Įkraunama...
Įkraunama...

Tinūtras (Adeniumas)

Mažulis, bet koks darbštuolis-gražuolis thumbup.gif
Atsakyti
Sweikutes, as laukiu vel ziedu bigsmile.gif bigsmile.gif du tinutrai su pumpuriukais ax.gif
user posted image
Stai koks istyses biggrin.gif biggrin.gif jis jau antrus metus zydes (tikiuosi pumpuru nenumes unsure.gif )
user posted image
Sio tamsesni pumpurai gal bus neruzavas biggrin.gif biggrin.gif kaip daugelio...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Wilmaw, o tu nenori to ištįsėlio pavasary pritrumpinti?
Turėtų atželti ir būtų ne viena, o kelios šakos.
Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2016 06 19, 18:56)
Stai koks istyses biggrin.gif  biggrin.gif  jis jau antrus metus zydes (tikiuosi pumpuru nenumes unsure.gif )

Gal man tik vaidenasi (prieš porą dienų gelbėjau savo gėlę nuo jų), bet ar ne voratinklinė erkė ant pumpurų ilgšio įsikūrusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 06 19, 20:02)
Wilmaw, o tu nenori to ištįsėlio pavasary pritrumpinti?
Turėtų atželti ir būtų ne viena, o kelios šakos.

Tas ilgsis auga taip, kaip auga, nieko netrumpinau, bet ziuriu jis jau leidzia sakas i sapacios, ziuresiu kaip augs toliau. Trumpinti nenoriu, kadangi dali turiu kuriem kirpau virsunes ir dali kuriem ne, tai ziuriu augimo procesa, visame tame ir idomumas kuo jie skiriasi ir kaip auga ax.gif jis ir pradejo pirmas zydeti is visu turimu tinutru bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rimmuse @ 2016 06 19, 20:21)
Gal man tik vaidenasi (prieš porą dienų gelbėjau savo gėlę nuo jų), bet ar ne voratinklinė erkė ant pumpurų ilgšio įsikūrusi?  g.gif

blink.gif kad lyg ir ne, na ryt idemiau apziuresiu. Siuo metu apgyvendinau lauke, tai kad ir buvo ju, voriukai isgaudis jas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir man atrodo, kad voratinklinės erkutės. Voriukai jų negaudo.
Atsakyti
Dar vienas žydėtojas. Praeitais metais buvo tiek žiedų, kad lapų nesimatė. O šiais metais kažkaip įdomiai įsižydi-viena pusė pradeda žydėti anksčiau ir palaipsniui žydėjimas keliauja į priešingą pusę.
Pastebėjau, kad vieni metai būna labai gausus žydėjimas, o sekantys -mažesnis. Taip vis pasilsėdamas pramečiuoja.

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 06 20, 14:46)
... o sekantys -mažesnis.

Man ir tokio užtektų blush2.gif Fantastinis vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 06 20, 14:46)
Dar vienas žydėtojas. Praeitais metais buvo tiek žiedų, kad lapų nesimatė. O šiais metais kažkaip įdomiai įsižydi-viena pusė pradeda žydėti anksčiau ir palaipsniui žydėjimas keliauja į priešingą pusę.
Pastebėjau, kad vieni metai būna labai gausus žydėjimas, o sekantys -mažesnis. Taip vis pasilsėdamas pramečiuoja.

Oho, kaip gražu. Ir spalva sodri. Ar čia žiedai baisiai dideli, ar lapai smulkoki?
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 06 20, 16:51)
Oho, kaip gražu. Ir spalva sodri. Ar čia žiedai baisiai dideli, ar lapai smulkoki?

Žiedai visada tokio dydžio buvo, bet lapeliai tikrai smulkesni , nei kitų 3 tinūtrų.
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2016 06 20, 19:03)
Žiedai visada tokio dydžio buvo, bet lapeliai tikrai smulkesni , nei kitų  3 tinūtrų.

Aha, aišku. Labai jau gražu. Kokio amžiaus?
Reikia ir man papaveiksluoti savo miškelį ir parodyti . Žydi daug . Gal 4 ar 5 nežydi iš nežinau jau kiek. Apie 20 kažkur.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2016 06 20, 21:48)
Aha, aišku. Labai jau gražu. Kokio amžiaus?
Reikia ir man papaveiksluoti savo miškelį ir parodyti . Žydi daug . Gal 4 ar 5 nežydi iš nežinau jau kiek. Apie 20 kažkur.

Amžiaus nelabai atsimenu-Fotki.com prie nuotraukos liko įsigijimo data. Bus pas mane kokie 5-6 metai. Pirkau ,,Ermitaže" įsodintą šakelę, pabandyti koks čia stebuklas. Kadangi augo be vargo, tai dar 3 pamažiukais pripirkau. Planuose įsigyti visai baltą, gal geltoną ar pilnavidurę. Bus matyt kaip pasiseks.
Atsakyti