... dar per Paste tiesiog įdedame ją rašydami žinutę.
Atsakyti
Pražydo mano prieš mėnesį Senukuose pirktas labai suvargęs ir nukainuotas Adenium. Gaila, kad nepasidriau nuotraukos nusipirkusi: buvo vos keli žali lapukai. Tiesiog akyse atsigavo. Augalo iš durpės taip ir nepersodinau, nes pasirodė, kad krauna žiedus. Gal po žydėjimo persodinsiu.
user posted image
Dar turiu klausimą: ar galima vazoną ant palangės apsukti? Ta pusė, kuri yra į saulę, atsigavo labiau. Norėtųsi kažkaip suvienodinti, bet bijau, kad numes pumpurus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 30 birželio 2016 - 21:40
QUOTE(giege @ 2016 06 30, 21:38)
Dar turiu klausimą: ar galima vazoną ant palangės apsukti? Ta pusė, kuri yra į saulę, atsigavo labiau. Norėtųsi kažkaip suvienodinti, bet bijau, kad numes pumpurus.

Aš sukioju be skrupulų. Labai gražus augaliukas. Trykštantis sveikata. Ar yra kaudeksas?
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 06 30, 21:46)
Aš sukioju be skrupulų.  Labai gražus augaliukas. Trykštantis sveikata. Ar yra kaudeksas?

Tai gerai, kad galiu žiedus atsisukti į kambarį smile.gif Nesukiojau, nes bijojau, kad kaip kaktusai pumpurų nenumestų.
user posted image
Atsakyti
Pailsėjom ir vėl žydim ant kitų šakelių.

user posted image]My Webpage[/URL]

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
vajei kokie groziai cia pas jus... o as vis laukiu seklyciu... varysiu i senukus savaitgali pasiblaskyt. gal ir as koki grozi uztiksiu:D noriu palanges nustatyt gelem:D o tai tik sena kinroze kampe stovi biggrin.gif
Atsakyti
Mano tinūtrus , turbūt, vis erkutės ėda, viršūnės pajuodę, susisukusios. Nors purkštos n kartų verysad.gif dar vieną lyg saulė nudegino, lapai nugelto, toks gražus buvo.
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 07 06, 18:27)
Mano tinūtrus , turbūt, vis erkutės ėda, viršūnės pajuodę, susisukusios. Nors purkštos n kartų verysad.gif dar vieną lyg saulė nudegino, lapai nugelto, toks gražus buvo.

Su kuo purskiate?
Atsakyti
Su Sanmite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 06 liepos 2016 - 20:42
Kaip Jūsų Adenium'ai laikosi?
Atsakyti